Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Κομματική εξόρμηση Γεωργαντά στην Πιερία

Δελτίο τύπου Γ.Γεωργαντά
Ο Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς μέσα στα πλαίσια των προγραμματισμένων κομματικών εξορμήσεων επισκέφτηκε σήμερα το ν. Πιερίας και επικεφαλής κλιμακίου στο οποίο συμμετείχε ο πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Πιερίας, ο πρ. Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η πρ. Βουλευτής Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, ο πρ. Νομάρχης και πολιτευτής του νομού Γιώργος Παπαστεργίου και κομματικά στελέχη επισκέφτηκε αρχικά τα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε. δίνοντας συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (στο τέλος του κειμένου ακολουθεί περιληπτική αναφορά των απαντήσεων του κ. Γεωργαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων). Ο Βουλευτής του νομού κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος απουσίαζε σε αντίστοιχη εξόρμηση στο νομό Φλώρινας.

Γερακώνα Παιονίας: Το χωριό του Καπετάν Γέρακα

Οι βουλευτές Ν.Δ., Κ. Καραμανλής και Ι. Αντωνιάδης, την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, στο Κιλκίς

Από την επιτροπή εκλογικού αγώνα της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 θα βρίσκονται στο νομό Κιλκίς οι
βουλευτές Σερρών, Κωνσταντίνος Καραμανλής και Φλωρίνης, Ιωάννης Αντωνιάδης.

Η Μαρία Ανθρακίδου νικήτρια στο διαγωνισμό Lake & Share του γυμναστηρίου Kinesis Gym Kilkis

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στο γυμναστήριο βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον/την τυχερή του διαγωνισμού Lake & Share που έτρεχε διαδικτυακά στην επίσημη σελίδα του γυμναστηρίου στο Facebook από πρώτη έως τέλος Αυγούστου.  Νικήτρια λοιπόν η…. Ανθρακίδου Μαρία με nickname στο Facebook Maria Anth! 
Συγχαρητήρια λοιπόν Μαρία μπορείς να περάσεις ή να επικοινωνήσεις με την γραμματεία του γυμναστηρίου να παραλάβεις το δώρο σου.

*ενεργοποίηση συνδρομής έως της 21 Σεπτεμβρίου

Μητρόπολη Κιλκίς: "Αυτή είναι η αλήθεια για την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου, στο Κιλκίς"

Ανακοίνωση Μητρόπολης Κιλκίς
Η Ιερά Μονή του Αγίου ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, θέλει να ενημερώσει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της για τις κακόβουλες φήμες τις οποίες δέχεται η Ιερά Μονή, περί των ιερών ακολουθιών και τελέσεως των μυστηρίων όπως και μη τελέσεως των βαπτίσεων κτλ.

To Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας Ειρήνη Αγαθοπούλου, σας προσκαλούν να επισκεφτείτε τον χώρο του Κ.Ε.Θ.Ι. στο εκθεσιακό «Περίπτερο 15» του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και κατά τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης.

Επιστολή Π. Τονικίδη προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας

Ο πρόεδρος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κιλκίς Π. Τονικίδης στην επιστολή του προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας τονίζει:
«Η επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση αποτελεί μια πρωτοφανή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα απόφαση, καθώς η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ε.Ε. και η δεύτερη παγκοσμίως (μετά το Μπαγκλαντές) που επιβάλει έμμεσους φόρους στην εκπαίδευση.

Εκπροσώπηση Δήμου Κιλκίς στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου Λύσης Κύπρου

Δημοτική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από το δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Σισμανίδη και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ακρίτα Αναστασία Φλώρου μεταβαίνει στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει το Δήμο Κιλκίς στις εκδηλώσεις μνήμης του Δήμου Λύσης οι οποίες θα διαρκέσουν από τις 5 έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Επαφές Άννας Δημάκη με αυτοδιοικητικούς παράγοντες του Δήμου Ρόδου για θέματα ισότητας των φύλων

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Χρήσιμες επαφές με αιρετούς και στελέχη του Δήμου Ρόδου είχε η δημοτική σύμβουλος Άννα Δημάκη και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψής της στο νησί. 

Περιοδεία ΚΚΕ σε Δήμο Κιλκίς και Αντιπεριφέρεια

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιάννη Φαχουρίδη και τη Σταυρούλα Νικολαΐδου, πραγματοποίησε περιοδεία στις υπηρεσίες του Δήμου Κιλκίς και στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας, πραγματοποιώντας συζητήσεις με τους εργαζόμενους και καλώντας τους να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές το ΚΚΕ.

Κάλεσμα ΕΛΜΕ Κιλκίς για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στην μεγάλη πανεργατική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική των Μνημονίων κυβέρνησης-δανειστών, το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου

Ανοικτή επιστολή Ειρήνης Αγαθοπούλου προς τους Κιλκισιώτες

Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου
τ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς
"Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,
Η σημερινή πολύ δύσκολη συγκυρία απαιτεί από όλες και όλους να σκεφτούμε σοβαρά τη στάση μας και τη θέση μας στις εκλογές που έρχονται, αλλά και στο διάστημα που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές. Οι προσωπικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν από όλες και όλους μας είναι δύσκολες, πρέπει όμως να παρθούν, γιατί έτσι προχωρά η ιστορία.

