Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Υπουργική Απόφαση για τα προϊόντα οικοτεχνίας

Υπουργική Απόφαση για τον καθορισμό των όρων και των απαιτήσεων παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής, υπέγραψε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου.

Ο Χ. Γκουντενούδης συγχαίρει τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

"Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές μας που με κόπο και θυσίες κατάφεραν να διακριθούν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να πετύχουν την εισαγωγή τους σε ανώτερες και ανώτατες σχολές Γ’θμιας εκπαίδευσης.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δήμαρχος Παιονίας για το Μεταναστευτικό

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, όπου είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με κρατικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς για το «Μεταναστευτικό».

Πρώτη φορά ….. αίτηση ξανά και ξανά!

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Μετά τον Αγιασμό οι Διορισμοί των Αναπληρωτών!
Έστειλε χθες το Υπουργείο Παιδείας για δημοσίευση σε ΦΕΚ και τις τρεις εγκυκλίους πρόσληψης αναπληρωτών (Γενικής, Ειδικής, Μουσικής).
Ακυρώνεται η προηγούμενη διαδικασία.

1.300.000 ευρώ, σε δήμους για διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Με απόφαση που υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Βαγγέλη Αποστόλου, εγκρίθηκε η πίστωση ποσού, ύψους 1.300.000 ευρώ, για την επιχορήγηση των Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τις ενέργειες διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για την κάλυψη των υποχρεώσεων που απορρέουν από την ΚΥΑ αριθμ. 1711/150664/28-11-2014 (ΦΕΚ 3249/Β/4-12-2014), όπως είναι η δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Συναυλία του καλλιτεχνικού συνόλου «η πόλις» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Στο πλαίσιο του πετυχημένου πανελλήνιου θεσμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το ΥΠΟΠΑΙΘ, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς θα υποδεχθεί το κοινό και φέτος υπό το φως του φεγγαριού στο αίθριο και τον κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης με τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

Μουσικό Εργαστήρι Κιθαristas - Εγγραφές απο 1η Σεπτεμβρίου 2015

Στους Κιθαristas διδάσκονται οι πιο σύγχρονες και εμπεριστατωμένες μέθοδοι εκμάθησης ηλεκτρικής-ακουστικής κιθάρας και σύγχρονης αρμονίας!
Στόχος των Κιθαristas είναι η προώθηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η κατανόηση της μουσικής πέρα από στείρες πρακτικές. Επιπλέον οι απαραίτητες γνώσεις που καλείται να έχει κάθε σύγχρονος μουσικός μέσα από ένα συγκεκριμένο πολυδιάστατο πρόγραμμα εκμάθησης που εξατομικεύεται για κάθε μαθητή ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου.

Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων στις Πανελλήνιες, του φροντιστηρίου Κίνητρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου φροντιστηρίου Κίνητρο Κιλκίς
Για όλους τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που κόπιασαν και στερήθηκαν πολύ από τον ελεύθερό τους χρόνο για μία ολόκληρη χρονιά, η καλύτερη ανταμοιβή είναι η επιτυχία τους στις σχολές που επέλεξαν. Το φροντιστήριό μας, μέσα στον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας του, είχε 90% επιτυχία στην εισαγωγή των μαθητών στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

EO TAXADVISORS IKE: Συγχαρητήριο μήνυμα για τους εισακτέους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Λογιστικό & Φοροτεχνικό Γραφείο
“Μπαγκατουρίδης Οδυσσέας – Παπαδοπούλου Ελένη”
Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Κιλκίς που αναδείχτηκαν νικητές στην δύσκολη μάχη για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Πλήθος κόσμου στον Άγιο Φανούριο Κιλκίς

Μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι κάθε ηλικίας ανηφόρισαν στην άνω πόλη του Κιλκίς για να προσκυνήσουν και να τιμήσουν τον ένδοξο μεγαλομάρτυρα Άγιο Φανούριο, στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυναής και Κιλκισίου.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 31 Αυγούστου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς: "Τρόπος ζωής για το παιδί, για το παρόν και για το μέλλον του"

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς σας καλεί να τιμήσετε για άλλη μια χρονιά με τη συμμετοχή σας, τη δική σας και του παιδιού σας, στην προσπάθειά της για αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στον τόπο μας, αλλά κυρίως για την ποιότητα ζωής της νεολαίας μας.

