Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Οργανώνεται η Ειδομένη απέναντι στην κάθοδο των Συρίων (Video)



 Ρεπορτάζ, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Κοσμοσυρροή στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Αυτό που γίνεται φέτος στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν έχει προηγούμενο! Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα παιδιά του Κιλκίς και των γύρω περιοχών και πραγματοποιούν την εγγραφή τους στην Ακαδημία του ΑΟΚ, με τις προσδοκίες για τον αριθμό των παιδιών που είχε τεθεί στην αρχή να ξεπερνιούνται.

H Ελλάδα πρώτη στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου στην Ευρώπη

Ως δεύτερο κυριότερο πρόβλημα για την Ελλάδα αναδεικνύεται η προστασία της online ιδιωτικότητας με 16%, ενώ την τρίτη θέση κατέχει ο διαδικτυακός εκφοβισμός με 19%.
Η Ελλάδα, με ποσοστό 31% έναντι 5% του ευρωπαϊκού μέσου όρου, εμφανίζεται να κατέχει την πρώτη θέση στην υπερβολική χρήση του διαδικτύου, σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τη Ρωσία.

Ψαλίδι 50% στα επιτόκια κόκκινων καρτών

Στο 50% ρίχνουν τα επιτόκια στις «κόκκινες» πιστωτικές κάρτες οι τράπεζες και παράλληλα προσφέρουν περισσότερες και μικρότερες δόσεις μέσα από σειρά ρυθμίσεων με στόχο να διευθετηθούν καθυστερούμενες οφειλές άνω των 7 δισ. ευρώ.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού για την Χρυσή Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Με αγώνες μεταξύ των αθλητών της Ακαδημίας και των γονέων των συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού για τις ΧΡΥΣΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και το μέλος αυτών Αλέξανδρο Κιλκίς, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Μετεκλογική συνέντευξη Χρήστου Χατζησάββα στην Εγνατία Τηλεόραση



Στο τηλεοπτικό κανάλι Εγνατία τηλεόραση παραχώρησε συνέντευξη ο βουλευτής Κιλκίς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Χρήστος Χατζησάββας στην οποία σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και απαντάει σε σειρά ερωτήσεων που αφορούν το μέλλον της χώρας, την κοινωνία, την οικονομία καθώς και το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Διαταραχές της εγκυμοσύνης και της λοχείας

Του Όμηρου Σαββίδη*
Η εγκυμοσύνη είναι μια ξεχωριστή περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι, ο ψυχισμός της επηρεάζεται σε σημαντικό βαθμό από τις μεγάλες ορμονικές αλλαγές που συμβαίνουν. Θα αναφερθούμε στις συχνότερες ψυχικές καταστάσεις που συμβαίνουν σε κάθε φάση.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ! H Eλλάδα ξεπέρασε τις απαραίτητες υπογραφές κατά της ΤΤΙΡ!

Πηγή: http://antigoldgr.org/
H Aυτο-οργανωμένη Πρωτοβουλία Ευρωπαίων Πολιτών (ECI) Ενάντια στην ΤΤΙΡ και την CETA πλησιάζει τον αριθμό-ρεκόρ των 3 εκατομμυρίων υπογραφών και η Ελλάδα έγινε η 21η χώρα που συγκέντρωσε τον ελάχιστο απαραίτητο αριθμό υπογραφών (δείτε τον χάρτη)!

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Τζιτζικώστας

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο νυν περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.