Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκινά το πρωτάθλημα για τον Άρη Παντελεήμονα

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ομάδα της Δόξας Γερακαριού με ώρα έναρξης στις 17:00. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία για την ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα που θα επιδιώξει και φέτος να εκπληρώσει τους στόχους της χαρίζοντας σε όλους τους φίλους της στιγμές χαράς και συγκίνησης.

Τηγανιές και Σχάρες στη Γρίβα: Γεύσεις που σε απογειώνουν! - Video



Κυριάκος Μητσοτάκης: "Ναι θα είμαι υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας"

Δελτίο τύπου Κ. Μητσοτάκη
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «ΑΝΤ1», στη δημοσιογράφo, Μαρία Χούκλη.

"Μη μένεις θεατής"


Σαν σήμερα ήταν τα γενέθλια του άτυχου Κιλκισιώτη Γιώργου Τσαρίδη



Το φονικό στο beach bar Nammoς, γνωστό καλοκαιρινό στέκι της νεολαίας, συνέβη στις 11 Ιουλίου 2015, όταν ο 29χρονος δράστης ενοχλήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τρεις Ελληνες κοιτούσαν την κοπέλα που ήταν μαζί του και τους ζήτησε να σταματήσουν.

Προκήρυξη συγκρότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ανοιχτή προκήρυξη – πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για τη συγκρότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (ΠΣΕΚ) εξέδωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία θα συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου θα προκύπτει από τα συνυποβαλλόμενα αποδεικτικά έγγραφα.

Ψήφοι όλων των κομμάτων, σε κάθε εκλογικό τμήμα του ν. Κιλκίς

Ψήφοι όλων των κομμάτων, σε κάθε εκλογικό τμήμα του ν. Κιλκίς.
Δείτε

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ιατρική κάλυψη των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων

H Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, σύμφωνα με το υπ ’αριθμ. 9283/Δ5/20-1-2015 έγγραφο της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ με θέμα « Αθλητικές δραστηριότητες σχολείων Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», επειδή είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων ΛΥΚΕΙΩΝ Ομαδικών Αθλημάτων και Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Ελλάδας και Κύπρου καθώς και «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙ'ΑΣ»

Πετυχημένο το Zumba party του yoga pilates house Κιλκίς

Με επιτυχία στέφθηκε το Zumba party που διοργάνωσε το γυμναστήριο yoga pilates house τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ωρα 19:00.
Η Zumba instructor Elissavet κατάφερε να τους ξεσηκώσει όλους στο ρυθμό της.
Τα μαθήματα Zumba γίνονται κάθε Δευτέρα 19:00 και Πέμπτη στις 20:00
Λειτουργεί ξεχωριστό παιδικό τμήμα.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2341771719
Θεσσαλονίκης 16 1ος όροφος, Κιλκίς



Εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς θα υλοποιήσει την εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ERASMUS, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ.
Η ροή θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία, στην Μαδρίτη, θα είναι διάρκειας μιας εβδομάδας και το αντικείμενο εκπαίδευσης των συμμετεχόντων είναι η «Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα»

Δήλωση Γεωργαντά για το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
"Στις 20 Σεπτεμβρίου ο ελληνικός λαός επέλεξε να αναθέσει στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ την εφαρμογή και υλοποίηση της συμφωνίας που οι ίδιοι διαπραγματεύθηκαν και υπέγραψαν. Η επιλογή αυτή είναι απόλυτα σεβαστή και το επόμενο διάστημα θα δώσει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να αποδείξουν αν έχουν τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής και ωφέλιμης διακυβέρνησης. Πλέον δεν μπορούν να επικαλεστούν ούτε αόρατους εχθρούς ούτε αυταπάτες και μύθους οι οποίοι το προηγούμενο επτάμηνο κατέρρευσαν.

Η ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

Δελτίο τύπου  ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς
Ο Πρόεδρος και οι συναρμόδιοι τομεάρχες της ΝΟΔΕ/ΝΔ Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τους 17.772 συμπολίτες μας από άκρη σ' άκρη του νομού Κιλκίς που εμπιστεύτηκαν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ανέδειξαν για ακόμα μια φορά πρώτη πολιτική δύναμη στην Εκλογική μας Περιφέρεια.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς πάει στην Πόλη

Δελτίο τύπου Κιλκίς
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς ετοιμάζει ταξίδι και προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας να ετοιμάσουν βαλίτσες. Προορισμός μας είναι η μαγευτική Κωνσταντινούπολη και ημερομηνία αναχώρησης έχει οριστεί η 1η του Οκτώβρη. Ένας μαγευτικός προορισμός που κανένας δεν μπορεί να πάει μόνο μια φορά.

Μετουσιώνοντας την ιδέα σε πράξη - Βράβευση νέων επιχειρηματικών σχεδίων από την ΑΝΚΙ

Σε μια σεμνή τελετή, τρεις νέοι άνθρωποι, με δύο γυναίκες μεταξύ αυτών, βραβεύτηκαν από την Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς», την περασμένη Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Ξεκινούν σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό."

Θέση εργασίας στην Ειδομένη Κιλκίς - 22/9/2015

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος που χρηματοδοτεί η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες. Δείτε ΕΔΩ

Ανακοίνωση ΚΚΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
1. Η ΚΕ χαιρετίζει τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους συνεργαζόμενους, όλους όσοι έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν μαζί του. Το Κόμμα συγκέντρωσε ποσοστό 5,6% και διατήρησε τους 15 βουλευτές του.

"Τελικά θα δούμε ποιος διοικεί την ΕΡΤ3"

Υπογράφει το ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ- ΠΑΪΚΟ
Στις 16 Σεπτεμβρίου προβλήθηκε από την εκπομπή «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3 ένα ντοκιμαντέρ για τις Σκουριές, αναδεικνύοντας το μέγεθος της καταστροφής, που επιμελώς αποκρύπτεται από τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και τις θέσεις των κατοίκων που παρά την καταστολή και την τρομοκρατία συνεχίζουν απτόητοι τον πολυετή αγώνα τους.

Στο Βελιγράδι πάει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΦΑΝΟΥ ν. Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΦΑΝΟΥ Κιλκίς διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή σε μια από τις πιο όμορφες και ιστορικές πόλεις των Βαλκανίων, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!
Η εκδρομή είναι 4ημερη και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24-27 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015. Το ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ είναι 140Ε και περιλαμβάνει:

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Το τρίπτυχο προτεραιοτήτων της νέας κυβέρνησης- Σταθερότητα, χρέος, διαπλοκή· Πως ψήφισε η Αττική- Ισχυρά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις φτωχότερες γειτονιές· Φονικό κύμα κακοκαιρίας με τρεις νεκρούς από κεραυνούς- Σοβαρά προβλήματα στη χώρα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η Ροδόπή χωρίς Χριστιανό βουλευτή- Πρωτοφανές! Η πλέον ευαίσθητη (!!!)περιοχή της πατρίδας μας εκπροσωπείται από τρεις ύποπτους μουσουλμάνους· Μήνυμα! –Πόσους ψηφοφόρους έχασαν τα κόμματα την Κυριακή· Αυτόματες κατασχέσεις για όσους οφείλουν πάνω από 70.000 ευρώ