Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Εξαφάνιση ατόμου από το Αγρίνιο

Υπάρχει εξαφάνιση ατόμου από το Αγρίνιο. Ο Συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Στον εισαγγελέα αστυνομικός για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, προχθές (13-11-2015), σε βάρος 42χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Βόρειας Ελλάδας, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

" Ό,τι σπέρνεις θα θερίσεις"

Του Λευτέρη Παυλίδη
Βλέπω από το πρωί τόσες ειδήσεις και τόσα δακρύβρεχτα σχόλια, τόσες ατάκες κλισέ κλπ για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και απορώ. Πόση υποκρισία και προς τι όλη αυτή η δήθεν έκπληξη; Υπάρχει κάποιος που δεν το περίμενε; Οι Άραβες έχουν υποστεί τόσα πολλά δεινά από τους Δυτικούς δεκαετίες ολόκληρες!

Κιλκίς: Νέο προπονητήριο για τον Α.Σ. Σωκράτη

Τα μαθήματα του Α.Σ Σωκράτη θα πραγματοποιούνται πλέον σε νέες εγκαταστάσεις. Στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της σχολικής μονάδας του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς θα φιλοξενηθεί ο Α.Σ Σωκράτης.

Αίας Κιλκίς: Μια νίκη κάτω από τον Όλυμπο

Στον Άγιο Σπυρίδωνα του Δήμου Δίου Πιερίας μετέβη η ομάδα Κορασίδων Πετοσφαίρισης «Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ», στους πρόποδες του Ολύμπου, για να αντιμετωπίσει στο γήπεδο την αντίστοιχη ομάδα «ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑ Δ.ΔΙΟΥ», όπου κέρδισε με σκορ 3-1 σετ.

Το Kinesis Fight Club σε σεμινάριο Kick Boxing,με τον Ολλανδό πρωταθλητή Mitchell De Ligny

Το Kinesis Fight Club συμμετείχε σε εκπαιδευτικό σεμινάριο Kick Boxing στην Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο, στις 14 Νοεμβρίου 2015.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ultra Fighters Gym με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

"Οι μούχλες των Σκουριών"

Του Λευτέρη Παυλίδη
Είναι πολύς καιρός που δεν γράφω πια για τα μεταλλεία χρυσού. Αν και συχνά τοποθετούμαι στο facebook με αναρτήσεις και σχόλια επί της ειδησιογραφίας, τελευταία φορά που έγραψα ήταν στη τοπική εφημερίδα Ειδήσεις τον Φεβρουάριο του 2012, όταν απάντησα σε άλλο σχετικό άρθρο του εκδότη.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

1. Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παιονίας  στις 19 Νοεμβρίου 2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:
«Έγκριση Ταμειακού Απολογισμού & Ισολογισμού οικ. έτους 2014».

Δίνουν το αίμα τους οι εκπαιδευτικοί του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει αιμοδοσία την Δευτέρα 16 ΝΟΕΜΒΡIOY 2015 ώρα 09.00 π.μ έως 12.30 στο Ν.Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Οι συνάδελφοι που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να δώσουν αίμα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. και στο ΑΧΕΠΑ.

Δείτε που και πως ψηφίζουν οι κιλκισιώτες στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας ν. Κιλκίς
Ανακοινώνονται στα μέλη και τους φίλους της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος, οι χώροι που θα λειτουργήσουν ως εκλογικά κέντρα στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 16 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέμα Η/Δ:
Ψήφιση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Κιλκίς, έτους 2016

"Η εντροπία της μνήμης" - Έκθεση Ζωγραφικής της Τίνας Κόντογλη στην ΤΕΧΝΗ

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, στις 7.30μ.μ. στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού" της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης Ζωγραφικής της Τίνας Κόντογλη που ζει και δημιουργεί στην Πάτρα.

Η έκθεση με τίτλο "Η εντροπία της μνήμης", θα διαρκέσει έως τις 4 Δεκεμβρίου 2015. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10π.μ.-12μ και 4-8μ.μ. και Κυριακή 5-8.30μ.μ.

5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με τους:
· Δρ. Ιωάννη Θωμαΐδη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 03,
· Δρ. φιλ. Γεώργις Μανωλίδη, Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 02,
· M.Sc., Ελένη Μιχαλοπούλου, Σχολική Σύμβουλο ΠΕ 01,
προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης & Διαφάνειας του Δήμου Κιλκίς και τις Πολιτιστικές Ομάδες του 1ου- 2ου – 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, 2ου ΕΠΑ.Λ. και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς το 5ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στις 18, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 10:30 έως 13:30 στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς.

"Πλούτος" το πρώτο θεατρικό σχολείο για παιδιά στην Αξιούπολη

Ο «Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας Αριστοτέλης» δημιουργεί το πρώτο θεατρικό σχολείο για παιδιά (7-17 ετών). Οι μαθητές του θεατρικού σχολείου "Πλούτος" για ένα σχολικό έτος θα διδάσκονται θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα με στόχο στο τέλος της χρονιάς να δείξουν την εξέλιξή τους μέσα από μία θεατρική παράσταση.

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για εφήβους στο Κιλκίς, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» οργανώνει την υλοποίηση βιωματικού εργαστηρίου για εφήβους.

Παιονία: Επιμορφωτικό πρόγραμμα συνεκπαίδευσης με θέμα: «Εναλλακτικοί τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων της ΣΒΕ στο σχολικό περιβάλλον με οδηγό το παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο»

Η Σχολική Σύμβουλος, 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης, κ. Μαρία Παπαδοπούλου και ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς, κ. Ιωάννης Τρικκαλιώτης προτίθενται να συνδιοργανώσουν επιμορφωτικό πρόγραμμα συνεκπαίδευσης με θέμα: «Εναλλακτικοί τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης των φαινομένων της ΣΒΕ στο σχολικό περιβάλλον με οδηγό το παιδικό λογοτεχνικό βιβλίο».

Βασικά σημεία της ομιλίας του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χίο


Περιοδεία στη Χίο πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Τζιτζικώστας είχε διαδοχικές συναντήσεις με τις Αρχές και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στο νησί, ενώ κατά την πάγια τακτική του συναντήθηκε και συνομίλησε με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του.

Deutsche Welle: Απρόσμενα καλύτερη η εικόνα της Ελλάδας

Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Ευρωζώνη το τρίτο τρίμηνο του έτους στο 0,3%. Η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας περιορίστηκε στο 0,4% ενώ σε ετήσια βάση η υποχώρηση είναι 0,5%.

"Πρωινό τσιγάρο"

Υπογράφει η Σοφία Μαρωνίδη
Χαράζει η μέρα και η πόλη έχει ρεπό στη γειτονιά μας καπνίζει ένα φουγάρο κι εγώ σε ζητάω σαν πρωινό τσιγάρο και σαν καφέ πικρό και σαν καφέ πικρό

Κιλκίς: Συνελήφθη 64χρονος για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση εις βάρος του

Συνελήφθη χθες (14-11-2015) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 64χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.