Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Αλωνίζει το δήμο Κιλκίς ο Νικηφόρος

Δελτίο τύπου Ν. Χριστοφορίδη
Ο Νικηφόρος Χριστοφορίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Κιλκίς με την Ένωση Κεντρώων, συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία σε τοπικές κοινότητες του νομού Κιλκίς, αναλύοντας το πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων ενω ταυτόχρονα ενημερώνεται για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων.

Άνω Σούρμενα δήμου Κιλκίς: Ήρεμα και ήσυχα

"Θεοί και Δαίμονες", λέει, ο πάντα επίκαιρος Κιλκισιώτης Θοδωρής Σαρηβασίλης



Προεκλογική ομιλία της Λαϊκής Ενότητας στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Η προεκλογική ομιλία της Λαϊκής Ενότητας στο Επιμελητήριο Κιλκίς, θα γίνει την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, στις 7 το απόγευμα.
Δελτίο τυπου Συντονιστικής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας Κιλκίς
Φίλες και Φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες.
Όπως όλοι πλέον θυμόμαστε, ο μόνιμος προεκλογικός λόγος όλων των κομμάτων εξουσίας μετά την μεταπολίτευση ήταν ο λόγος των "διλλημάτων"

Ραμπίδης: " Για την Ελλάδα της παραγωγικής ανασυγκρότησης και του πολιτισμού"

«Αυτοί που μελέτησαν προσεκτικά τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων, πρέπει να έχουν πεισθεί ότι πως η τύχη των εθνών εξαρτάται από την εκπαίδευση των νέων»
Αριστοτέλης

Με γνώση και βαθιά πίστη στη συλλογική προσπάθεια, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την Ελλάδα της Ευρώπης. Για την Ελλάδα της παραγωγικής ανασυγκρότησης και του πολιτισμού. 


Κωνσταντίνος Ραμπίδης
Υποψήφιος βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης

(ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Κιλκίς
Συνταξιούχος δάσκαλος,
τ. Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.


Κινητό : 6944882385
krampidis@gmail.com
rampidis@otenet.gr

Λειτουργία Δημοτολογίου Δήμου Κιλκίς για την εξυπηρέτηση δημοτών και εκλογέων

Οι υπηρεσίες δημοτολογίου του Δήμου Κιλκίς, για την εξυπηρέτηση των δημοτών, ετεροδημοτών, αντιπροσώπων των δικαστικών αρχών και των πολιτικών κομμάτων στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, θα λειτουργούν τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Πρόσκληση ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς για την ομιλία του Ε. Στυλιανίδη στο Κιλκίς

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 στον κινηματογράφο “ΑΣΤΡΟΝ” στο Κιλκίς ( οδός Κ.Γαβριηλίδη 3) Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Υπουργός, βουλευτής Ροδόπης και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα Νέας Δημοκρατίας για την κεντρική Μακεδονία Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Κιλκίς: 30χρονος αντιστάθηκε, επιτέθηκε και εξύβρισε αστυνομικούς

Συνελήφθη χθες (11-9-2015) τα ξημερώματα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 30χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει ένα πτυσσόμενο μαχαίρι – στιλέτο, με μήκος λάμας 9 εκατοστών, ενώ κατά την παραμονή του στο Αστυνομικό Τμήμα αντιστάθηκε, επιτέθηκε και εξύβρισε τους αστυνομικούς.

Πιερία: Προήγαγαν στην πορνεία 24χρονη Βουλγάρα

Συνελήφθη σήμερα (12-9-2015) τα ξημερώματα, μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 27χρονος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος σε περιοχή της Πιερίας, για μαστροπεία.

Προβλήματα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την έναρξη

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Τα κενά στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι 7.000. Από αυτά: 5.000 κενά είναι στην Γενική Εκπαίδευση και 2.000 στην Ειδική Αγωγή - Εκπαίδευση.

Ενημέρωση για τις μετεγγραφές μαθητών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Σας ενημερώσουμε ότι οι μετεγγραφές Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων γίνονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 104/1979 (ΦΕΚ 23 Α΄) και του αρ. 35 του Π.Δ. 376/1993(ΦΕΚ 159 Α΄) και διενεργούνται από τους Διευθυντές των σχολείων μέχρι και την 31 Μαρτίου κάθε έτους.
Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

Ωράριο λειτουργίας των Γραφείων Ταυτοτήτων κατά το διήμερο των Βουλευτικών Εκλογών

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει της διεξαγωγής των Βουλευτικών Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν, πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015, κατά τις ώρες 08.00 έως 16.00
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

Γιατροί Χωρίς Σύνορα «25 χρόνια εκεί που υπάρχει ανάγκη»

Το Ελληνικό Τμήμα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα αφιερώνει τα 25α γενέθλιά του σε όλους εκείνους που βρίσκονται εκεί που υπάρχει ανάγκη για να σώζουν ανθρώπινες ζωές
Δείτε ΕΔΩ

Η αναγκαιότητα λειτουργίας των Συμβουλευτικών Σταθμών Νέων

Γράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Μια σημαντική διάσταση στη μελέτη για την ποιότητα της εκπαίδευσης είναι η αποτίμηση της διαδικασίας διασφάλισης της ποιότητας, της διαδικασίας δηλαδή παρακολούθησης και υποστήριξης της υλοποίησης των στόχων της εκπαίδευσης.

Ο Γεωργαντάς, ο Μεϊμαράκης και η Πρώτη Σερρών

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά 
Ο βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς βρέθηκε χθες το απόγευμα στην Πρώτη Σερρών ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του βουλευτή Κώστα Αχιλ. Καραμανλή.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο - 12/9/2015


Η Doppler SA,  η ελληνική πολυεθνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ζητά άτομο. Δείτε ΕΔΩ

Φραγγίδης, Ραμπίδης και Μάλγαρης, μιλούν στη Γνώμη - Video