Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πετυχημένο το 2ο ''Τούμπα River Party'' στο Γαλλικό Κιλκίς

Με ένα ζωηρό, πολύχρωμο σε μουσικές και χρώματα, απολαυστικό πάρτυ αποχαιρέτισαν το φετινό καλοκαίρι οι νέοι του Γαλλικού. Το δεύτερο επιτυχημένο κατά σειρά ''Τούμπα River Party'' πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Αυγούστου στο χώρο αναψυχής της Τούμπας με τις ψηλές λεύκες να απλώνουν τον προστατευτικό τους ίσκιο, κοντά στο ποτάμι του Γαλλικού και χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση κόσμου, αδιακρίτως ηλικίας τόσο από τον Γαλλικό όσο και επισκεπτών από το Κιλκίς, την Θεσσαλονίκη και άλλες γειτονικές περιοχές.

Μακριά από αυτά τα Βέλγικα σοκολατάκια

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση προϊόντων "σοκολατάκια" Βελγικής προέλευσης, στην πρώτη ύλη των οποίων ανιχνεύτηκε η παρουσία αραχίδων, συστατικό που δεν αναφέρεται στην ετικέτα του προϊόντος. Οι αραχίδες είναι ένα συστατικό που μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και να επηρεάσει άτομα με ευαισθησία σε αυτό.

Αν έχετε ευαισθησία στο αυγό, μη φάτε αυτό το προφιτερόλ

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ελέγχου, ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων – ανεξάρτητα ημερομηνίας ανάλωσης – που αφορούν σε προφιτερόλ, με την εμπορική ονομασία "ΒΕΡΟΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ", σε πλαστικό περιέκτη των 150 – 170 γρ., που παράγεται και διανέμεται στην Ελλάδα από την επιχείρηση Α. ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε., Μ. Μπότσαρη 80, Βέροια.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές συνολικού ύψους 19.471.659,44 Ευρώ

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενημερώνει ότι από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και σήμερα πραγματοποιήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές συνολικού ύψους 19.471.659,44 Ευρώ.
Πιο αναλυτικά, οι πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν έχουν ως εξής:

Προεκλογικό μήνυμα Νίκου Τατίδη

"Πλησίασε η ώρα που θα πάμε στις κάλπες και ακόμα σκεφτόμαστε τι θα πρέπει να ψηφίσει ο καθένας μας.  Ας αρχίσουμε λίγο να θυμόμαστε τα γεγονότα ως προς την οικονομία τα τελευταία χρόνια, από την μεταπολίτευση και μετά. Στο χώρο της πολιτικής είμαι νέο άτομο αλλά θυμάμαι πολύ καλά στην κυβέρνηση του παππού Καραμανλή που έλεγε, σφίξτε και άλλο το ζωνάρι, γιατί η οικονομία δεν πάει καλά, θυμάμαι όταν οι επιστήμονες μιλούσαν για την μαύρη τρύπα του όζοντος στην ατμόσφαιρα, οι Έλληνες οικονομολόγοι μιλούσαν για την μαύρη τρύπα στα ταμεία και νέα φορολογικά μέτρα, νέες φόροκαταιγίδες και νέα φορολογικά προγράμματα.

Νομός Κιλκίς: Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2015

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2015, με θέμα «Βία και Ανεκτικότητα», με την υλοποίηση των ακόλουθων εκπαιδευτικών δράσεων την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015:

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer

Το μήνυμα «Μην με ξεχνάς» είναι το κεντρικό θέμα της ενημερωτικής εκστρατείας για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer, που καθιερώθηκε να τιμάται την 21η Σεπτεμβρίου. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, συμμετέχει στην ενημερωτική καμπάνια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος έχει ορίσει το Σεπτέμβριο ως «Παγκόσμιο Μήνα Alzheimer».

Κίνητρο Κιλκίς: "Κίνητρό μας, η επιτυχία σου"

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 24/2015) και ισχύει από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015 μέχρι και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:

Συνέντευξη του Χ. Χατζησάββα στη Gnomiwebtv - Video




Περιοδείες ΚΚΕ στις ΒΙΠΕ και τα εργοστάσια του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
«Οι εργάτες δεν μπορεί να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα με τα αφεντικά»Στις ΒΙΠΕ και στα εργοστάσια του νομού Κιλκίς (στο Σταυροχώρι, στο Πολύκαστρο και στη Σάντα) – εκεί που χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης, εκεί που καθημερινά παράγεται ο νέος πλούτος της χώρας, ο οποίος όμως πηγαίνει στα χέρια των ιδιοκτητών των εργοστασίων και όχι σ’ αυτούς που πραγματικά τον παράγουν – βρέθηκαν τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ, τα μέλη της ΚΝΕ, φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, την Πέμπτη και την Παρασκευή, με επικεφαλής τους υποψήφιους στο Κιλκίς, Κώστα Τσαουσίδη και Ειρήνη Χατζή.

4.499.653 Ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης γνωστοποιεί στους Έλληνες κτηνοτρόφους ότι στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικών αποζημιώσεων και ενισχύσεων που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του Ζωικού Κεφαλαίου, κατατέθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς 4.499.653 Ευρώ, για την κάλυψη των οικονομικών αποζημιώσεων έτους 2014.

Η Εύα Καϊλή μιλά στη Γνώμη - Video



5ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ στο όρος Πάικο του Νομού Κιλκίς

Την 1η Νοεμβρίου 2015 θα διεξαχθεί ο 5ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΑΪΚΟΥ στο όρος Πάικο του Νομού Κιλκίς. Ο αγώνας όπως κάθε χρονιά θα είναι αφιερωμένος στον αγώνα των κατοίκων του νομού ενάντια στα σχέδια δημιουργίας μεταλλείων στην περιοχή, καθώς και σε κάθε είδους καταπάτασης και καταστροφής του φυσικού κάλλους της περιοχής με στόχο το κέρδος.

Μπράβο στους καθηγητές και δασκάλους του Κιλκίς!

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Σήμερα Παρασκευή 18 Σεπ του 2.088 μΧ, οι δάσκαλοι και καθηγητές του Κιλκίς έχουν μια θέση στην καρδιά μας! Τους αγαπάμε, τους λατρεύουμε, θέλουμε να τους αγκαλιάσουμε όλους έναν-έναν.

Σέρρες: Σκοτώθηκε 27χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (18-09-2015) τα ξημερώματα στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Γαζώρου – Θολού στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του παραπάνω οδηγού. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης.

Έναρξη εγγραφών στα σεμινάρια ψυχολογίας του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου «η πόλις»

Το καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύνολο «η πόλις», ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα σεμινάρια ψυχολογίας. Το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 θα διεξαχθούν σεμινάρια ψυχολογίας με διαφορετική θεματολογία κάθε μήνα, όπως επικοινωνία, όρια, συναισθήματα, απώλειες κ.α.

Χρονόπουλος: "Γιατί αποχώρησα από τον ΣΥΡΙΖΑ"


Επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας, εν όψει των βουλευτικών εκλογών

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη επιστρέφονται από σήμερα (18.09.2015) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ · Ο Αλ. Τσίπρας από τη μεγάλη συγκέντρωση του Ηρακλείου: - Δημοκρατικό προσκλητήριο για μια δίκαιη Ελλάδα· Συζήτηση στην Ευρωζώνη- Πλαφόν 15% του ΑΕΠ για την εξυπηρέτηση του χρέους· Στις 22 Σεπτεμβρίου – Έκτακτη Σύνοδος κορυφής της Ε. Ε. για το προσφυγικό
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Την ώρα που τα κόμματα ερίζουν για το ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα το σκληρό Μνημόνιο- Κολατσιό με τεφτέρι για τους μαθητές· Η «κατάργηση» του ΣΔΟΕ σώζει σοβαρές υποθέσεις από την παραγραφή· «Ξαφνικός θάνατος» (τώρα) για τις επιχειρήσεις λόγω φοροδιαφυγής

Θέση εργασίας στο Κιλκίς - 18/9/2015

Η Elvial S . A ., Βιομηχανία Διέλασης αλουμινίου με έδρα το 25 ο χλμ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, επιθυμεί να προσλάβει συνεργάτη για: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ.
Δείτε ΕΔΩ