Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Αστέρας Μεγάλης Βρύσης 3-1

Νέα "τριάρα" και καλή απόδοση από την ομάδα του Εθνικού τρεις ημέρες μετά την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος (όπου και πάλι σημείωσε τρία τέρματα σε βάρος του αντιπάλου του). Αυτή τη φορά ήταν ο Αστέρας Μ. Βρύσης ο οποίος τέθηκε (βάσει της κληρωτίδας της ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ) απέναντι στον Εθνικό στα πλαίσια της φάσης των οκτώ του κυπέλλου και τελικό σκορ 3 - 1 υπέρ των γηπεδούχων στο γήπεδο του Νέου Αγιονερίου.

"Ο Ανθρώπινος Αρμαγεδδών ξεκίνησε"

Δελτίο τύπου Σοσιαλιστικής Προοπτικής
Η ανθρώπινη δυστυχία κορυφώνεται, από τις σκηνές της φτώχειας και της εξαθλίωσης ελληνικών νοικοκυριών έως τις σκηνές που στεγάζουν προσφυγικές οικογένειες, από τα παιδιά που πνίγηκαν στις αναθυμιάσεις πρόχειρων συσκευών θέρμανσης έως αυτά που πνίγονται στα ανοικτά του Αιγαίου.

"Η ζωή χωρίς ιδανικά και αρετές δεν έχει αξία"

Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Παιδείας
Γιώργος Γραμματικόπουλος
Δασολόγος
Το ενδιαφέρον μου για κάθε τι καλό που αφορά την κοινωνία με ώθησε να στείλω την παρούσα, πιστεύοντας ότι προσθέσει ένα λιθαράκι στο έργο σας.
Η ύλη και ο τρόπος διδασκαλίας στα δημοτικά σχολεία πρέπει να αλλάξουν. Τα παιδιά δεν πρέπει να φορτώνονται με θεωρητικά μαθήματα και μάλιστα στο σπίτι.

Η ποντιακή νεολαία παίρνει τη σκυτάλη και στοχεύει στην ενότητα του Ποντιακού Ελληνισμού

Ξεκινά την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη η 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας υπό την αιγίδα και παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη και της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας

Δωρεάν φιλοξενία 67 βρεφών και νηπίων στις δομές της Κ.Δ.Ε.Κ με χρηματοδότηση του Ε.Σ.Π.Α

Ο Δήμος Κιλκίς έχει αξιοποιήσει τις δυνατότητες που δίδει το πρόγραμμα Ε.Σ.Π.Α και έχει εντάξει στη χρηματοδοτική του κάλυψη τη δωρεάν φιλοξενία 67 βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς της πόλης (Αστεράκια, Τσαφ – Τσουφ, ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) που λειτουργούν με ευθύνη της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.). Το εγκριθέν ποσό του Ε.Σ.Π.Α. για τη σχολική χρονιά 2015 – 2016 ανέρχεται σε 265.446 ευρώ.

Σε πλήρη λειτουργία οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Κιλκίς. Στις εγκαταστάσεις των τριών παιδικών σταθμών της πόλης του Κιλκίς και της Ν. Σάντας, Σταυροχωρίου, Χέρσου φιλοξενούνται συνολικά 242 νήπια ενώ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που λειτουργούν, δύο στην πόλη και ένας στο Σταυροχώρι, φιλοξενούνται 64 βρέφη.

Επίσκεψη Γεωργαντά στο δημοτικό σχολείο του Σ.Σ. Μουριών

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Το δημοτικό σχολείο του Σ.Σ. Μουριών επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 ο βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ.Γεωργαντάς μαζί με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Α. Σελαλμασίδη με αφορμή τις εργασίες που πραγματοποιούνται από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» στον αύλειο χώρο του σχολείου. Για την πορεία των εργασιών και τις ανάγκες του σχολείου τους ενημέρωσε ο διευθυντής Ι. Μωϋσίδης.

Μεγαλύτερο πέος με βλαστοκύτταρα, σε μία ώρα

Μεγέθυνση και πάχυνση πέους επιτυγχάνουν πλέον οι ανδρολόγοι χάρη στη χρήση αυτόλογων βλαστοκυττάρων! Μάλιστα, η νεα μέθοδος Lipogems, που φιλοδοξεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, έχει θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τεχνολογία Τροφίμων - Για άψογα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρήγαγε οπτικοακουστικό υλικό (video), με τίτλο «Τεχνολογία Τροφίμων. Για άψογα τρόφιμα». Αυτό το υλικό έχει ως στόχο να εξηγήσει πώς η τεχνολογία τροφίμων στην Ευρώπη ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ελέγχου για να μας κρατήσει ασφαλείς, το φαγητό μας φρέσκο και νόστιμο και την οικονομία μας ισχυρή.

Ευχαριστήριο από παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς

Η παιδιατρική του νοσοκομείου Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρία a.apostolidis@aa medical.com.gr και προσωπικά τον κ. Αποστολίδη για την προσφορά υλικού -εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής. Επίσης ευχαριστεί την εταιρία ElectroNet και προσωπικά τον κ. Καρέλη Άγγελο για την δωρεά στην κλινική ενός μικρού ψυγείου για την κάλυψη αναγκών των μικρών ασθενών της κλινικής.

