Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Διεθνείς διακρίσεις μαθητών της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Όπως κάθε χρόνο και φέτος, η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς συμμετείχε στον 17ο Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής NOVA ZAGORA 2015 με έργα μαθητών, των παιδικών εικαστικών της τμημάτων. Διπλώματος διάκρισης έτυχαν και οι τρεις δάσκαλοι των παιδικών εικαστικών τμημάτων: Κική Βέλκου, Νικόλας Μπλιάτκας και Θάνος Στόκας, καθώς και 5 μαθητές:

Χωρίς τέλος

Σύμφωνα με πληροφορίες της Γνώμης, σήμερα 31 Αυγούστου 2015, στις 8.μ.μ αποβιβάστηκαν 500 περίπου λαθρομετανάστες στην Ειδομένη με 10 λεωφορεία.

Εξαφάνιση παιδιού. Μπορείτε να βοηθησετε;


ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα ενίσχυσης για 10.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάνω από 10.000 νέοι επαγγελματίες θα ωφεληθούν από το πρόγραμμα «Ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης», συνολικού προϋπολογισμού περίπου 60.000.000 ευρώ που θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά τις εκλογές από τα Υπουργεία Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και τον ΟΑΕΔ.

Ετοιμη για υψηλές πτήσεις, η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού μπαίνει αισίως στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο να φέρουμε τα παιδιά του Νομού Κιλκίς κοντά στον αθλητισμό, να μάθουν κοντά σε εξειδικευμένους προπονητές τα μυστικά του αθλήματος, να κάνουν καινούριους φίλους, και φυσικά να αγαπήσουν την μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Κιλκισιακό μας!

Ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες από τον Ο.Λ.Θ.

Ανθρωπιστική βοήθεια (2.000 περίπου νερά και 500 χυμούς) απέστειλε στον Δήμο Παιονίας, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.) Α.Ε., προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες περίθαλψης των προσφύγων που βρίσκονται στην επικράτειά του, και ειδικότερα στα ελληνοσκοπιανά σύνορα, στην Ειδομένη.

Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης για τα Αξιουπολίτικα 2015

Υπογράφει η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης
Η ομάδα διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης είναι μια ομάδα που στηρίζει τις νέες και καινοτόμους προσπάθειες, αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου μας, προωθεί την ομαδικότητα και τον εθελοντισμό και επικροτεί όποια πνευματική, κοινωνική και πολιτιστική προσπάθεια.

«Ο δὲ στρατὸς τῶν Θρᾳκῶν ἐκ τῆς Δοβήρου ἐσέβαλε… εἷλεν Εἰδομενὴν μὲν κατὰ κράτος…»

Ανακοίνωση της ομάδας διαχείρισης ιστοσελίδας της Ειδομένης 
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας της Ειδομένης, από την έναρξη του ζητήματος (της διέλευσης των μεταναστών από τα Ελληνικά σύνορα) κάλυψε πλήρως το θέμα και δε δίστασε να προτείνει την επίλυσή του. Ανέδειξε το πρόβλημα παροτρύνοντας τον κόσμο της περιοχής μας να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς που, από τα δεινά του πολέμου και των οικονομικών δυσκολιών, μεταναστεύουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Κωνσταντινίδη και της συζύγου του

"Δεχθείτε τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Κωνσταντινίδη και της συζύγου του. Ο εκλιπών υπηρέτησε με αξιοσύνη και συνέπεια τον πολιτισμό και τον αθλητισμό και διακρίθηκε για το ακμαίο αγωνιστικό του φρόνημα και την προσφορά του στα κοινά μέσα από σημαντικές θέσεις ευθύνης. 

Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Υπογράφουν 
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς 
Ανδρέας Βεργίδης
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι 
Παύλος Θωμαΐδης 
Μιχαλία Καραμισάκη 
Κώστας Γιαννόπουλος 
"Θέλουμε να απευθύνουμε μήνυμα της αμέριστη εκτίμησή μας, προς όλους τους μαθητές της Π.Ε. Κιλκίς, που έδωσαν την πρώτη δύσκολη μάχη της ζωής τους, αυτή των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Καραμπόλα 3 αυτοκινήτων, ευτυχώς χωρίς θύματα, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Σήμερα (31-8-2015) και ώρα 04.45 περίπου, στο 453ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκαν 3 οχήματα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 10 άτομα, εκ των οποίων 8 υπήκοοι Σερβίας (εκ των οποίων 3 ανήλικα παιδιά και 2 γυναίκες), 1 υπήκοος Βουλγαρίας και 1 ημεδαπός.

