Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Παρελθόν για τον Κιλκισιακό ο Γιώργος Μύρτσος

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο Γιώργος Μύρτσος υπέβαλε το απόγευμα της Πέμπτης την παραίτησή του από τη τεχνική ηγεσία του Κιλκισιακού.
Σε αυτούς τους μήνες της συνεργασίας, ο Γιώργος Μύρτσος έδειξε τα διαπιστευτήριά του, με τον Κιλκισιακό μας να παίζει όμορφο και στρωτό ποδόσφαιρο. Αυτό φάνηκε σε όλα τα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού.

Πως γίνεται ο ορθογραφικός έλεγχος και η μετάφραση Ιστοσελίδας



Ένας οδηγός -Tutorial- για αρχάριους για το πως κάνουμε ορθογραφικό έλεγχο όπου και ότι και να γράψουμε στο ίντερνετ και επίσης πως μπορούμε να μεταφράσουμε μια ιστοσελίδα η κομμάτι της στην γλώσσα μας.
Με την υπογραφή Fotis Nirvana

Νέα χαλάρωση στα capital controls -Τι αλλάζει

Νέα χαλάρωση στους ελέγχους κεφαλαίων που είναι σε ισχύ αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεων, προβλέπεται ότι ο κάθε καταθέτης θα μπορεί πλέον να μεταφέρει έως και 500 ευρώ στο εξωτερικό κάθε μήνα, μέσω των τραπεζών. Το ίδιο θα ισχύει και για εμβάσματα έως 500 ευρώ μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ιδρυμάτων πληρωμών και υπηρεσιών μεταφοράς χρημάτων.

Πρόσκληση Εορτασμού 97ης Επετείου Διασπάσεως Μακεδονικού Μετώπου στην Παιονία

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου από ώρας 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο δήμου Παιονίας, η 97η Επέτειος της Διασπάσεως του Μακεδονικού Μετώπου. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετέχουν έξι χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Σερβία, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία και Ρωσία), οι οποίες εκπροσωπούνται με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.

Η παράσταση "Η νύφη της Κούλουρης" στην Αξιούπολη



Για όλους τους φίλους και τις φίλες που δεν πρόλαβαν να την δουν το καλοκαίρι, η παράσταση ανεβαίνει την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ Αξιούπολης στις 20:00

Oktoberfest στο Ράντσο Κιλκίς


Έπιασαν φυγόποινο στους Ευζώνους

Συνελήφθη χθες (25-09-2015) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (3) καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 9 ετών και 9 μηνών καθώς και χρηματική ποινή 1000 ευρώ, για τα αδικήματα της ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας και της ηθικής αυτουργίας κατά συρροή σε ψευδορκία μάρτυρα.

Προσοχή: Κυκλοφορούν "μούφα" ΕΦΕΤζήδες στην αγορά

Σύμφωνα με καταγγελίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΕΤ, παρατηρείται εσχάτως αύξηση των κρουσμάτων αντιποίησης αρχής, από άτομα άγνωστα στον ΕΦΕΤ, τα οποία επικαλούνται εργασιακή σχέση με τον Φορέα και προσπαθούν να εξαπατήσουν τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και να αποσπάσουν χρηματικά ποσά προκειμένου αυτοί να αποφύγουν ποινικές και διοικητικές κυρώσεις που δήθεν αφορούν τις επιχειρήσεις τους.

Αλλάζουν όλα στα τέλη κυκλοφορίας

Του Σπύρου Δημητρέλη
Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι από φέτος (τέλη κυκλοφορίας 2016) παρουσιάζει κατ΄ αποκλειστικότητα το capital.gr. Οι σχεδιασμοί του υπουργείου Οικονομικών έχουν ήδη ξεκινήσει και οι τελικές προτάσεις θα γίνουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την τρόικα από τα μέσα Οκτωβρίου όταν και θα καταφθάσουν οι εκπρόσωπο των δανειστών στην Αθήνα.

Κιλκίς: Εθνικός Νέου Αγιονερίου vs Θύελλα Φιλώτα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα:16.30 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδας θα διεξαχθεί η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ.

Περαστικά Κιλκισιώτες...

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Μαύρος
Ο πόνος του δοντιού, λένε πως είναι από τους πιο φρικτούς για τον άνθρωπο. Έχει τύχει ποτέ να πάτε σε κάποιο οδοντίατρο με τέτοιο πόνο ; Μάλλον έτυχε.. Έτυχε ποτέ όμως, να σας βγάλει -εις γνώση του και όχι από λάθος- το «καλό δόντι» αντί του «χαλασμένου»; Και όχι μόνο αυτό, αλλά να σας ταλαιπωρεί για 1-2 χρόνια χωρίς να το επουλώνει, πάλι εις γνώση του; Το ακόμη χειρότερο; Εσείς να διαμαρτύρεστε και αυτός να απαιτεί να τον πληρώσετε, και να σας λέει και από πάνω: «Δεν ξέρεις εσύ, εγώ είμαι επιστήμονας, εγώ ξέρω το καλό σου. Πλέρωνε και άντε στο καλό».

RPM: indoor ορθοπεταλιές

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη
Η αίθουσα εκ πρώτης όψης δεν σου γεμίζει το μάτι. Aγωνιστικά ποδήλατα τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, μεγάλοι καθρέφτες, ζωγραφισμένοι τοίχοι και κρεμασμένα ηχεία γύρω γύρω. Περίεργο σκηνικό. Τα πράγματα αλλάζουν όμως όταν το πρόγραμμα ξεκινάει και ανεβαίνουμε στα ποδήλατα.

Μια βραδιά με την Ελένη Τσαρίδου στο Cactus Kilkis