Με παραδοσιακά χρώματα και μαζική συμμετοχή εγκαινιάστηκε η φετινή Εμποροπανήγυρη Κιλκίς


Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Κατακλύστηκε από κόσμο χθες βράδυ, πρώτη ημέρα της Εμποροπανήγυρης, η πλατεία Δημαρχείου και οι πέριξ δρόμοι της. Η γιορτή του εμπορίου και των γεύσεων, όπως τη χαρακτήρισε κατά το χαιρετισμό του κηρύσσοντας την έναρξή της ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, συμπαρέσυρε στη λαϊκή γοητεία της μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν με ζωηρό ενδιαφέρον το πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών με τη σφραγίδα των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης.

Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2015

Ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του Υπ.Π.Α.Π.Ε., δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους.

Διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στο ν. Κιλκίς

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κιλκίς του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ/FEAD), πραγματοποιεί δωρεάν διανομή ροδάκινων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής ευθύνης της, σε συνεργασία με τους εταίρους-μέλη της Κοινωνικής Σύμπραξης Δήμο Κιλκίς και Δήμο Παιονίας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Από την Δευτέρα 31 Αυγούστου ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Στίβου στο τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς από 5.00 -7.00 το απόγευμα, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς για το 2015-2016

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων για το σχολικό έτος 2015-2016.

"Αγαπητά μας παιδιά, σεβαστοί γονείς"

Οι Ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Των Πέντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων
Οι ιερείς και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του ιερού ναού των Πολιούχων μας Πέντεκαίδεκα ιερομαρτύρων Κιλκίς θέλουν να εκφράσουν και δημοσίως τα συγχαρητήρια εις τους μαθητές και τους γονείς αυτών δια την επιτυχία σας να εισαχθείτε εις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας και αντίστοιχα στις σχολές της επιλογής σας. 

Φιλική νίκη του Αλέξανδρου Κιλκίς, επί του Ιωνικού Ιωνίας.

Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 2-1 της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας επί του Ιωνικού Ιωνίας ομάδας Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΜακεδονίας. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Αγίου Παντελεήμονα Κιλκίς την Τετάρτη 18.00 και το προπονητικό τιμ του Αλέξανδρου χρησιμοποίησε 2 ενδεκάδες για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναβάλλεται, λόγω Debate, η επίσκεψη της Φώφης στο Κιλκίς

Η επίσκεψη της Προέδρου του Π.Α.Σ.Ο.Κ κ. Φώφης Γεννηματά την Παρασκευή 04-09-2015 στο Κιλκίς αναβάλλεται, λόγω της συμμετοχής της κ. Γεννηματά στη διαδικασία του Debate και τη συνακόλουθη τροποποίηση στο πρόγραμμα ομιλιών της.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για το συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ.

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ- ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 6μ.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Περιοδείες του ΚΚΕ σε χωριά της Παιονίας, της Δοϊράνης και της Πικρολίμνης

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Σειρά περιοδειών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Σεπτέμβρη από κλιμάκια του ΚΚΕ σε χωριά της Παιονίας, της Δοϊράνης και της Πικρολίμνης.  Συγκεκριμένα, στα χωριά Βαφειοχώρι, Ν.Καβάλα, Πλατανιά, Μικρόδασος και Πευκόδασος περιόδευσαν η Ειρήνη Χατζή με το Γιάννη Φαχουρίδη και στελέχη του Κόμματος.

Ολοήμερη η λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών Πολυκάστρου

Την Ολοήμερη λειτουργία του ΚΕΠ Πολυκάστρου από την 1η Σεπτεμβρίου 2015, αποφάσισε ο δήμος Παιονίας.
Συγκεκριμένα:
- Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 7.30 π.μ., έως 8.00 μ.μ.
- Το Σάββατο 8.00 π.μ., έως 2.00 μ.μ.

Ζωοπάζαρο Κιλκίς: Πάρκο για παιδιά ή για ζώα; - Video



Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης - Όλα τα ονόματα

- Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε  ΠΥΣΔΕ, δείτε ΕΔΩ
- Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Β/θμιας εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε  ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΠΕ, δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Β. Μεϊμαράκης: «Άχρηστοι» καθαρίστριες, καθηγητές, σχολικοί φύλακες-Θέμα απολύσεων στο δημόσιο επαναφέρει με κυνική δήλωση ο πρόεδρος της Ν.Δ.·Δύο έγγραφα Σόιμπλε διαψεύδουν τον Λαφαζάνη για το Grexit –Ο πρ. υπουργός αναρωτήθηκε: «Έχετε δει κανένα σχέδιο Σόϊμπλε;»·»Παγώνει» έως τις 16 Οκτωβρίου ο ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ασφυξία από λαθραίους-Κόλαση στη Μυτιλήνη, που ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης·»Εξαφανίστηκαν» στη Βουλή τέσσερις δικογραφίες- φωτιά-Για εξοπλιστικά από τη χώρα του Σόϊμπλε·Αντέχεις Αλέξη;- Ο χαλαρός διάλογος του Μεϊμαράκη με τον Τσίπρα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου