Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΜΕ: Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών 
Συνάδελφοι,-ισσες, γονείς, Μαθητές, 
Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά. Σας καλούμε σε κοινούς αγώνες για την προκοπή των παιδιών μας, για να μάθουν οι μαθητές μας, τα παιδιά μας γράμματα, για να ζήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ: Τώρα ξανά δυνατοί


Η Ένωση Κεντρώων δίπλα στους επιχειρηματίες του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ν. Χριστοφορίδη
Ο κ. Νικηφόρος Χριστοφορίδης, υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, πραγματοποίησε την Πέμπτη 10/9/2015, επίσκεψη σε επιχειρηματίες της πόλης του Κιλκίς στους οποίους ανέλυσε το πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων για την έξοδο απο την κρίση, δηλώνοντας παράλληλα και την αμέριστη υποστήριξη της προς τον Επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδος και ειδικότερα του Κιλκίς.

Προτάσεις για την ασφάλεια μετακινούμενων οδηγών της Εθνικής Οδού

Δελτίο τύπου του idomeni web team
Το idomeni web team, ανακοινώνει την νέα ανάρτηση της με τίτλο "προτάσεις ασφάλειας". Μια ανακοίνωση -ενημέρωση στο θέμα ασφάλειας των μετακινούμενων οδηγών στην εθνική οδό Ε-75 (Ευζώνων –Θεσσαλονίκης).

Εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Φίλες και φίλοι, αγαπητά μέλη της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, σας ενημερώνουμε οτι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00- 20:00 και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 11:00- 13:00 θα γίνουν οι εγγραφές για τα χορευτικά τμήματα στα γραφεία του συλλόγου. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6937293631 (χοροδιδάσκαλος: Αθηνά Βαλαβάνη). 

Χαιρετισμός Γ. Ξενέλλη με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

ΞΕΝΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Ν.ΚΙΛΚΙΣ
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με κενά στα σχολεία, κανένα μόνιμο διορισμό, παρά τις υποσχέσεις του Υπουργείου, και καθυστέρηση στην πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.

Συγκεκριμένα από 14/9/2015 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα ηλικιακά τμήματα υποδομής από 4 χρονών και άνω στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Κιλκίς τις ημέρες Δευτέρα - Τετάρτη – Πέμπτη 18:00μ.μ.- 21:30μ.μ., πληροφορίες 6937057841, 6907677883, 2341076965.

Ενημερωτικά φυλλάδια οδικής ασφάλειας θα μοιράσει αύριο η τροχαία, σε μαθητές και γονείς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αύριο το πρωί (11.09.2015) θα διανεμηθούν από ένστολο αστυνομικό προσωπικό, σε Δημοτικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Αγώνες Cross Training Games στο Κιλκίς

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς «εμποροπανήγυρη 2015″ και σε συνεργασία με τον δήμο Κιλκίς, στις 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Cross Training Games. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να διεξαχθούν χωρίς την υλικοτεχνική υποστήριξη και την τεχνογνωσία του Γυμναστηρίου Kinesis-Gym, που ήταν και ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης.

"Προκατασκευασμένα και ανούσια λογύδρια, φράσεις κλισέ, ατάκες, δικαιολογίες"

Με αφορμή την τηλεοπτική αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών, ο πολιτικός όμιλος Πολιτεία 2021 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Σε μία Ελλάδα που βιώνει μία μακρά, βαθειά και πολύπλευρη κρίση δεν ακούσαμε λέξη για πολιτικές και μέτρα που απαιτούνται για την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψήφιων του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων του ΚΚΕ στο Κιλκίς, μαζί με στελέχη και μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, μαζί με φίλους και οπαδούς. 
Ο Γιάννης Φαχουρίδης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου, περιόδευσε τη Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη με την Ειρήνη Χατζή στα χωριά Ευρωπό, Καμποχώρι, Βαλτοτόπι, Τούμπα, Ρύζια και Μεσιά και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου περιόδευσε στο Νοσοκομείο, την Πυροσβεστική και το Δασαρχείο Γουμένισσας.

Νικηφόρος Χριστοφορίδης: "Ήρθε η ώρα του Λεβέντη!"

Νικηφόρος Χριστοφορίδης
Υποφ. βουλευτής ν. Κιλκίς
Αγαπητοί φίλοι και φίλες ήρθε η ώρα του Βασίλη Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων.Στις 20 Σεπτέμβρη έπειτα απο πολλά επώδυνα έτη για τον λαό μας, βάζουμε τέλος στις αβάσιμες υποσχέσεις,τα ψεύτικα λόγια και τον παλαιοκομματισμό.

