Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Πρώτη συγκέντρωση των "Ατρόμητων" στο γυμναστήριο του Καμπάνη

Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων της ακαδημίας Ατρόμητοι θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη. Προσκαλούνται οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων των Ατρόμητων αλλά και όσα καινούργια παιδιά ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν το άθλημα του μπάσκετ, να βρίσκονται την παραπάνω ημερομηνία και ώρα. Πληροφορίες-εγγραφές στο τηλ:6976080888

Γιόρτασε τα 20 του χρόνια ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση, τόσο μελών αλλά και φίλων του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς (1995 –2015), πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της συμπλήρωσης των 20 ετών το βράδυ της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2015 στον καταπληκτικό, άνετο, φιλόξενο αύλειο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρούπολης.

Συναυλία του «πόλις» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς - Video



Μολλώχ 2: Σκοτώθηκε 76χρονη πεζή σε τροχαίο στην Κατερίνη

Χθες (29-8-2015) το πρωί στην Κατερίνη, δίκυκλο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 76χρονη πεζή. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Μολλώχ 1: Σκοτώθηκε 55χρονος σε τροχαίο στην Εγνατία οδό

Χθες (29-8-2015) και ώρα 13.20 περίπου, στην Εγνατία Οδό στο 13,4 χιλιόμετρο Βέροιας – Πολυμύλου, ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος υπήκοος Ρουμανίας και κινούνταν με κατεύθυνση προς Κοζάνη, προσέκρουσε σε προπορευόμενο Ι.Χ. Φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 65χρονος υπήκοος Αλβανίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 55χρονος οδηγός και να τραυματιστεί η 47χρονη συνεπιβάτης του οχήματος.

Με party αποχαιρετά το καλοκαίρι ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα


Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα λίγο πριν το ξεκίνημα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα party για όλους τους φίλους του. Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Παντελεήμονα θα διασκεδάσουμε από νωρίς το απόγευμα με βουτιές στην πισίνα έως αργά το βράδυ με ποτά και μουσική. 

Σας περιμένουμε όλους.

Οι βουλευτές Ν.Δ., Κ. Καραμανλής και Ι. Αντωνιάδης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, στο Κιλκίς

Από την επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα βρίσκονται στο νομό Κιλκίς οι
βουλευτές Σερρών, Κωνσταντίνος Καραμανλής και Φλωρίνης, Ιωάννης Αντωνιάδης. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της επίσκεψης εντός των επομένων ημερών.

Σήμερα στα Αμάραντα: "Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού με ποδήλατο"


Κιλκίς: Aναβάλλεται η παράσταση «Το Μαγικό ταξίδι της Ευγενίας»

Λόγω τεχνικού προβλήματος, η προγραμματισμένη παράσταση για σήμερα Κυριακή 30 Αυγούστου «Το Μαγικό ταξίδι της Ευγενίας» στο Κιλκίς αναβάλλεται. Τα εισητήρια, τα οποία έχουν προαγοραστεί μπορούν να επιστραφούν. Πληροφορίες: 6986 523898

Εκπαίδευση: Υπηρεσιακές Μεταβολές

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Π.Ε. Κιλκίς
Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας και των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι δε φρόντισαν να τηρηθεί έγκαιρα το χρονοδιάγραμμα που θα εξασφάλιζε την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας όλων των υπηρεσιακών μεταβολών.

Το νέο Ασφαλιστικό: Ενιαίοι όροι εισφορών, ένα Ταμείο-γίγας & «ψαλίδι» στις συντάξεις

Τη δημιουργία ενός Ταμείου – γίγαντα το 2016 για όλους τους ασφαλισμένους, με την καταβολή μιας σύνταξης και ενιαίους όρους εισφορών και παροχών για 6 εκατ. ασφαλισμένους και 2,6 εκατ. συνταξιούχους, φέρνει το νέο Ασφαλιστικό του Οκτωβρίου.

Στο 93΄, Εθνικός Νέου Αγιονερίου - ΠΑΟΝ Επταλόφου 1 - 0

Ολα έδειχναν ότι ο αγώνας της α΄ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ μεταξύ του Εθνικού Ν.Αγιονερίου και του ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ θα πήγαινε στην παράταση το απόγευμα του Σαββάτου 29 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.  Δεν είχαν όμως κατά νου τον ... Πεχλιβάνη ο οποίος στο 93΄ με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 1-0 και η ομάδα του Εθνικού σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου αφήνοντας εκτός του θεσμού μια ομάδα ισχυρή και άκρως ανταγωνιστική.