«Μοναχισμός και Μοναστική παράδοση στην Μακεδονία: Ιστορία και αφήγηση μέσα από τρία μοναστήρια»

Υπογράφει ο Δημήτρης Χ. Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ
Θα ήθελα με ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσω το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στη διάλεξή μου στα πλαίσια του Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας με θέμα: «Μοναχισμός και Μοναστική παράδοση στην Μακεδονία: Ιστορία και αφήγηση μέσα από τρία μοναστήρια».

Ψωμιάδης: "Αποχωρώ, ανησυχώ, θλίβομαι"

Υπογράφει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
«Στα δύσκολα ποτέ δεν λιγοψύχησα. Πάντα πρώτος, πάντα νικητής, πάντα ενωτικός. Έχοντας δίπλα μου το λαό που ποτέ δεν πρόδωσα και όχι κομματικούς ή οικονομικούς κηδεμόνες.  Τις τελευταίες ημέρες για μία ακόμη φορά έγινα μάρτυς ασφυκτικών πιέσεων και μεροληπτικών σε βάρος μου συμπεριφορών.

«Υποβαθμισμένο τοπίο» το Κιλκίς;

Δελτίο τύπου της Αυτοδιοικητικής Κίνησης Οικολογίας -Αλληλεγγύη
Εξορύξεις χρυσού, χαλαζίτη, μαρμάρου και απόθεση βιομηχανικών αποβλήτων ενόψει
Μια τεράστια ζώνη νοτίως του Κιλκίς έως τη Ν. Σάντα, στη λεκάνη απορροής του Γαλλικού Ποταμού, απειλείται με τον χαρακτηρισμό της «Ζώνης Υποβαθμισμένου Τοπίου» στον αναπτυξιακό σχεδιασμό, εκτός των άλλων για να «υποδεχτεί» και εξορύξεις χρυσού. Η Αυτοδιοικητική Κίνηση «Οικολογία –Αλληλεγγύη» θεωρεί ότι πρέπει να προστατευτούν οι δασικές εκτάσεις και τα υδατικά αποθέματα της περιοχής και όχι να δοθούν νέες άδειες λατομείων μαρμάρου και χαλαζίτη.

Συλλυπητήρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς


Το Δ.Σ του ομίλου αντισφαίρισης Κιλκίς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην ταμία του συλλόγου Σόνια Ακριτίδου και στην οικογένεια της για τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Η επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου» το Σεπτέμβριο του 1918 τιμήθηκε στο Διασυμμαχικό Μνημείο στο Πολύκαστρο

Η καθιερωμένη ιστορική επέτειος της «Διάσπασης του Μακεδονικού Μετώπου» το Σεπτέμβριο του 1918 τιμήθηκε στο Διασυμμαχικό Μνημείο στο Πολύκαστρο. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στρατιωτικά αγήματα, επίσημοι προσκεκλημένοι του στρατιωτικού και πολιτικού κόσμου, απόγονοι Μακεδονομάχων και αντιπροσωπείες των 6 συμμάχων έδωσαν το παρόν για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ηρωικά μαχόμενους Έλληνες και Συμμάχους αγωνιστές από Γαλλία, Ιταλία, Μ. Βρετανία, Σερβία και Ρωσία. Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης, Πολυκάστρου, Αξιουπόλεως και Γεφύρης Πατήρ Δωρόθεος.

SOS από ΠΦΣ: Υπάρχει έλλειψη σημαντικών εμβολίων

Ελλείψεις εμβολίων «τα οποία είναι άκρως σημαντικά για τη δημόσια υγεία» καταγγέλλει ο Πανελλήνιες Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) επισημαίνοντας πως στα ράφια των φαρμακείων δεν υπάρχουν δέκα παιδιατρικά εμβόλια.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (30/9/2015)

Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης "MIKEL", προκειμένου να επανδρώσει το νέο της κατάστημα στο Κιλκίς ζητά προσωπικό ηλικίας 20 – 35 ετών για τις παρακάτω θέσεις: α) Υπεύθ. Καταστήματος, β) Barista γ) Ταμία δ) Service (με εμπειρία) και ε) Κουζίνα.
Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τέλος στην ασυλία της διαπλοκής- Στο σκαμνί 35 εμπλεκόμενοι σε θαλασσοδάνεια 350 εκατ. ευρώ του Τ. Τ. · Φίλης – Ιερώνυμος- Συνεργασία χωρίς μονομερείς ενέργειες· Μεσόγειος – Ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο οι πρόσφυγες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ · Πανικός με τα ΚΤΕΟ- Λήγουν οι προθεσμίες! Μόνο το 30% των οχημάτων έχει ελεγχθεί· Η Ουάσιγκτον πιέζει για «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων· Κάθε 10 μέρες φόρος!-Το ναρκοπέδιο του Οκτωβρίου