Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

2ο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών "Σταύρος Ορφανίδης"

Για δεύτερο συνεχή χρόνο θα διοργανωθεί από τους συλλόγους παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ και ΦΙΛΩΝ, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.Ε ΔΟΪΡΑΝΗΣ και ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΟΥΡΙΩΝ το ετήσιο τουρνουά προς τιμή του αείμνηστου εκδότη της εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ώρα 16:00 στο δημοτικό στάδιο του Πολύκαστρου.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

Σε κλίμα συνεργασίας εκτυλίχθηκε η συνάντηση της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από πρόσκληση των ιθυνόντων της ΠΑΕ.

Καθιερώνεται σε μόνιμη βάση η Ώρα του Πολίτη, στην Ελληνική Αστυνομία

- Η Ώρα του Πολίτη, των Φορέων και των Κοινωνικών Εταίρων καθιερώνεται σε μόνιμη βάση στην Ελληνική Αστυνομία από την προσεχή Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου
Κάθε Δευτέρα, ώρα 18.00-20.00, οι Διοικητές των Τμημάτων θα είναι στη διάθεση πολιτών και τοπικών φορέων, για να συζητήσουν τους προβληματισμούς, τις απόψεις και τις προτάσεις τους για θέματα αστυνομικής φύσης
Στόχος είναι η δημιουργία και εμπέδωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τη φυσική παρουσία και το διάλογο

Περιοδεία Υποψήφιων Βουλευτών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς στα εργοστάσια ALUMIL και PRECONSTRUCTA στη ΒΙΠΕ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Περιοδεία στο εργοστάσιο της ALUMIL και στο εργοστάσιο της PRECONSTRUCTA πραγματοποίησε τη Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους του ΚΚΕ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Ζαριανόπουλο Σωτήρη, στη Β’ Θεσσαλονίκης, Ηλίου Κώστα και στο Κιλκίς, Τσαουσίδη Κώστα. 

Ειδομένη: Χατζησάββας και Ματθαιόπουλος, μιλούν στη Γνώμη για το Μεταναστευτικό



Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Άθλο Κιλκίς

Οι εγγραφές στον Άθλο Κιλκίς ξεκίνησαν. Τα μαθήματα ξεκινούν για όλα τα προγράμματα στις 11 Σεπτεμβρίου 2015. Καλή αρχή σε όλους με δυναμικό ξεκίνημα και νικηφόρους αγώνες.

Ξεκίνημα για τη σχολή ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε η ποδοσφαιρική περίοδος για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς βρέθηκαν πολλά παιδιά συνοδευόμενα από τους γονείς τους, και φυσικά η διοίκηση της ανδρικής ομάδας του Κιλκισιακού, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και οι προπονητές.

Δείτε τους υποψήφιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για το νομό Κιλκίς

Οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής για το νομό Κιλκίς είναι:
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ,
ΠΕΤΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

Σήμερα: Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου στην Αθήνα

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου μετά την ένταξη του στο Διεθνές Συμβούλιο Χορού τίς UNESCO, θα παρουσιάσει και θα αντιπροσωπεύσει τον Πόντο σε εκδήλωση, σήμερα στις 8 το βράδυ στο θέατρο Δόρα Στράτου, στο λόφο Φιλοπάππου στην Αθήνα.

Δρόμος χωρίς γυρισμό η έξοδος από το ευρώ-ΕΕ

Του Δημήτρη Μάρδα
Υπ. Βουλευτή, ΣΥΡΙΖΑ, Β΄ Θεσσαλονίκης
τ. Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
Διλήμματα που θέτει ένα μέρος του πολιτικού κόσμου, διάσπαρτου στα κόμματα της χώρας, αναφορικά με τη θέση της Ελλάδας στο ευρώ και την ΕΕ είναι τα εξής. Το πρώτο, πιο ξεκάθαρο αναφέρεται στη διπλή έξοδο δηλαδή τόσο από το ευρώ όσο και από την ΕΕ.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ προς τους επιτυγχόντες και μη, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

"Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ με όλη μου την καρδιά και να δώσω την πατρική μου ευλογία και τις ευχές μου σε όλα εκείνα τα νέα παιδιά της Μητροπόλεώς μας, του Κιλκίς, ως και της περιοχής του Αγίου Αθανασίου, της Νέας Μεσήμβριας και των γειτονικών ενοριών, που μετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και με τον τίμιο αγώνα και τον κόπο τους, εισήχθησαν επιτυχώς στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Σκοποί και φιλοσοφία της εκπαίδευσης

Υπογράφει η Καρολίδου Σωτηρία
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
M.Sc., M.A. Φιλόλογος - Θεολόγος
Η «Εκπαίδευση» είναι μια μεταβαλλόμενη, αμφιλεγόμενη και συχνά εξατομικευμένη, ιστορικά και πολιτικά, διαμορφωμένη έννοια.

"Οι όψιμοι επισκέτες της Ειδομένης και η ανεκτίμητη προσφορά των εθελοντών"

Υπογράφει ο Δημήτριος Αγαθόπουλος
Πρόεδρος της Κοινωνίας Πολιτών νομού Κιλκίς
Τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες παρατηρούμε καθημερινά πληθώρα παραγόντων του εσωτερικού και του εξωτερικού να συνοστίζονται στη περιοχή της Ειδομένης, μαζί με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, σε σημείο που πολλές φορές να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ( εάν δεν τους γνωρίζεις ) ποιός είναι τί .

Τη Νέα Δημοκρατία εκπροσωπεί ο Γ. Γεωργαντάς στο debate της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
O Βουλευτής ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 θα εκπροσωπήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σε debate που διοργανώνει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.).

Συμμετοχή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο πλαίσιο ένταξής της στο Πρόγραμμα ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ συμμετέχει στην Εβδομάδα Άθλησης της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης (www.ec.europa.eu/sport/week) . Η Δράση αυτή υποστηρίζεται από την ΟΠΑΠ ΑΕ και στοχεύει να προωθήσει την έννοια της φυσικής δραστηριότητας σε όλα τα κοινά, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, με διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο.

Πρόγραμμα πληρωμών αγροτών από τις 7 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου

Σε συνέχεια της δέσμευσης του Αναπληρωτή Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Δ. Μελά, για αξιόπιστη και έγκυρη ενημέρωση του αγροτικού κόσμου σε ότι αφορά το πρόγραμμα των πληρωμών, σας γνωρίζουμε ότι για την τρέχουσα εβδομάδα από τις 7 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες πληρωμές:

Στο Κιλκίς μίλησε η Φώφη Γεννηματά

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Δείτε το Video της επίσκεψης ΕΔΩ
Το πρωί του Σαββάτου 5 Σεπτεμβρίου η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κιλκίς καλεσμένη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Δείτε τους υποψήφιους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το νομό Κιλκίς

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το νομό Κιλκίς είναι: Φραγγίδης Γεώργιος, Τσολάκης Σάββας, Ραμπίδης Κωνσταντίνος, Περπερίδου (Τασούλα) Αναστασία, Μάλγαρης Στέφανος

Πολύκαστρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 42χρονος

Σήμερα (7-9-2015) και ώρα 00:15 περίπου, στο 530ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 42χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.

Δέκα επιμορφωτικά σεμινάρια υλοποίησε με επιτυχία η Επιμορφωτική Κιλκίς

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ (πρώην ΕΚΕΠΙΣ), και από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας - ΚΕΜΕΑ υλοποίησε με επιτυχία δέκα (10) επιμορφωτικά σεμινάρια για την Κατάρτιση και Πιστοποίηση του Προσωπικού των Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας.

Αίας Κιλκίς: "Μαζί μας θα μάθεις, θα βελτιωθείς, θα διασκεδάσεις"


Τσομπανίδης: "Όχι, στους οπαδούς του τακτικισμού, του κλειστού κλαμπ, της κοντόφθαλμης λογικής των συσχετισμών"

Υπογράφει ο Παναγιώτης Τσομπανίδης
"Είμαι ο πρώτος που δημόσια δήλωσα την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ένταξη μου στην ΛΑΕ γιατί έτσι κι αλλιώς ιδεολογικά εκεί ανήκω.
Όλα αυτά τα χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ ήμουν ενταγμένος στο Αριστερό Ρεύμα.
Το καινούριο πάντα φέρνει ενθουσιασμό, ελπίδα και πίστη για κάτι καλύτερο.

