Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Χατζησάββας: "Όμηροι οι Έλληνες της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα"



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα

Στην ομιλία του επί του σχεδίου νόμου για τον Κρατικό Προϋπολογισμό, ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, η οποία όχι μόνο είναι ανίκανη να προβλέπει μελλοντικές καταστάσεις αλλά είναι ανίκανη και να τις αντιμετωπίζει.

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να δημοσιεύετε στα social media

Η Προστασία Προσωπικών Δεδομένων είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας και η αλήθεια είναι πώς οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε εσείς οι ίδιοι να κάνετε ώστε να προστατέψετε τον εαυτό σας.

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: Πετυχημένη εκδρομή στο Βόλο, Πήλιο και Αμπελάκια

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, πραγματοποίησε μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδρομή στο Βόλο το διήμερο 28-29/11/2015. Μια εκδρομή μικρής διάρκειας, αλλά γεμάτη δραστηριότητες και επισκέψεις σε Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου, Λύκειο Ελληνίδων Βόλου και Αρχοντικό του Swartz στα Αμπελάκια. Οι φίλοι του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο στο Βόλο με σύμμαχό τους, τον υπέροχο καιρό.

Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς (Ονόματα)

Μετά τις τελευταίες εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.  Η νεοεκλεγείσα Ν.Ε. είναι εννιαμελής και απαρτίζεται από τις/τους:

"Όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, στις 10:30 το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς"

Υπογράφουν:
- Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας
- Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο
Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας (ΔΑΣ ΟΤΑ) καλεί τους συναδέλφους εργαζομένους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας, σε κλιμάκωση του αγώνα διεκδικώντας ενιαία το δικαίωμα όλων στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Ε.Σ.Α.μεΑ.: 3η Δεκέμβρη 2015 Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Τις προτάσεις της για την προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους δημοσίευσε με τη Διακήρυξή της για την 3η Δεκέμβρη, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).

"Γιατί πρέπει να απεργήσουμε αύριο, 3 Δεκεμβρίου 2015"


Εκπαιδευτικά προγράμματα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Η νεοσύστατη Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς επεκτείνοντας τις εκπαιδευτικές δράσεις του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς, με το νέο έτος θα λειτουργήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές/τριες του Νηπιαγωγείου, της Γ’ Τάξης του Δημοτικού και της Β΄ Τάξης του Γυμνασίου. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί και θα πραγματοποιούνται από ειδικευμένη μουσειοπαιδαγωγό και από τους αρχαιολόγους της Υπηρεσίας.

Για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

Υπογράφει η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ 
Φροντίστε να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ από τα ΜΜΕ για τις μετεωρολογικέςπροβλέψεις και τυχόν οδηγίες, σε περίπτωση «επιδείνωσης» του καιρού.
  • ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ότι τα ΦΡΕΑΤΙΑ έξω από το σπίτι σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΜΕΝΑ, ώστε το νερό κατά τη διάρκεια της βροχής να έχει «φυσική ροή».

Ανακοίνωση για τη δράση «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 στη δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών», της πενταετίας της δράσης προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 01/12/2015 έως και 07/12/2015.

Διακήρυξη με τίτλο «Επείγουσες εργασίες μικροσυντηρήσεων οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Κιλκίς έτους 2015»

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να προβεί στην παροχή υπηρεσίας εκτέλεσης επειγουσών εργασιών μικροσυντηρήσεων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΕ Κιλκίς, με σκοπό την ασφαλή κίνηση των οχημάτων και την αποφυγή ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο αρμοδιότητας συντήρησης Δ.Τ.Ε. – Π.Ε. Κιλκίς, σύμφωνα με το αρθ.2, παρ.2δ, του ΠΔ60/2007, όπως περιλαμβάνονται στο Παράρτημα ΙΙ «Υπηρεσίες σηντήρησης και επισκευών» και του Ν.4281/14 (ΦΕΚ 160Α΄/2014), με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και με τίτλο:

Παράτασης της δράσης «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών»

Ανακοινώνεται ότι έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2013 στη δράση 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» , της παράτασης της δράσης προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 02/12/2015 έως και 08/12/2015.

ΑΣΕΠ: Παράταση προθεσμίας για τις 690 προσλήψεις στο Υπ. Υγείας

Παράταση δόθηκε από το ΑΣΕΠ για τις ηλεκτρονικές αιτήσεις στις προκηρύξεις 5Κ/2015 για 690 προσλήψεις από το Υπ. Υγείας στα νοσοκομεία λόγω υπερφόρτωσης του διαδικτύου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ πριν από 10 χρόνια ακριβώς, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2005

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2005. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.