Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η διοίκηση του Ράντσου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά...

Η διοίκηση του Ράντσου Κιλκίς καθώς και επιστημονικό του προσωπικό ευχαριστούν θερμά τον κ. Θεολόγη Ζώτο, εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) και διοικητικό στέλεχος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Κιλκίς για την ευγενική δωρεά χρήσιμων αντικειμένων, εργαλείων για την πραγματοποίηση συνεδριών θεραπευτικής ιππασίας στις εγκαταστάσεις της σχολής ιππασίας.

Πάρκο το αστικό, με περιορισμένη προσβασιμότητα

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου
Ο σχεδιασμός των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων της πόλης πρέπει να έχει ως στόχο την ανάδειξή τους σε ενεργητικό, πολύ-λειτουργικό χώρο, με τη δημιουργία ευχάριστων χώρων κίνησης, συνάντησης, πληροφόρησης και αναψυχής.

Ευρεία σύσκεψη στην Παιονία για το «Μεταναστευτικό» - Video


Ανακοίνωση ΚΚΕ για τη ραγδαία αύξηση μεταναστών και προσφύγων στην Ειδομένη του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Τις τελευταίες μέρες ο αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που συγκεντρώνονται στην Ειδομένη του Κιλκίς αυξάνεται ραγδαία, ενώ αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω το επόμενο διάστημα.

Χρυσή Αυγή Κιλκίς: "Μα τιμά που μας διαχωρίζετε από τους μνημονιακούς βουλευτές του ν. Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
"Το πρόβλημα που ανακάλυψαν οι νεόκοποι σωτήρες και ανθρωπιστές του Κιλκίς και κάνουν συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων για να δικαιολογήσουν τα έσοδα των ΜΚΟ τους ή να προβάλουν τα πρόσωπα τους προεκλογικά δεν είναι κάτι νέο.  Εδώ και χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τονίσει το πρόβλημα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ή ''αταξινόμητων ΑΝΘΡΩΠΩΝ'' όπως τους αποκάλεσε η Χριστοδουλοπούλου.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 29χρονο Γεωργιανό για ληστεία

Συνελήφθη χθες (21-8-2015) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 29χρονος υπήκοος Γεωργίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, για ληστεία από κοινού εντός οικίας, σε βάρος ηλικιωμένων.

«Κούρεμα» από 300 έως 1.500 μόρια στις βάσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ

Μέχρι την Πέμπτη 27 Αυγούστου αναμένεται να λήξει η αγωνία των 105.000 υποψηφίων, που πήραν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Το τοπίο στις εκτιμήσεις ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή με τους εκπαιδευτικούς - αναλυτές να επισημαίνουν ότι, η πτώση - σε αρκετές Σχολές μάλιστα κατακόρυφη - είναι προδιαγεγραμμένη, κυρίως λόγω των κακών επιδόσεων των υποψηφίων στις εξετάσεις.

Αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες από το καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις» - Video


Αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες από το καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις», στο Ράντσο Κιλκίς, την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015.