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015

Από τη Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς ανακοινώνεται η διεξαγωγή των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2015 για τα επίπεδα:

Μεταφορά μαθητών με ανάθεση

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης πραγματοποίησε τη δέσμευσή του για εξεύρεση λύσης στο θέμα της μεταφοράς μαθητών. Με διάταξη που συμπεριλαμβάνεται σε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αλλά και με σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση προβλέπει τη δυνατότητα στις Περιφέρειες να οργανώσουν τη μεταφορά μαθητών και συγκεκριμένα, μπορεί να γίνει ανάθεση κατά περίπτωση:

Σκοτώθηκε 33χρονη σε τροχαίο έξω από το Κιλκίς

Σήμερα (10-9-2015) και ώρα 11.30 περίπου, στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κιλκίς – Πολυκάστρου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονη, εξετράπη της πορείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 33χρονης οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Λίστα υποψηφίων Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς

Από την κεντρική επιτροπή εκλογικου αγώνα της Νέας Δημοκρνατίας ανακοινώθηκε η σειρά κατάταξης των υποψηφίων του κόμματος στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 η οποία έχει ως κάτωθι:
1.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2.ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
3.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ)
4.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
5.ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

Εύκολο απόγευμα για τον Εθνικό Νέου ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ

Εύκολο απόγευμα για τον Εθνικό Νέου ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ο οποίος υπέταξε με 5 - 0 έναν καλό μόνο για ένα ημίχρονο Ατρόμητο Παλαιού Αγιονερίου και τώρα σειρά παίρνει ο επόμενος αντίπαλος (Δόξα Γερακαριού) την Κυριακή το απόγευμα για την τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Πρόγραμμα επισκέψεων Γ. Γεωργαντά απο 10-13/9/2015

ΠΕΜΠΤΗ 10-9-2015:
Πρωί: Περιοδεία όλων των υποψηφίων Βουλευτών της Ν.Δ. στη λαϊκή αγορά του Αγίου Πέτρου.
Μεσημέρι: Νέα Σάντα – Άγιος Παντελεήμων
Βράδυ: Δροσάτο – Μυριόφυτο

Ευχές Γκουντενούδη για καλή σχολική χρονιά

"Εύχομαι μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.
Με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα ελπίζω τα παιδιά μας, το μέλλον της Παιονίας να πετύχουν τους στόχους τους.
Ταυτόχρονα, εύχομαι καλή δύναμη στους δασκάλους, καθηγητές και γονείς των παιδιών, οι οποίοι με τη σειρά τους δίνουν τα φώτα της παιδείας και της μόρφωσης στα παιδιά μας.

Καλή σχολική χρονιά."
ΧΡΗΣΤΟΣ Π. ΓΚΟΥΝΤΕΝΟΥΔΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη νέα σχολική χρονιά

Ανακοίνωση ΚΚΕ 
Αυτοί που μας κλέβουν τον ιδρώτα, δε θα μας δώσουν τη μόρφωση που δικαιούμαστε. Κάνουμε υπόθεση δική μας το μέλλον και τη μόρφωση που θα 'χουν τα παιδιά μας!
Αγαπητέ γονιέ, αγαπητέ εκπαιδευτικέ,

Πετυχημένη η Εβδομάδα Αγάπης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Με ένα μεγάλο ευχαριστώ και με απεριόριστη ευγνωμοσύνη θέλουμε να δείξουμε τη χαρά μας για την φετινή ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην Εβδομάδα Αγάπης που διοργανώσαμε για 5η χρονιά στα πλαίσια της Εμποροπανήγυρης του Κιλκίς. Φέτος μας αγκαλιάσατε πολύ και μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να κάνουμε δράσεις. Καταλάβαμε ότι σας έχουμε δίπλα μας ξεπερνώντας κομματικούς χρωματισμούς και δεύτερες σκέψεις.

Μετατίθεται η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Σας ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο τακτικό Δημοτικό Συμβούλιο της 21ης Σεπτεμβρίου 2015, μετατίθεται για τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00, εξαιτίας της διενέργειας των γενικών βουλευτικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Δείτε πoιο πολιτικό κόμμα μπορεί να σας εκπροσωπήσει καλύτερα



Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Ο αγωνιστής για το αύριο της χώρας (Τσίπρας) – Ο υπηρέτης πολλών αφεντάδων.. (Μεϊμαράκης)·Σχέδιο Γιούνκερ- Η κατανομή των προσφύγων ανα χώρα·Σαφές μήνυμα: Το ελληνικό πρόγραμμα επιδέχεται διαπραγμάτευση
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ύπουλη ακρίβεια-Με αρνητικό πληθωρισμό (1,5%) καταγράφονται ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα·Debate περί ανέμων και υδάτων-Για κανένα κρίσιμο θέμα δεν υπήρξε τεκμηριωμένη απάντηση από τους πολιτικούς αρχηγούς, την ώρα που ο κόσμος αγωνιά για όσα έρχονται·Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο επικεφαλής του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου- Έργα και ημέρες του «πολυτάλαντου» Γιώργου Βασιλείου