Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Δείτε ζωντανά το κανάλι της Βουλής των Ελλήνων



Προς ιδιωτικοποίηση η Καθαριότητα στους Δήμους

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, συναντήθηκε, σήμερα, κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, με τον Κύπριο ομόλογό του, Σωκράτη Χάσικο.  Οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αποκέντρωσης του Κράτους.

Yoga Pilates House Kilkis: Προσφορά για αδυνάτισμα με Infra Red Therm Lipolysis

Προσφορά -25% 
- 12 συνεδρίες από 180€ μόνο 135€ και ένας μήνας χρήση γυμναστηρίου
- 24 συνεδρίες από 330€ μόνο 250€ και δύο μήνες γυμναστηρίου
- Η προσφορά ισχύει μέχρι 28/11/15
- Πληροφορίες 2341771719

Το Infra Red Therm Lipolysis είναι μια ειδική συσκευή εκπομπής θερμικών υπέρυθρων κυμάτων με τη μορφή ερυθρού φωτός.

Κιλκίς: 2 κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι 76χρονης και την λήστεψαν

Χθες (23-10-2015) τα ξημερώματα, 2 άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, παραβίασαν οικία σε χωριό του Κιλκίς, τη στιγμή που κοιμόταν η 76χρονη ένοικος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα, την οποία ακινητοποίησαν χωρίς σωματική βία.

Προσλήψεις σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ – Ποιες θέσεις ανοίγουν – Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Η ΔΕΗ θα προσλάβει έκτακτους ημερομίσθιους ανειδίκευτους εργάτες για το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να καλυφθούν εποχικές ανάγκες στα Ορυχεία. Συγκεκριμένα θα προσλάβει 59 εργάτες με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι 29/10 στο ΛΚΔΜ, 23ο χλμ Κοζάνης – Πτολ/δος (τηλ 24630 52403,437).

Ταξιδεύουμε στο χωριό Άσπρος του Κιλκίς!

Στον Άσπρο του Κιλκίς μας προσκαλεί η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” αυτή την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 11:45, φυσικά στην 4Ε!
Η πατρίδα μας είναι γεμάτη από χωριά τα οποία είναι απλωμένα στην ποδιά της και την στολίζουν σαν μικρά μαργαριτάρια... Ένα από αυτά τα χωριά λοιπόν, αυτό που θα γνωρίσουμε αυτή την Κυριακή!
Περιπλανιόμαστε στα γραφικά δρομάκια, σε έναν τόπο με εξαιρετική ρυμοτομία. Πάμε μια βόλτα κάτω στον Αξιό και καταγράφουμε εικόνες μοναδικές. Μιλούμε για την ιστορία του τόπου με την κυρία Λίνα, ακούμε τους παλιούς κατοίκους να μιλούν με λαχτάρα για την παλιά πατρίδα...

Για 19η χρονιά η γιορτή «Καστανό Κρασί Τυρί» στη Γρίβα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 θα γίνει για 19η συνεχόμενη χρονιά η γιορτή «Καστανό Κρασί Τυρί» στη Γρίβα, υπό τον ήχο των Χάλκινων της Γουμένισσας και την παρουσία πολλών χορευτικών συγκροτημάτων.

Ο Δημήτρης Νατσιός μιλά στη Γνώμη, για την Επέτειο του ΟΧΙ