Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Ευλογημένο Σαββατοκύριακο!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Ευλογημένο Σαββατοκύριακο!
Ευκαιρία να χαλαρώσω... καφεδάκι στον καναπέ με βιβλίο! Ναι αλλά το ριχτάρι, έχει φύγει από την θέση του.... μια στιγμή να το σιάξω...μπα για πλύσιμο είναι...ένα άσπρα στα γρήγορα.... και λίγο τα μαξιλάρια.... καιρό έχω να τα κάνω με το τιναχτήρι.

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Μύχιες Παύσεις», του Τριαντάφυλλου Σερμέτη


ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: "Όχι άλλοθι στην έλλειψη συνολικού σχεδιασμού της κυβέρνησης στο προσφυγικό"

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Εδώ και πολλούς μήνες ο νομός μας αποτελεί σημείο αναφοράς για πρόσφυγες και μετανάστες, για διεθνείς οργανισμούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης από όλο τον κόσμο.

"Comedy Festival, γιατί έχουμε όλοι το δικαίωμα στο γέλιο"

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν το Comedy Festival στο Κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)  27.11, 28.11, 29.11, 08.12.2015 ώρα 20:30

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς


Στο Κιλκίς, στη συνεδρίαση της 23ης Νοεμβρίου 2015, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, έγινε ανάδειξη και συγκρότηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΚΕ καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε σώμα ως ακολούθως:

«ΒηματίΖΩ» Κιλκίς: «ΈργΑ ΕΣΠΑ - Αποτελέσματα και ωφέλειες»



Την Τετάρτη 18.11.2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Ολοκλήρωση των έργων ΕΣΠΑ/Αποτελέσματα και ωφέλειες», με στόχο την ενημέρωση του κοινού.

Αυτή είναι η πρώτη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Τη Τρίτη 24 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Γυναικείας Ομάδας ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού! 

«Σχέδιο αναδιάταξης Υπηρεσιών Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς»

Υπογράφει ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Κιλκίς, Βεργίδης Ανδρέας
Την 11-11-2015 παρουσιάσθηκε στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης σε ειδική εκδήλωση για συζήτηση-διαβούλευση με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ο προτεινόμενος σχεδιασμός αναδιάταξης των Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας που αστυνομεύουν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεϊμαράκης: "Παραδίδω η μεταβατική Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, στον κ. Πλακιωτάκη"

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Σε όλη μου τη ζωή υπηρέτησα τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και την ενότητα του κόμματος. Και πάντα ήμουνα στρατιώτης σε αυτή την πορεία.

Έρχεται το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας τον Δεκέμβριο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στον Πειραιά

Το φεστιβάλ που θα σας κάνει… να κολλήσετε!!!
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πύλες του το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας. Το μέλι... θα ρέει άφθονο στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για ακόμα μια χρονιά αφού περισσότεροι από 250 μικροί παραγωγοί θα προσκαλούν το κοινό να απολαύσει το μέλι τους.

Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα "90 χρόνια ΜΓΣ Άρης Παντελεήμονα, 1926-2016"


Δόξα Χέρσου: "Είστε "μικροί", κύριοι της διοίκησης της Α.Ε. Πολυκάστρου"

Δελτίο τύπου Δόξας Χέρσου
"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ ΧΕΡΣΟΥ, μόλις πληροφορήθηκε την κατάθεση ένστασης της ΑΕ Πολυκάστρου, για αντικανονική συμμετοχή ενός 14χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου στο Πολύκαστρο, θεώρησε υποχρέωση να ενημερώσει την φίλαθλη κοινή γνώμη του Νομού σχετικά με το θέμα. 

Ο Άθλος Κιλκίς στο 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών

Στις 21-22/11/2015 ημέρες Σάββατο, Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 4o Διεθνές και 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.). 

