Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

13 χρόνια η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την Παιδεία

Η Eurobank υλοποιεί για 13η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής Αθηνάς Λατινοπούλου στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς - Video



Ομιλία Παραστατίδη στη Βουλή για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις - Video



Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή, επί του Νομοσχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - Video



Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015: Πανελλαδική ημέρα κατάληψης όλων των Δημαρχείων

Υπογράφει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.Ο αγώνας ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των νέων αντιλαϊκών μέτρων του 3ου Μνημονίου που στοχεύουν, μεταξύ άλλων, στην περαιτέρω μείωση των αποδοχών, την διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, την περικοπή των συντάξεων, στη πλήρη ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την φοροεπιδρομή… ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Πήρε παράταση η ανανέωση αδειών για τους πωλητές λαϊκών αγορών



Λόγω των οικονομικών δυσκολιών με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν έγκαιρα στην αποπληρωμή οφειλών τους, παρατάθηκε έως τις 26 Φεβρουαρίου του 2016 η προθεσμία ανανέωσης των επαγγελματικών αδειών.

Ανακοίνωση για τους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού μας, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη πιστοποιημένο βιολογικό σπόρο, ότι οι ημερομηνίες για την τρέχουσα περίοδο 2015-2016 καθορίζονται ως εξής:

Καταγγελία του Κιλκισιώτη αθλητή Ανδρέα Ζλατούδη

"Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη η ομάδα μου (Ατρόμητοι Νέας Σάντας, Αγίου Παντελεήμονα) αντιμετώπιζε τον Αετό Κιλκίς για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο προπονητής του Αετού καταφερόταν εναντίον μου βρίζοντας έμενα και την οικογένειά μου με χυδαίο τρόπο.

Εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης Γεωργίου Θ. Βαρδάκα στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς



Με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο Δήμος Κιλκίς και η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς ν. Κιλκίς πραγματοποίησαν επετειακό αφιέρωμα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Εκ παραλλήλου έγινε η παρουσίαση του νέου βιβλίου, ιστορικού περιεχομένου του Συνταγματάρχη εν αποστρατεία Γεωργίου Θ. Βαρδάκα.

Επίσκεψη Τέρενς Κουίκ στον Ανδρέα Βεργίδη

Την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Επικρατείας, κ. Τέρενς Κουίκ, προερχόμενος από τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Γουμένισσας την ίδια ημέρα.

Εκδήλωση – Μνημόσυνο για το ολοκαύτωμα των τριών χωριών των Κρουσσίων (Κλειστό, Αμπελόφυτο, Κυδωνιές) από τους ναζί κατακτητές

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 25 Οκτώβρη, ανήμερα της επετείου από την εκτέλεση κατοίκων των χωριών Κλειστό, Αμπελόφυτο, Κυδωνιές και Ίσωμα, από τα γερμανικά κατοχικά στρατεύματα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση – μνημόσυνο από το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και από την ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ. 

Η αποταμίευση και οι κουμπαράδες στο Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 έγινε εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Κιλκίς στα πλαίσια της ημέρας της αποταμίευσης (31/10). Ο Διευθυντής των ΕΛΤΑ Κιλκίς κ. Νίκος Χαραλαμπίδης για λογαριασμό του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μίλησε σε γενική συγκέντρωση στα παιδιά του Σχολείου για τα καλά της οικονομίας και της αποταμίευσης και στη συνέχεια μοίρασε δωρεάν από έναν κουμπαρά σε κάθε μαθητή και μαθήτρια.

Ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2015

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Δεδομένου ότι πλησιάζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Νοεμβρίου 2015, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα κάτωθι: 
Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013, η ενδιάμεση «φθινοπωρινή» εκπτωτική περίοδος είναι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Οι 10 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες. Κατ’ ακολουθία, ως ημέρα έναρξης του δεκαημέρου είναι η Κυριακή, 1 Νοεμβρίου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015.

Χάρμα οφθαλμών και μύτης, ο δρόμος από Ευζώνους προς Πολύκαστρο

Η πρώτη εικόνα που αντικρύζουν οι τουρίστες που έχουν την ατυχία να χρησιμοποιήσουν τον διεθνή δρόμο από Ευζώνους προς Πολύκαστρο.
Ντροπή!

Πρόγραμμα επίσκεψης Ε. Μεϊμαράκη στο Κιλκίς, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

10:00 : Επίσκεψη στο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.
10:45 : Επίσκεψη στο Δημαρχείο Παιονίας – Συνάντηση με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
12:00 : Συνάντηση και συζήτηση με κομματικά - αυτοδιοικητικά στελέχη και εκπροσώπους των αγροτών – Αίθουσα συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Έρχεται το νέο Voucher στον Τουρισμό


Κλειστά τα φαρμακεία σήμερα, σε όλη τη χώρα



Ρολά κατεβάζουν από σήμερα Δευτέρα τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα, μετά από απόφαση που έλαβε το Σάββατο ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Σύμφωνα με την απόφαση θα διεξαχθούν 24ωρες κυλιόμενες απεργίες από σήμερα 26 Οκτωβρίου 2015.

Νίκη (3-0 σετ) πέτυχε η ομάδα Κορασίδων βόλεϊ του Α.Σ.ΑΙΑΣ Κιλκίς

Νίκη (3-0 σετ) πέτυχε η ομάδα των Κορασίδων  Α.Σ.ΑΙΑΣ Κιλκίς, το Σάββατο 24/10/2015 στην έδρα μας, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς με φιλοξενούμενη ομάδα τον Α.Σ.Πάνθεον Λιτοχώρου. Αν και δεν ξεκίνησαν ικανοποιητικά στο 1ο σε, κατάφεραν να το κερδίσουν κι έτσι επανήλθαν στο 2ο εμφανώς με καλύτερη απόδοση. Απαλλαγμένες από το άγχος κέρδισαν το 2ο και το 3ο σετ σχετικά εύκολα. (Τα σετ: 1ο: 25-21, 2ο: 25-14, 3ο: 25-19).

Λευκή ισοπαλία (0 – 0) πήρε ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Λευκή ισοπαλία (0 – 0) πήρε ο Εθνικός  Νέου Αγιονερίου, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" από τους "Αργοναύτες"  του Α.Ο. Καβάλας λαμβάνοντας ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και έναν πολύτιμο βαθμό σε εκτός έδρας παιχνίδι σε μια έδρα που πολύ δύσκολα θα καταφέρουν πολλές ομάδες να κερδίσουν κάτι θετικό.