Σκοτώθηκαν σε τροχαίο ο κιλκισιώτης οικονομολόγος Βασίλης Κωνσταντινίδης και η σύζυγός του Σίσσυ

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε χθες το απόγευμα στο 45,4 χλμ. της Εθνικής Οδού Πύργου – Μεθώνης.
Πρόκειται για τον κιλκισιώτη οικονομολόγο και πρόεδρο του συλλόγου Κιλκισιωτών Αθηνών και περιχώρων Βασίλη Κωνσταντινίδη και την σύζυγό του Σίσσυ.

Οργανώθηκε η Λαϊκή Ενότητα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λαϊκής Ενότητας Κιλκίς
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και τους δημοσιογράφους του τοπικού τύπου ότι τα γραφεία της Λαϊκής ενότητας, βρίσκονται στην οδό 21ης Ιουνίου 16.

Εκλογές 20ης Σεπτεμβρίου: Τι ισχύει για τις άδειες στο Δημόσιο

Τους περιορισμούς αλλά και τις διευκολύνσεις στις άδειες των Δημοσίων Υπαλλήλων, ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, αναλύει με κατεπείγον έγγραφό του το Υπ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Ειδικότερα,

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί

Το ΔΣ, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον κ.Ζώτο Θεολόγο, εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) και διοικητικό στέλεχος του τμήματος Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη δωρεά παιχνιδιών, εργαλείων και άλλων αντικειμένων, χρήσιμα για τις συνεδρίες θεραπευτικής ιππασίας που πραγματοποιούνται σε ωφελούμενους του Κέντρου.

Εκδήλωση του "Αμάραντου" στα Αμάραντα Κιλκίς -Video



Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Παγώνουν 62.000 εφάπαξ-Οι εκλογές φρέναραν τις διαδικασίες έκδοσης!-Στο ψυγείο οι αιτήσεις από 1η Σεπτεμβρίου 2013·Το ΔΝΤ γνώριζε ότι το πρώτο Μνημόνιο θα ισοπέδωνε την Ελλάδα-Όλα όσα αναφέρουν τα απόρρητα πρακτικά των διοικητικών συμβούλων του Ταμείου το 2010, που έβγαλε στο φως το Reuters·Ανεβάζουν στροφές ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για να μαζέψουν και την τελευταία ψήφο!-Τι λένε οι δημοσκοπήσεις
ΕΘΝΟΣ ·Στοχευμένες επιχειρήσεις μετά τα γκάλοπ-ΣΥΡΙΖΑ –ΝΔ:Αναπροσαρμογή τακτικής με το βλέμμα στους αναποφάσιστους·Με «σήμα» από Κομισιόν- Παγώνει σε ιδιωτικά και φροντιστήρια ο ΦΠΑ 23%·Γυμνάσια- λύκεια- Αγώνα δρόμου για τις αποσπάσεις

"Ευχάριστο Σαββατοκύριακο για τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου"

Δελτίο τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Δύο στα δύο με το ίδιο σκορ 1-0 και αποστολή εξετελέσθη. Και πρόκριση στην β΄ φάση του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ και νίκη στο φιλικό με τον Κιλκισιακό. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε το Σαββατοκύριακο για την ομάδα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου η οποία προχθές πήρε τη νίκη - πρόκριση με 1-0 επί του ΠΑΟΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική χρονιά (θεσμός κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ) και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή με την νέα νίκη φιλική αυτή τη φορά στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ με το ίδιο σκορ 1-0.

Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη

Οι Σύλλογοι Γυναικών Κεντρικής Μακεδονίας (μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας – ΟΓΕ) και η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς παρέδωσαν την Κυριακή 30 Αυγούστου, την πρώτη δόση ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη, τα οποία συγκέντρωσαν μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και της Επιτροπής Ειρήνης Κιλκίς μέσα σε λίγες μέρες. Η ανταπόκριση από εργαζόμενους, άνεργους, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών καθώς και από Λαϊκές Επιτροπές της Θεσσαλονίκης ήταν άμεση και ιδιαίτερα συγκινητική.

"Ήττα στις λεπτομέρειες, για τον Κιλκισιακό"

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Παρά την ήττα με 1-0 ο Κιλκισιακός ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου στο χθεσινό φιλικό. Πέραν του τέρματος (38' Παλιάτσος) ο ΑΟΚ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και αν ήταν πιο προσεκτικός σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσε να φτάσει και αυτός σε ένα τέρμα.

"Αρκετά ματώσαμε, Αρκετά πληρώσαμε! Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ!"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους να δώσουμε μαζική, μαχητική απάντηση στη νέα σφαγή της ζωής μας, στο νέο μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από κοινού με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ.