Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Γκουντενούδης καλεί Τσίπρα, για το Μεταναστευτικό - Προσφυγικό

"Κ. Πρωθυπουργέ
Το μεταναστευτικό-προσφυγικό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που έχει ξεφύγει από τα όρια της Ελλάδος, αλλά και της Ευρώπης. Έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις, του οποίου η λύση, κατά την άποψή μου, θα βρεθεί μέσα από τις συνελεύσεις του Ο.Η.Ε.

"Λάλεμαν", για τον χορό των Ποντίων Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης


Σο 3o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF η "Τόλμη" Κιλκίς

Το 3o προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo WTF εφήβων/νεανίδων & ανδρών/γυναικών της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) διεξήχθη στο κλειστό στάδιο της Χ.Α.Ν.Θ. Θεσσαλονίκης στις 1 Νοεμβρίου 2015.

Απεργούν οι δικηγόροι του ν. Κιλκίς την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, συντασσόμενο με την από 24-10-2015 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποάασισε την αποχή των δικηγόρων-μελών του από τα καθήκοντα τους την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015,

Απεργούν την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, οι φαρμακοποιοί του ν. Κιλκίς

Η Γ.Σ. της 26ης Οκτωβρίου 2015 του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε την συμμετοχή στη γενική 24ωρη απεργία που έχουν κυρήξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και στην οποία συμμετέχουν σχεδόν όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας καθώς και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Ηλεκτρονικές εκλογές για τα 15μελή των σχολείων

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Θεοδόσης Ν. Πελεγρίνης, επισκέφτηκε το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ελληνικού την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015. Η επίσκεψη του κ. Υφυπουργού πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητήσει με το εκπαιδευτικό προσωπικό για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.

Πρώτη Πανελλαδική Έκθεση Θηλάστρων και Ημερίδα Άντλησης Μητρικού Γάλακτος


1ο συνέδριο αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα

Πρακτικά του 1ου Συνεδρίου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Το Συνέδριο αυτό ήταν το 1ο Συνέδριο αθλητικού σωματείου στην Ελλάδα!

Αξίζει πραγματικά να δείτε τα πρακτικά του Συνεδρίου ΕΔΩ.

Μείωση μαθητών, σχολικών μονάδων και διδακτικού προσωπικού στην Επαγγελµατική και Εκκλησιαστική Εκπαίδευση

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Από την ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώθηκαν τα στοιχεία που αφορούν στις στατιστικές ∆ευτεροβάθµιας Επαγγελµατικής και Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, σύµφωνα µε τα οποία: 

Μετεγγραφές και Ηλεκτρονική εφαρμογή μετεγγραφών φοιτητών

Του Γιάννη Λιναρδάκη* 
Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων δέχεται κατά το διάστημα 03 έως 13 Νοεμβρίου 2015 τις αιτήσεις μετεγγραφών των φοιτητών των ΑΕΙ της χώρας. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, αφού στην ιστοσελίδα του ΥΠ.Π.Ε.Θ. έχει δημιουργηθεί ειδική εφαρμογή προς αυτόν το σκοπό.

Ανέστης Αφεντουλίδης: Ένας πραγματικός Άσσος των γηπέδων

Εκδήλωση βράβευσης του ποδοσφαιριστή Ανέστη Αφεντουλίδη από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας,την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015. Η βράβευση θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα Γ' Εθνικής μεταξύ Ηρακλή Αμπελοκήπων και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Έναρξη αγώνα 3.00 μ.μ.

Άλλος για "Πήδημα"!

"Άλλος για Πήδημα" φώναζε ο εισπράκτορας κάποτε όταν πλησίαζε το λεωφορείο στο χωριό Πήδημα έξω από την Καλαμάτα, μας λέει ο συνεργάτης της Γνώμης, Δημήτρης Τσεχερίδης.

Καλαμαριά: Παρουσίαση του βιβλίου "Η Καλαμαριά, όπως τη ζήσαμε"


Η Ιστορία και η Γενοκτονία, η Αποδόμηση και η Άρνηση



Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Την αναγνώριση της Γενοκτονίας το 1994 και το 1996, από τη Βουλή των Ελλήνων ακολούθησε η υπονόμευση του ζητήματος, σε μία πρωτόγνωρη και άνευ παγκόσμιου προηγούμενου πολιτική. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι κανένα κράτος στον κόσμο δεν έχει κρατήσει παρόμοια στάση, όταν ο λαός που εκπροσωπεί έχει εξοντωθεί με σχέδιο Γενοκτονίας.

Οδηγίες προς ψηφοφόρους έβγαλε η ΝΔ: Μάθε πού και πώς ψηφίζεις, πόσο θα πληρώσεις

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, εκδόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο στο οποίο επισημαίνονται τα εξής:

Κιλκίς: Τσάκωσαν 43χρονο για παράνομη οπλοκατοχή

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που δραστηριοποιούνται σε παράνομες δραστηριότητες, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 43χρονο ημεδαπό στο Κιλκίς, για παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων, καθώς και για λαθραία πακέτα τσιγάρων.

"Ρολά κατεβάζει" η υγεία στις 12 Νοεμβρίου. Ποιοί θα απεργήσουν

Γράφει: Μαρίνα Σαουλίδου  
24ωρο "λουκέτο" μπαίνει και στο χώρο της υγείας, καθώς νοσοκομειακοί γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ, οδοντίατροι, φυσικοθεραπευτές, φαρμακοποιοί αλλά και ιδιώτες γιατροί έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα συμμετάσχουν στην Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης, 12 Νοεμβρίου, την οποία έχει προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά από προσωπικό ασφαλείας.

Συμμετοχή Δημάρχου Παιονίας στην 5η Ελληνογερμανική Συνέλευση στο Βερολίνο

Στην 5η Ελληνογερμανική Συνέλευση με τίτλο «Ο Δήμος γκρεμίζει το τείχος της κρίσης» συμμετείχε ο Δήμαρχος Παιονίας, κος Γκουντενούδης. Οι εργασίες της συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 4 και 6 Νοεμβρίου περιλαμβάνοντας ποικίλες ενημερωτικές δραστηριότητες και συναντήσεις για τους Έλληνες Δημάρχους.

"Μήνυμα προς τον "επιστήμονα" υπουργό κ. Φίλη"

Παρεμβαίνει
ο Δημήτρης Δ. Τσεχερίδης
Μήνυμα προς τον "επιστήμονα" υπουργό κ. Φίλη σε ποιητικό λόγο, μήπως και καταλάβεις κύριε ότι όταν εκπροσωπείς έναν λαό ως εκλεγμένος πολίτικος δεν έχει καμία διάφορα εάν η προδοτική τοποθέτηση σου πάνω σε εθνικά θέματα φοράει "επιστημονικό" προσωπείο η εμπεριέχει άγνοια της ιστορίας, είναι απόλυτη εθνική προδοσία και έχει συγκεκριμένη ποινή.

"Θα κάνει ξαστεριά σ’ αυτή τη χώρα, μ’ αγώνες μαζικούς, εδώ και τώρα!"


Υπογράφουν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις

"…σηκώνεσαι ξανά και τραγουδάς μ΄ ακόμα πιο δυνατή τη φωνή σου…

Για να μην ξανακοιμηθεί κανένα όνειρο στον κόσμο, καμιά ελπίδα να μην πεθάνει.."
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
Στις 12 Νοέμβρη, όλες και όλοι ξανασυναντιόμαστε στους δρόμους του αγώνα

Αποτελέσματα εκλογών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015
ΨΗΦΙΣΑΝ: 366
ΛΕΥΚΑ: 20
ΑΚΥΡΑ: 11

Έλαβαν
ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ: 228
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΕ. ΚΙΛΚΙΣ: 107 
Έδρες 
ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ 6 ΕΔΡΕΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 3 ΕΔΡΕΣ

Αυτές είναι οι 100 υπηρεσίες, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις που μπορείτε να βγάλετε απ’ τον υπολογιστή σας

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη ακόμη και στο επίπεδο της σχέσης που έχουμε ως πολίτες και με τη δημόσια διοίκηση.
Συγκεκριμένα, για τη διεκπεραίωση 100 υπηρεσιών και την έκδοση διαφόρων πιστοποιητικών, η διαδικασία μπορεί να γίνεται από το σπίτι μας μέσα από μια σειρά τυποποιημένων διαδικασιών του ΕΡΜΗ.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Το μήνυμα Τσίπρα στους υπουργούς: - Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ·MEGA- λογοκρισία- Mega- σπρώξιμο Πανούση·Ενώ χαιρετίζουν την ανακεφαλαιοποίηση- Παιχνίδι δανειστών με τις τράπεζες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Θυσία 150.000 σπίτια για τη δόση-΄Έως τα ξημέρωματα της Δευτέρας η «λύση» της εξίσωσης για τα «κόκκινα» δάνεια·Έρχονται μειώσεις στις επικουρικές! – Αφορούν 400.000 συνταξιούχους που είναι ασφαλισμένοι σε 15 διαφορετικά Ταμεία·Σύγχυση στον ΣΥΡΙΖΑ: - Όλοι στην απεργία