Γκουντενούδης προς Εισαγγελέα: "Ζητούμε να εφαρμοστεί ο νόμος για το προσφυγικό"

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Αξιότιμη κα Εισαγγελέα,
Εδώ και ένα χρόνο περίπου στον ακριτικό οικισμό της Ειδομένης Δήμου Παιονίας βιώνουμε την αναίσχυντη πλευρά της προσφυγιάς των λαών εκείνων, που αντιμετωπίζουν τα δεινά του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Παπαμιμίκος: "Κωλύομαι να προεδρεύω της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής"

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω για ακόμα μια φορά, να ζητήσω μια μεγάλη, πραγματική συγγνώμη από τα στελέχη, από τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, για την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος.

Πανηγυρικός εορτασμός των πολιούχων του Κιλκίς, Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, οι εφημέριοι, το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς και ο ιερός κλήρος της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, σας προσκαλούν με αγάπη και εκτίμηση εις τον πανηγυρικό εορτασμό των πολιούχων του Κιλκίς και της Ιεράς Μητροπόλεως.

"Πυροβολήστε μας, δεν γυρίζουμε πίσω"



Ειδομένη, Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015. Για το κλείσιμο των συνόρων από πλευράς Σκοπίων, διαμαρτύρονται Ιρανοί πρόσφυγες.

Κιλκίς: Με την απειλή μαχαιρού αφαίρεσαν 380 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ

Σήμερα (24-11-2015) τα ξημερώματα, 3 άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, προσέγγισαν οικία σε περιοχή του Κιλκίς, που διέμενε ζευγάρι ημεδαπών, μπήκαν παράνομα στο σπίτι και με την απειλή μαχαιριού τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ, κατά εκτίμηση των παθόντων.

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 35/2015) και ισχύει από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015, μέχρι και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, προβλέπεται σημαντική μεταβολή του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους ισχυρούς ανέμους.

Δραστηριότητες Δεκεμβρίου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης


Δελτίο τύπου  Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης
Με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων υποδέχεται τον Δεκέμβρη το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης. Στις αρχές του μήνα γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας με διήμερο δραστηριοτήτων. Στις 2 Δεκεμβρίου συνεργαζόμαστε με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και επισκεπτόμαστε το 3ο Δημοτικό.

Α.Σ.ΑΙΑΣ: Καλή προσπάθεια με τον Αρχέλαο Κατερίνης, αλλά...

Με τον πρωτοπόρο του ομίλου Αρχέλαο Κατερίνης στην άλλη μεριά του φιλέ αγωνίστηκε η ομάδα Κορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ αυτό το Σάββατο (21/11/2015). Οι Κιλκισιώτισσες αθλήτριες προσπάθησαν με φιλότιμο για το καλύτερο αποτέλεσμα αλλά στάθηκε αδύνατον να υπερνικήσουν την αντίπαλη ομάδα και ο αγώνας έληξε με σκορ 3- 0 σετ υπέρ του Αρχέλαου (25-12, 25-15,25-15). 

Ζητείται μουσικός φλαουτίστρια (24/11/2015)

Ζητείται μουσικός φλαουτίστρια - (τάξη ανωτέρας -πτυχιούχος ) σε
μουσικοπαιδαγωγικό εργαστήρι στο Κιλκίς. Πληροφορίες: 6976092080,
mousikokinitiki@hotmail.com

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Τιτανικός- Ολοταχώς προς τα βραχια η Ν. Δ.·Πιο πίσω το Ασφαλιστικό- Μέχρι 15 Δεκεμβρίου τα δεύτερα προαπαιτούμενα·Επιτυχής η ανακεφαλαιοποίηση – «Πράσινο φως» για την εκταμίευση των 2 δισ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αυτός φταίει! – Όχι, εσύ!- -Όλοι εναντίον όλων στη Νέα Δημοκρατία·Κάνει τζιζ το Ασφαλιστικό! –Η τρόικα το… σπρώχνει για το 2016·Κάθε μέρα στα κανάλια! – Ο αναπληρωτής υπ. Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης

"Γιατί δεν ευτυχούμε από τα παιδιά μας"



"Γιατί δεν ευτυχούμε από τα παιδιά μας" Ομιλία Κωνσταντίνου Γανωτή στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς, την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015. Διοργάνωση, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Προλόγηση, παρουσίαση, Δημήτρης Νατσιός.