Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: "Άχρηστοι οι καθηγητές"

Ανακοίνωση Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων - ΣΥΝΕΚ
Σοκαριστική, αλλά και άκρως αποκαλυπτική η δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ε. Μεϊμαράκη για τους εκπαιδευτικούς και άλλους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν από τη συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πριν δύο χρόνια, για να επαναπροσληφθούν πρόσφατα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον μεγαλειώδη και παρατεταμένο αγώνα του εκπαιδευτικού κινήματος.

Ποντιακή βραδιά στον Παντελεήμονα Κιλκίς

H Κίνηση Γυναικών Παντελεήμονα, σας προσκαλεί, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015, με ώρα έναρξης στις 21:00 στην ποντιακή βραδιά (στο χώρο του σχολείου) με τους:

Στο Κιλκίς θα μιλήσει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου

Με απόφαση της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ορίστηκε υπεύθυνος συντονιστής προεκλογικού αγώνα στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Με την ιδιότητά του αυτή ο Ευρ. Στυλιανίδης θα μιλήσει σε κεντρικές εκδηλώσεις:

Από 10 Σεπτεμβρίου 2015, οι εγγραφές σε Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. - Η διαδικασία αναλυτικά

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Τμήματα και τις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄& Β΄), για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, θα γίνουν από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι και 17 Σεπτεμβρίου 2015.

Του πέρασαν βραχιολάκια, γιατί αγόραζε με κλεμμένη τραπεζική κάρτα

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εξιχνιάσθηκε υπόθεση, που αφορούσε απάτη με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε συνεργασία με το Α.Τ. Θήρας Κυκλάδων, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού.

Εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Οκτωβρίου 2015

Από το Τμήμα Φαρμάκων – Φαρμακείων της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Περιοδείες των υποψήφιων του ΚΚΕ σε χωριά του Κιλκίς και της Παιονίας

Δελτίο Τύπου  ΚΚΕ Κιλκίς
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς περιόδευσαν την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη σε χωριά του Κιλκίς και της Παιονίας, προβάλλοντας την πρόταση του ΚΚΕ, το πρόγραμμα του Κόμματος για τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που βάζει στο επίκεντρο τις εργατικές - λαϊκές ανάγκες.

Οι οθόνες σκοτώνουν τους βαθμούς

Του Γιάννη Λιναρδάκη
Το επίπεδο σωματικής άσκησης δεν φαίνεται να επηρεάζει θετικά τη σχολική επίδοση.
Νέα βρετανική επιστημονική έρευνα μας ενημερώνει πως κάθε πρόσθετη ώρα που ένας έφηβος περνάει στο σπίτι του μπροστά σε μια οθόνη (τηλεόρασης, υπολογιστή, παιγνιδοκονσόλας, κινητού), τόσο μειώνονται οι βαθμολογικές επιδόσεις του στο σχολείο. Από όλες τις οθόνες, η πιο επιζήμια για τους βαθμούς βρέθηκε να είναι αυτή της τηλεόρασης.

Νέο Πάρκο Κιλκίς: Θύμα του Μνημονίου 3 ή της δημοτικής αδιαφορίας; - Video



Δείτε τους επιτυχόντες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς στα Τ.Ε.Ι.

Δελτίο τύπου 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς 
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς συγχαίρουν τους 35 μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αυτές είναι οι ειδικότητες του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς

Είπε στη γιαγιά ότι, η κόρη της χρωστάει 1000 ευρώ στην εφορία και εκείνη του τα 'δωσε

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, απάτη σε βάρος 83χρονης, που έγινε στα τέλη Αυγούστου στην Κατερίνη και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της απάτης.

Ποδοσφαιρικός αγώνας προς τιμήν του Παναγιώτη Μολακίδη

Το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αστέρα Βαλτοτοπίου δεν ήταν απλώς ένας αγώνας για τον Κιλκισιακό. Από το Βαλτοτόπι κατάγονταν ο αδικοχαμένος Παναγιώτης Μολακίδης. Η διοίκηση του Κιλκισιακού δεν μπορούσε να ξεχάσει αυτόν τον σπουδαίο τερματοφύλακα και πάνω από όλα άνθρωπο.

"Ακέφαλες" οι τέσσερις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του διδακτικού έτους. 
Η απερχόμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας δεν ανανέωσε τη θητεία των νυν κ. Διευθυντών αλλά ούτε και τοποθέτησε νέους, με αποτέλεσμα να λειτουργούν χωρίς Διευθυντή, οι Διευθύνσεις:

Παιδικοί Σταθμοί ΕΣΠΑ: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα


Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα αξιολόγησης της πληρότητας των φακέλων των δυνητικά ωφελούμενων γονέων, για φιλοξενία των παιδιών τους σε Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

Διλλήματα και ψευδαισθήσεις

Υπογράφει ο Μιχάλης Βιδιαδάκης
Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Δύο εβδομάδες μένουν, μέχρι την κάλπη της 20ης Σεπτεμβρίου. Εκλογές! Είναι καιρός ο Ελληνικός λαός να πάρει τις αποφάσεις του για την επόμενη δεκαετία ουσιαστικά. Η πολιτική κατάσταση ξεκάθαρη όσο ποτέ, στις βασικές της παραμέτρους.

Οικογενειακό πακέτο προσφοράς, από τι Kinesis Kilkis


Χειμερινό ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 8:30 23:00
Σάββατο 12:00 20:00

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Το καθαρό δίλημμα της 20ής Σεπτεμβρίου-
Τσίπρας ή Μεϊμαράκης·Γ. Μπαλάφας: Οι πολίτες δεν θα επιτρέψουν την παλινόρθωση του παλιού·Τα ψηφοδέλτια μάχης του ΣΥΡΙΖΑ Επίκειται η κατάθεση του Επικρατείας
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Γόρδιος δεσμός για την Ελλάδα-Νέα επεισόδια (με φωτιές) χθες στη Μυτιλήνη·Η θέση μας! Το Επικρατείας η μεγάλη ευκαιρία του Β. Μεϊιμαράκη·Νοσοκομεία χωρίς προσωπικό, υλικά, φαγητό και φάρμακα