Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Νότης Μαριάς: Οι δανειστές απεργάζονται σχέδιο εγκατάστασης δυνάμεων καταστολής στην Ελλάδα, με πρόσχημα τη φύλαξη των Ελληνικών συνόρων

Την αποκάλυψη ότι οι Ευρωπαίοι, και κυρίως οι Γερμανοί, προσπαθούν και μεθοδεύουν την εγκατάσταση δυνάμεων καταστολής στα Ελληνικά σύνορα, με πρόσχημα τον έλεγχο των προσφυγικών ροών κι απώτερο στόχο να επιβάλλουν τα συμφέροντά τους ως δανειστές, έκανε μιλώντας στις 5 Δεκεμβρίου στην εκπομπή του Σπύρου Μάλλη στην τηλεόραση του Σκάι ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Έβδομη συναυλία της σειράς «ΑΝΑΣΕΣ»: „FAVO“ feat. Sander de Winne.

„FAVO“ feat. Sander de Winne
Συναυλία
09.12.2015, ώρα 21.00
Αίθουσα Συναυλιών της ΚΟΘ «Σόλων Μιχαηλίδης»
Λεωφόρος Νίκης 73, Θεσσαλονίκη
Είσοδος: 10€ και 8€ (μειωμένο) 
Tο Goethe-Institut Thessaloniki και το πολιτιστικό γραφείο United World παρουσιάζουν την έβδομη συναυλία της σειράς «ΑΝΑΣΕΣ»: „FAVO“ feat. Sander de Winne.

"Δεν είναι αναγκαίος ο τζόγος - Αναγκαίο είναι το γάλα"

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
Τυχερά παιχνίδια, τζόγος κ.λ.π. Θα εστιάσω τις παρατηρήσεις μου στον παλαιότερα κρατικό επιχειρηματικό τζόγο ΟΠΑΠ Α.Ε. Τα τυχερά παιχνίδια ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, παιχνίδια του λαού.

Brazilian Ju Jitsu στο Kinesis Fight Club Kilkis

Το Kinesis Fight Club στην προσπάθεια της συνεχούς αναβάθμισης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του εντάσσει πλέον και το Βραζιλιάνικο Ju Jitsu.  Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του πιο καταρτισμένου δασκάλου στην βόρεια Ελλάδα τον κύριο Νίκο Γουγούλα, η μοναδική μαύρη ζώνη στην βόρειο Ελλάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ibjjf και υπεύθυνος βορείου Ελλάδος για το bjj της ΕΦΕΟΖΖ και μέλος της τεχνικής επιτροπής.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, Εθνικός Νέου Αγιονερίου - Εθνικός Αλεξανδρούπολης


Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF παίδων-κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ( ΕΛ.Ο.Τ. ) διεξήχθη στο κλειστό στάδιο Κανήθου Χαλκίδας στις 29-30 Νοεμβρίου 2015.

Κιλκίς: Έδωσε 300 ευρώ προκαταβολή για κινητό, αλλά...

Έπειτα από καταγγελία 32χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος 46χρονου ημεδαπού για απάτη. Ειδικότερα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, τον Νοέμβριο του 2015 παρέδωσε στον 46χρονο το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ ως προκαταβολή για υποτιθέμενη αγορά Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου μέσω αγγελίας.

Σκοτώθηκε 21χρονος σε τροχαίο

Στις 04-12-2015 το πρωί στo 60ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κιλκίς – Γέφυρας Στρυμόνα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με Δ.Χ. Φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 21χρονου οδηγού. 

Ενενήντα τρία χρόνια από τη δολοφονία του «Κολοκοτρώνη του Πόντου» Κοτζά Αναστάς

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Είμαστε ένας λαός, με στενή σύνδεση με την ιστορική μνήμη, τις παραδόσεις και την πολιτισμική κληρονομιά. Γεννιόμαστε μέσα στην ιστορία, γεννιόμαστε γνωρίζοντας ιστορία, μία ιστορία κυρίως αντίστασης. 
Όπως αυτή που γράφτηκε από χιλιάδες ανθρώπους στον Πόντο, όπως αυτή που έγραψε ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος- Κοτζά Αναστάς, σ” αυτόν που πρέπει να γονατίσουμε μπροστά του τιμώντας τον αγώνα του και την προσφορά του, όπως ακριβώς γράφει ο Ρίτσος: 

Επανακαθορίζεται η άδεια φροντίδας παιδιού για να την παίρνει και ο πατέρας

Θετικό βήμα για τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους γονείς αποτελεί ο σαφής ορισμός της άδειας φροντίδας παιδιού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν. 4342/2015 που ψηφίστηκε στη Βουλή στις 9η Νοεμβρίου 2015.