Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

"Το στρατόπεδο Καμπάνη Κιλκίς επελέγη ως κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων"

Παρέμβαση - Δήλωση Σούλη Καζαντζίδη
Την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς για την άμεση σύγκληση σύσκεψης για τη διαχείριση του προσφυγικού, ζητά ο πολιτευτής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης ο οποίος αποκαλύπτει ότι το στρατόπεδο Καμπάνη του Κιλκίς θα μετατραπεί σύντομα σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.
Ο κ. Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

''Ταξιδεύοντας με την κουζίνα'' στη Δοϊράνη

Στους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς Pella T.V. και Vergina T.V. φιλοξενούνται αυτό το Σαββατοκύριακο τα γυρίσματα της εκπομπής ''Ταξιδεύοντας με την κουζίνα''.

Εγκαινιάστηκε η λειτουργία του νέου κτηρίου ιατρείου Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κιλκίς

Με μια λιτή τελετή εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ η λειτουργία του ιατρείου του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κιλκίς στις νέες του κτηριακές εγκαταστάσεις στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού για Κυριακή και Δευτέρα

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 34/2015) και ισχύει από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους τοπικά θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Συνεργασία Επιμελητηρίου Κιλκίς με την Κλινική “ΓΕΝΕΣΙΣ”

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την κλινική “ΓΕΝΕΣΙΣ”, προς όφελος των μελών του και των συγγενών Α' βαθμού.  Συγκεκριμένα παρέχεται έκπτωση επί των τιμολογίων των υπηρεσιών νοσηλείας που παρέχει η κλινική στα παρακάτω:

Κιλκίς: Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 10/11/2015 συνήλθε, όπως προβλέπουν οι καταστατικές διαδικασίες, την Τρίτη, 17/11/2015 και συγκροτήθηκε σε σώμα με τη ακόλουθη σύνθεση.

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών στον Α.Σ. "Αριστοτέλης" Κιλκίς

Στις 13 Νοεμβρίου 2015 στην αίθουσα του Α.Σ. "Αριστοτέλης" πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για προαγωγή ζωνών στο Kyokushin karate από την πορτοκαλί μέχρι και μισή μαύρη.

Κιλκίς: Σεμινάριο οργανογνωσίας και κατασκευής εγχόρδων

Σεμινάριο οργανογνωσίας και κατασκευής εγχόρδων με τον Master Luthier Γιάννη Παβέζα στους Κιθαristas!
Μαγνήτες, κλειδιά, χορδές,τάστα, ξύλα, πετάλια, ενισχυτές, καλώδια, πένες, bigsby, strato, tele, les Paul, ts9, fuzz face, wah, twin reverb, svt, jcm 900. Αν χρησιμοποιείς αυτές τις λέξεις στην καθημερινότητα σου, τότε σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις το σεμινάριο οργανογνωσίας και κατασκευής εγχόρδων με τον Master Luthier Γιάννη Παβέζα!

Η Λευκάδα μετακινήθηκε 36 εκατοστά

Τα επιστημονικά στοιχεία που βγαίνουν στο φως σχετικά με τον πρόσφατο σεισμό της Λευκάδας κρύβουν εκπλήξεις ακόμη και για τους ειδικούς:

Με ομιλητή τον Θεοφάνη Μαλκίδη: Εκδηλώσεις στη Δράμα, Βέροια και Αλεξάνδρεια

Εκδήλωση στη Δράμα
Τα Ποντιακά σωματεία του νομού Δράμας οργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας και ώρα 6:μμ, με θέμα «Γενοκτονία και εθνοκάθαρση της μνήμης».
Ομιλητής Θ. Μαλκίδης, μέ­λος της Διε­θνούς Έ­νω­σης Α­κα­δη­μα­ϊ­κών για τη Με­λέ­τη των Γε­νο­κτο­νιών, η ο­ποί­α το 2007 α­να­γνώ­ρι­σε τη Γε­νο­κτο­νί­α των Ελ­λή­νων, των Αρ­με­νί­ων και των Ασ­συ­ρί­ων.

Έκτακτη είδηση: Ισχυρός μετασεισμός 4,9 Ρίχτερ στη Λευκάδα

Τρεις μεγάλοι μετασεισμοί της τάξης των 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκαν μέσα στη νύχτα, ενώ λίγο μετά τις 07:00 σημείωθηκε ένας ακόμη ισχυρός μετασεισμός μεγέθους 4,9 Ρίχτερ. Ευτυχώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχουν αναφερθεί ζημιές στο νησί.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Επίδειξη ευθύνης- Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή το δεύτερο πακέτο προαπαιτουμένων·Στενεύουν οι δίοδοι για τους πρόσφυγες- Χιλιάδες εγκλωβίστηκαν στην Ειδομένη·Συρία ISIS- Για χερσαία επέμβαση μιλούν τώρα οι ΗΠΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Τρικυμία- Με εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία πορεύεται (προς το.. άνγωστο) η κυβέρνηση·Προκαλεί το ΔΝΤ: Οι μισθοί δεν έχουν πέσει αρκετά·Οι συζητήσεις με την τρόικα για την καταστροφή των συντάξεων

Τώρα - Συνθήκες πολέμου στην Ειδομένη

Ανακοίνωση Χ. Χατζησάββα
Βουλευτή Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Μετά από την απόφαση των Σκοπίων να κλείσουν τα σύνορα με την Ειδομένη, 6000 και πλέον λαθρομετανάστες απειλούν το χωριό και τους κατοίκους. 
Έχει γίνει κατάληψη της σιδηροδρομικης γραμμής και έχουν ανάψει φωτιές στις γύρω περιοχές. Η αστυνομία έχει πολύ μικρή δύναμη και η κρατική μηχανή ανύπαρκτη.