Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Μη το χάσετε! Πυρρίχιος ο Χορός των Θεών - Ντοκιμαντέρ



Πρώτη συνάντηση της βιωματικής ομάδας ψυχικής ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου

Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν οι εκπαιδευτικοί στην πρώτη συνάντηση της βιωματικής ομάδας ψυχικής ενδυνάμωσης με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου, M.Sc.. Η ομάδα εκπαιδευτικών διοργανώνεται από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια της υπευθύνου του Καρολίδου Σωτηρίας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών του Νομού Κιλκίς και το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας.

Γενική συνέλευση συνταξιούχων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας

Καλούνται οι συνταξιούχοι των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας σε γενική συνέλευση προκειμένου να εκλεγεί εφορευτική Επιτροπή, να υποβληθούν υποψηφιότητες και να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία.

Αν φάτε αυτές τις μπουκιές κοτόπουλου, θα μπουκώσετε με σαλμονέλλα

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράµµατος Επισήµου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίµων και σε συνεργασία µε τα Εργαστήρια οκιµών & Ερευνών Τροφίµων του ΕΦΕΤ, διαπίστωσε την ύπαρξη µη ασφαλούς τροφίµου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Μετά από την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με την οποία εισηγείται Τακτική Γενική Συνέλευση του Κλάδου καλούμαστε ως ΕΛΜΕ να αποφασίσουμε την στάση μας στο θέμα αυτό.

Αρτοποιοί Κιλκίς: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κρομλίδη

Η Συντεχνία Αριοποιὡν Ν. Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του συναδέλφου Κρομλίδη Κωνσταντίνου (Γοργόπη). Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα αντί στεφάνου να κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τμήμα Κιλκίς).

Άδωνις, Σισμανίδης, Βεργίδης: Τα είπαν και τα ξεκαθάρισαν


Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς Δ. Σισμανιδη, αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Α. Βεργίδη και υποψηφίου για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας Α. Γεωργιάδη, στον δήμο Κιλκίς.

Φρένο στον καρκίνο του λάρυγγα βάζει η διακοπή του καπνίσματος

Φρένο στον καρκίνο του λάρυγγα βάζει η παγκόσμια αντικαπνιστική εκστρατεία με την διακοπή του καπνίσματος από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!
Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία , τα τελευταία χρόνια, έχουμε μείωση (σε ποσοστό 2 με 3%) στην εμφάνιση νέων περιστατικών του καρκίνου του λάρυγγα χάρη στην αύξηση των μη καπνιστών!

Είπαν στον Βεργίδη, ότι το έργο τελειώνει!

Το εργοτάξιο του έργου της κατασκευής του οδικού τμήματος "Κόμβος Μαυρονερίου-Είσοδος Κιλκίς" επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ανδ. Βεργίδης συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Π. Θωμαίδη και Μιχ. Καραμισάκη.

Η καταστροφή και η αναγκαία ανανέωση

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Μια καταστροφή δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ανθρώπου, στην ιστορία μιας χώρας, στην εξέλιξη ενός πολιτισμού. Μια καταστροφή μπορεί να προκαλέσει τη μεταστροφή στον προσανατολισμό, την αναστροφή μιας καθοδικής πορείας, την ανάσχεση ιστορικών αδιεξόδων. Όταν μια καταστροφή συντρίβει δημιουργεί ανάγκες για άμεσες αποφάσεις, συγκλονίζει συνειδήσεις και πυροδοτεί το δημιουργικό πάθος ενός λαού: πάθος για τους ανθρώπους και τα πράγματα - πάθος για το παρόν και το μέλλον.

Κιλκίς: Αυτοί θα φάνε και αυτοί δεν θα φάνε!

Η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς σας ενημερώνει ότι ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα αποτελέσματα των εγκριθέντων ωφελουμένων και των απορριφθέντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2015 για την Π.Ε. Κιλκίς. Η αναζήτηση γίνεται με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης.

"Όταν η αχαριστία ξεπερνάει κάθε όριο λογικής"

Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας
Στις δραματικές μέρες που διανύει η χώρα μας ,οι τραγικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και οι πολίτες απέναντι στην πολύτιμη προσφορά αντιμετωπίζουν φθηνή συμπεριφορά. 

Μνήμη Γενοκτονίας στα χρόνια της παρακμής

Μέρος της ομιλίας του Θεοφάνη Μαλκίδη στην εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Λάρισας
Η παρακμή των τελευταίων ετών, που κορυφώθηκε με την οικονομική- πνευματική πτώχευση της πατρίδας μας, έχει συγκεκριμένες και σοβαρές επιπτώσεις στη μνήμη των πατρίδων της καθ' ημάς Ανατολής και βεβαίως στο ιερό ζήτημα αναγνώρισης της Γενοκτονίας.

Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε κλοπή από αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 35 και 36 ετών, για κλοπή.

2000 αρτοσκευάσματα διένειμε η η Συντεχνία Αρτοποιὡν Ν. Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» στους πρόσφυγες της Ειδομένης

Στις 9 Οκτωβρίου 2015, η Συντεχνία Αρτοποιὡν Ν. Κιλκίς «Ο Προφήτης Ηλίας» και το Σωματείο Αρτοποιων Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, σε συνεννόηση με την ΟΑΕ, συναισθανόμενοι τις δυσκολες συνθηκες διαβίωσης των προσφύγων της Συρίας που βρίσκονται στην Ειδομἑνη, συγκέντρωσαν από τα μέλη τους αφιλοκερδώς 2000 αρτοσκευάσματα και τα διένειμαν στους πρόσφυγες.

2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

"Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς η 2η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. Φέτος ο θεματικός άξονας της ημέρας ήταν: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα ολυμπιακά ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».

19 Οκτωβρίου 1912. Η απελευθέρωση της Σαμοθράκης

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Στις 18 Οκτωβρίου 1912, στις έξι το πρωί ο ελληνικός στόλος αποπλέει από το Μούδρο σε σχηματισμό τριών μοιρών:
1η Μοίρα «ΑΒΕΡΩΦ», «ΨΑΡΑ», «ΝΑΥΚΡΑΤΟΥΣΑ» και «ΛΕΩΝ» για την κατάληψη της Ίμβρου και της Σαμοθράκης,

2η Μοίρα «ΣΠΕΤΣΑΙ» «ΥΔΡΑ» «ΘΥΕΛΛΑ» και «ΛΟΓΧΗ» για την κατάληψη της Θάσου και 3η Μοίρα «ΚΑΝΑΡΗΣ» με «Τ/Π 14» για την κατάληψη του Άγιου Ευστράτιου.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο (20/10/2015)



Η LIDL Hellas ζητά Πωλητή-τρια / Ταμία (μερική απασχόληση, εκ περιτροπής) στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Δείτε ΕΔΩ


Την Τετάρτη το νέο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ - Ποιους αφορά

Την Τετάρτη 21/10/2015 θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του ΟΑΕΔ, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΝΑΔ, η προ-δημοσίευση της πρόσκλησης για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου στο Κρεσέντο Κιλκίς - Video