Δεν έχουμε καμιά ελπίδα σύντροφοι - Μόνο την τσίπα μας μπορούμε να σώσουμε



Της Μέμας Τεμεκενίδου

Μόνο την τσίπα μας μπορούμε να σώσουμε. Και γι αυτό δεν είμαι βέβαιη. Θα μου πείτε, Τι ελπίδα μπορεί να έχει μια χώρα που στέλνει τα παιδιά της δουλάκια στας Ευρώπας κι αντί να κάθεται να κλαίει με λυγμούς και να ψάχνει λύσεις, για να τα φέρει γρήγορα πίσω…….. χαίρεται που ¨γλύτωσαν αυτά τουλάχιστον¨.

"Επιστροφή στο γυμναστήριο!"

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Διακοπές, ξεκούραση, παραλία, φραπεδάκι, φαγητό με φίλους και εκδρομές. Που μυαλό για προπόνηση μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι όμως πέρασε και έφτασε η ώρα που πρέπει να επιστρέψουμε πάλι σ’ένα πρόγραμμα.

Καινοτόμες δραστηριότητες σχολικού έτους 2015 – 2016

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το Γραφείο Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων  (Αριθ. Πρωτ. 92998 / Γ7/ 10-08-2012 / Υ.ΠΑΙ.Π.Θ./ΣΕΠΕΔ / TMHMA Δ΄/ άρθρο 10) στα πλαίσια του σχεδιασμού των δράσεων μας (2015-2016) θα θέλαμε για τη φετινή σχολική χρονιά να υλοποιήσουμε σε συνεργασία με :

Δείτε τους υποψήφιους βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας για το νομό Κιλκίς και όλη την Επικράτεια

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Λαϊκής Ενότητας για το νομό Κιλκίς είναι: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΟΥΛΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΠΙΜΠΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΙΚΗΤΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ, ΠΟΤΟΝΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥ.
Δείτε τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα, ΕΔΩ

ΕΣΠΑ 2014-2020: Ποιες νέες επιχειρήσεις θα επιχορηγηθούν

Κάποιους από τους τομείς που θα χρηματοδοτηθούν αφορούν την Ενέργεια, την Εφοδιαστική Αλυσίδα, την Υγεία και τα Φάρμακα, τα Υλικά και τις Κατασκευές με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης-Αναμένεται η προδημοσίευση του προγράμματος
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στοχεύει:

Εκδηλώσεις στο Πανηγύρι της Ευκαρπίας Κιλκίς

Ηττα στο Καμπάνη για τη Σχολή Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Ιστορικό ήταν το παιχνίδι του Σαββάτου στο Καμπάνη με τη τοπική Δόξα για τον Κιλκισιακό Β΄ καθώς ήταν το πρώτο, έστω και σε φιλικό επίπεδο, που έδωσε η νεοσύστατη ομάδα.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Υπουργός υπηρεσιακός απειλει΄την Εκκλησία-Ο Νίκος Χριστοδουλάκης (αυλικός του Σημίτη) ανοίγει πάλι μέτωπο με την Ορθοδοξία·Υπερφίαλος Τσίπρας: «Θα είμαι πρωθυπουργός πολλά χρόνια»·Θα επαληθευτούν;- Απόλυτο ντέρμπι δείχνουν πέντε νέες δημοσκοπήσεις
ΕΘΝΟΣ ·Μετά την ισοπαλία που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- Λύση στον γρίφο των συνεργασικών ψάχνουν τα κόμματα·Έτοιμα τα ψηφοδέλτια- Καραμπόλες και εκπλήξεις στις λίστες·Φάκελος- Το αγροτικό στο μικροσκόπιο των κομμάτων

Δείτε τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Κιλκίς και όλη την Επικράτεια

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό Κιλκίς είναι: Παραστατιδης Θεοδωρος, Ψαρρά Σοφία, Πεχλιβανίδης Γεώργιος, Καπνίδης Αναστάσιος, Φούρας Πέτρος.
Δείτε τους υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα, ΕΔΩ

Και μετά, λεγόμαστε άνθρωποι! - Ειδομένη 6-9-2015 - Video