Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Αττική: Ομαδική προσφυγή κατά του ΟΑΕΕ


Δελτίο τύπου Συλλόγου Ασφαλισμένων Ανασφάλιστων ν. Αττικής
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.30 στα γραφεία του Συλλόγου, Υψηλάντου 143-145 (1ος όροφος) στον Πειραιά καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για ενημέρωση όσον αφορά την ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ που συντονίζει ο Σύλλογος κατά του ΟΑΕΕ καθώς και για τις μελλοντικές δράσεις που προγραμματίζουμε.

Θεσσαλονίκη: Σέντρα για το «Τουρνουά Αγάπης»…

● Ανοίγει μεθαύριο, Κυριακή 29 Νοεμβρίου, ο μεγάλος κύκλος των πρωτοβουλιών στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων ● Κινητοποίηση και την κοινή δράση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ● Δυναμικά στη μάχη τα ΚΑΠΗ και τα σχολεία

Ανέβαζε στο Ίντερνετ γυμνές φωτογραφίες της πρώην του

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, για παράβαση των διατάξεων για την «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Βρέθηκαν 38 κιλά χασίσι με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου από το Κιλκίς

Στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κάνναβης εντός θερμοκηπίου σε περιοχή της Ημαθίας οδηγήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένης έρευνας.

Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Παιονίας για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Παιονίας 
"Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας έχοντας υπ’ όψιν :
- Τα γεγονότα της Γενοκτονίας των Ποντίων (1914 - 1923) στον ιστορικό Πόντο όπου μαρτύρησαν 353.000 Έλληνες του Πόντου.

Κιλκίς: Επιμόρφωση στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+ και eTwinning

Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά, σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια των υπευθύνων του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων, ΚΕ.ΣΥ.Π. Κιλκίς σε συνεργασία με τους:

Δράσεις αγωγής υγείας για μαθητές, από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια των υπευθύνων του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων, ΚΕ.ΣΥ.Π. Κιλκίς σε συνεργασία με τους:

«Επίσκεψη στην Ειδομένη του επικεφαλής της Επιχείρησης Έκτακτης Ανάγκης της IFRC στην Ελλάδα Steve McAndrew»

Ατέλειωτες ώρες αναμονής συμπληρώνουν οι πρόσφυγες, που καταφθάνουν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια. 

2ήμερη φθινοπωρινή εκδρομή παλαιμάχων του Κιλκισιακού

Υπογράφει ο Σύλλογος  Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 2015 τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» μαζί με τις συζύγους τους πραγματοποίησαν την καθιερωμένη 2ήμερη φθινοπωρινή τους εκδρομή σε Τρίκαλα - Καρδίτσα – Λίμνη Πλαστήρα - Μετέωρα. 

Ημαθία: Πετυχημένες ημερίδες για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διοργάνωσε χθες (26-11-2015), στο νομό Ημαθίας, ημερίδες με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Προβολή ντοκιμαντέρ για τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και η Κίνηση Πολιτών «ΔΙΑΖΩΜΑ» σας προσκαλούν στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 – 20:00 στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, αίθουσα «Μ. ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ».

Ετήσια έκθεση ΟΟΣΑ: Από τους πιο γερασμένους και κακοπληρωμένους είναι οι Έλληνες εκπαιδευτικοί

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Γερασμένο και κακοπληρωμένο είναι το εκπαιδευτικό προσωπικό στην Ελλάδα σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση, «Education at a Glance».

Δράσεις ενημέρωσης για την οζώδη δερματίτιδα των βοοειδών

Συνεχείς δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης της μετάδοσης και αντιμετώπισης της οζώδους δερματίτιδας των βοοειδών πραγματοποιεί η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Τμήμα Υγείας Ζώων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής) της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην προσπάθεια να περιορίσει τις επιπτώσεις από την είσοδο της ιογενούς νόσου στην περιοχή και την απειλή για το ζωικό κεφάλαιο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Χορήγηση αδειών υπαιθρίου πλανοδίου εμπορίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, καθώς επίσης και στις ιστοσελίδες και τους πίνακες ανακοινώσεων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, η με αριθ. πρωτ. οικ. 515011(1269) / 23-11-2015 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για τη χορήγηση αδειών υπαιθρίου πλανοδίου εμπορίου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεντροφύτευση στο δημοτικό σχολείο Χέρσου

Στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «μαθαίνω τα δάση» που εκπονείται ήδη στο Δημοτικό του Χέρσου (πανελλαδικό και διεθνές δίκτυο για σχολεία της Ελληνικής Εταιρίας προστασίας της φύσης) οι μαθητές της Ε και Στ τάξης φύτεψαν στην αυλή του σχολείου 15 δέντρα (σφεντάνια, πλατάνια και μελιές).

Κιλκίς: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Έλλης Φρεγγίδου, "Δικαίωμα Φωτός"




Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 στις 7:30 μ.μ., η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και ο εκδοτικός οίκος Κέδρος θα παρουσιάσουν στο κοινό του Κιλκίς τη νέα ποιητική συλλογή της Κιλκισιώτισσας ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου, με τίτλο “Δικαίωμα Φωτός". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Μ. Ανδρόνικος" του φορέα.

Μετακίνηση καθηγητών στα ΙΕΚ

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Μετακινούν συναδέλφους χωρίς αίτησή τους.
Αυταρχική απόφαση της νέας μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Η απόφαση αυτή υπογράφτηκε κατευθείαν από τον κ. Υπουργό ύστερα από εισήγηση του κ. Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Ο νέος πρόεδρος
του ΓΑΣ Κιλκίς,
Παναγιώτης Λαπατίνας
Με τη φρεσκάδα των νέων ανθρώπων και με την εμπειρία των παλιών, ο ιστορικός Σύλλογος του ΓΑΣ Κιλκίς συνεχίζει με αισιοδοξία και ελπίδα υπηρετώντας τα αθλητικά ιδεώδη και κάνοντας υπερήφανους μέσα από τις αθλητικές επιτυχίες όλους τους Κιλκισιώτες.

«Υπερβολικές προμήθειες τραπεζών για χρήση χρεωστικών καρτών»

Ερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Οικονομικών 
Τους τελευταίους μήνες λόγω της επιβολής ελέγχου κεφαλαίων έχει καταστεί αναγκαία και κατά συνέπεια έχει αυξηθεί η χρήση χρεωστικών καρτών στις εμπορικές συναλλαγές. 

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Σπάει ο πάγος- Κυβέρνηση – Αντιπολίτευση συνομιλούν για θέματα εθνικής σημασίας·Συνάντηση Πούτιν – Ολάντ – Πόλεμος σε εξέλιξη.. ·Τσίπρας σε Αμπάς –Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του ΄67
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εκβιάζει ο Τσίπρας για το Ασφαλιστικό-Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο για να στηριχθούν επώδυνα μέτρα·Οι τρεις στους δέκα θα στεναχωρηθούν με τα τέλη κυκλοφορίας- Αυξημένα για 1.200.000 κατόχους Ι. Χ. ·Οι φόροι τρώνε τις καταθέσεις! –Με αναλήψεις ανταποκρίνονται στην επιδρομή οι πολίτες