Παράταση φορολογικών δηλώσεων για νομικά πρόσωπα και έντυπο Ε9

Για τη διευκόλυνση των πολιτών υπεγράφη απόφαση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ακίνητης περιουσίας μέχρι τις 4.9.2015.
Επίσης, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων νομικών προσώπων και οντοτήτων μέχρι τις 30.08.2015.

Έτοιμάζεται για τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς  
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς ενόψει των επικείμενων κρίσιμων για την Χώρα μας εθνικών εκλογών, καλεί:
Μέλη και αναπληρωματικά μέλη των νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων ΠΑΣΟΚ, Αυτοδιοικητικά στελέχη που είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ, στελέχη μέλη του ΠΑΣΟΚ που είναι εκλεγμένοι σε μαζικούς χώρους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, επιμελητήρια,

Ο Σταύρος Γκέρτσος στον Κιλκισιακό

Ο Α.Ο. Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Σταύρου Γκέρτσου. Ο πολύπειρος σέντερ φορ επιστρέφει στην ομάδα έπειτα από έξι χρόνια. Μια καριέρα γεμάτη γκολ και τίτλους για τον Γκέρτσο που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Νέου Αγιονερίου.
Σταύρο καλώς ήρθες σπίτι σου!

Λευκή ισοπαλία για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου με τον Αιγινιακό

Με λευκή ισοπαλία (0-0) έληξε το φιλικό του Εθνικού Ν. Αγιονερίου με τον Αιγινιακό χθες Τετάρτη 26 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς.
Η ομάδα του νομού μας παίζοντας μέχρι το 50΄ πολύ καλό ποδόσφαιρο δικαιούται να τα βάζει με την τύχη της καθώς οι παίκτες του Γ.Γεωργιάδη είχαν όλα τα φόντα να φτάσουν στη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου αλλά η συγκυρία της στιγμής και οι λεπτομέρειες δεν τους επέτρεψαν να σπρώξουν την μπάλα στο πλεκτό και να κερδίσουν.

Εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ

Από 1η Σεπτεμβρίου 2015 ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς:
1) Ζωγραφικής, Σχεδίου, Χαρακτικής, Δημιουργικής Γραφής-Ζωγραφικής για μικρές ηλικίες (4-7 ετών)
2) Αγιογραφίας

3) Μουσικοκινητικής Αγωγής, Σύγχρονου Χορού, Μπαλέτου

4) Χορών Latin και Ευρωπαϊκού Tango και Valse

5) Μουσικής (πιάνου, κιθάρας και λοιπών εγχόρδων- κλαρινέτου και φλογέρας για μικρές ηλικίες)

"Ο αγρότης πρέπει να φροντίζει και να προστατεύει το περιβάλλον"

Δελτίο τύπου Ένωσης Νέων Αγροτών Κιλκίς
Σύσσωμες οι Ενώσεις Νέων Αγροτών Κιλκίς, Ημαθίας, Σερρών, Αχαΐας και Λακωνίας πληροφορηθήκαμε ότι στο 22ο πανελλήνιο συνέδριο νέων αγροτών που διοργανώνει η ΠΕΝΑ (Πανελλήνια ένωση νέων αγροτών) που θα λάβει μέρος στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής στις 27-30 Αυγούστου 2015 χρυσός χορηγός θα είναι η εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ».

Ξεκινούν στις 1 Σεπτεμβρίου 2015, οι εγγραφές στον "Άθλο" Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΑΥΓΗ ·Αυτοδυναμία για μεγάλες τομές-Αλ. Τσίπρας: Νέα εντολή για να προχωρήσουμε·Κλείνει σήμερα ο κύκλος των διερευνητικών-Πάμε για υπηρεσιακή κυβέρνηση·Έτοιμη να βοηθήσει η Κομισιόν για το περιουσιολόγιο-Εργαλείο κατά της φοροδιαφυγής
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Βάρβαροι! Οι τζιχαντιστές των Βαλκανίων!- Οι Αλβανοί κατεδάφισαν (ξημερώματα) τον Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Χειμάρρα·Νέο δωράκι 600.000 ευρώ στο Μέγαρο-Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει για τα αμαρτωλά χρέη. Σκληρή επίθεση Λαφαζάνη κατά ΔΟΛ·Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ!- Φεύγουν και οι τελευταίοι, σε δεινή θέση ο Τσίπρας, ετοιμάζει κόμμα η Κωνσταντοπούλου