Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Παίρνουμε βαθμούς

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Θυμάμαι να είμαι στα δεκατρία. Ά Γυμνασίου. Δύσκολη η προσαρμογή. Τα μαθήματα πολλά και δυσνόητα. Το σχολείο μεγάλο, τα παιδιά άγνωστα. Τέλος πρώτου τριμήνου, την επομένη να παίρνουμε βαθμούς, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Θυμάμαι να δυσκολεύομαι να κοιμηθώ από την αγωνία.

Στο Πολύκαστρο συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015, στις 13:00’ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας (Πολύκαστρο, Π.Ε. Κιλκίς), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αυτά είπε σήμερα ο Τζιτζικώστας στο Κιλκίς

Δελτίο Τύπου Απόστολου Τζιτζικώστα
«Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η απαισιοδοξία τελειώνει. Σε δέκα μέρες δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει», υπογράμμισε από το Κιλκίς ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας παράλληλα πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από το βάρος των ιδεοληψιών και της ανικανότητάς της, γκρεμίζει ότι απέμεινε και συνθλίβει όποιον άντεξε, οδηγώντας τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή».

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα «Εφαρμοσμένη διατροφή και Διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων»

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 07/12/2015 και ώρα 19:30 στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των παραγωγών με θέμα: «Εφαρμοσμένη διατροφή και Διαχείριση αιγο-προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων»

Δείτε ζωντανά την ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Θεσσαλονίκη σήμερα στις 20:00




Προσοχή | Στα iPhone γίνεται αποθήκευση των τοποθεσιών που έχετε βρεθεί

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple αποδεικνύεται ότι μας παρακολουθεί. Κάτι που οι περισσότεροι ίσως δεν γνωρίζατε, είναι ότι γίνεται καταγραφή τοποθεσιών που έχετε βρεθεί επί καθημερινής βάσεως. Κι όμως!

Ειδομένη: 2.300 αλλοδαποί με 45 λεωφορεία μεταφέρθηκαν στην Αθήνα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (09-12-2015), για τη μετακίνηση αλλοδαπών, που παρέμεναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ειδομένης του Κιλκίς.

Πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης: Στη δημοσιότητα τα ονόματα νέων δικαιούχων

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα αποτελέσματα των αιτημάτων επανεξέτασης για τις παροχές του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, με βάση τα οποία ωφελούνται ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι.

Ανοιξε η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη μετά την επιχείρηση «Βελούδινο Γάντι» της ΕΛΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η αστυνομική επιχείρηση στην Ειδομένη την οποία ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε «Βελούδινο γάντι». Η σιδηροδρομική γραμμή άνοιξε και ήδη άρχισαν τα δρομολόγια. Την ίδια ώρα, οι μετανάστες που είχαν πραγματοποιήσει το μπλόκο στα σύνορα, καθώς δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στην ΠΓΔΜ, μεταφέρονται στην Αθήνα με λεωφορεία και στη Θεσσαλοίκη με αμαξοστοιχία.

Πέρασαν ωραία στο Βόλο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ)
Με τις καλύτερες εντυπώσεις, επέστρεψαν στο Κιλκίς μέλη και φίλοι του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς – μέλος ΟΓΕ από την ημερήσια εκδρομή που πραγματοποίησαν την Κυριακή 6 Δεκέμβρη στον Βόλο. 

ΕΣΗΕΜ-Θ: Φίμωση του Τύπου οι προσαγωγές δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ στην Ειδομένη



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΜ-Θ σχετικά με τη σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας στην Ειδομένη και την προσαγωγή δημοσιογράφωνκαι φωτορεπόρτερ, κάνοντας λόγο για φίμωση του Τύπου.
Όπως αναφέρεται σχετικά:

Άτυπο ενημερωτικό σημείωμα για τις ενισχύσεις των αγροτών

Ενημέρωση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
Υπάρχουν παραγωγοί που υπέβαλλαν ενιαία αίτηση ενίσχυσης αλλά δεν τους κατανεμήθηκαν Δικαιώματα Βασικής Ενίσχυσης;
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενιαία αίτηση ενίσχυσης υπέβαλλαν συνολικά 718.000 παραγωγοί.

Ανακοίνωση ΟΤΕ Κιλκίς

Ο OTE Κιλκίς, Εθνικής Αντίστασης 8 (ΚΤΗΡΙΟ ΟΤΕ), ανακοινώνει ότι δέχεται εξόφληση λογαριασμών ΟΤΕ COSMOTE με πιστωτικές αλλά και χρεωστικές κάρτες. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε με δόσεις ότι έχει σχέση με συσκευές smartphone (κινητά τηλέφωνα-σταθερά τηλέφωνα-ηλεκτρονικούς υπολογιστές-τηλεοράσεις-τablet-παιχνιδομηχανές-εκτυπωτές-συσκευές φαξ) & αξεσουάρ κινητής αλλά και προγράμματα για cosmote.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2005 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2005. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΓΗ ·Με αφορμή την κριτική της κυβέρνησης στις θέσεις του ΔΝΤ- Προβοκάτσια Σόιμπλε·Σήμερα τριμερής Ελλάδα- Αιγύπτου- Κύπρου- Οικονομικές συμφωνίες υπέγραψαν χθες Τσίπρας- Αλ Σίσι·Άρχισε η συζήτηση- 13 προαπαιτούμενα για το 1 δισ. ευρώ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αποκάλυψη- Φως στη συνωμοσία κατά Καραμανλή-Το πόρισμα- φωτιά του ανακριτή Δημήτρη Φούκα για υποκλοπές και σχέδιο «Πυθία»·Προαναγγελία – σοκ για ακόμα μεγαλύτερες ελλείψεις σε φάρμακα·Με στοιχεία βιομετρικά οι νέες ταυτότητες

Δείτε ποιοι εκλέχτηκαν στις εκλογές της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς



To ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Τρίτη 8/12/2015 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

"Το θέατρο του παραλόγου και οι δήθεν «αξιολογήσεις» των διοικητών των νοσοκομείων"

Δελτίο τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς
Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου όσον αφορά τις δήθεν «αξιολογήσεις» των διοικητών των νοσοκομείων όλης της χώρας. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας θέσπισε μια επιτροπή αποτελούμενη από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτως ώστε να αξιολογήσει το έργο των διοικήσεων των νοσοκομείων του ΕΣΥ.

Γουμένισσα: Εκδήλωση με θέμα «Συνεργασία φορέων για μια συμπεριληπτική κοινωνία»

Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας συνδιοργανώνει με τη Σχολική Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης 7ης Περιφέρειας, τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Εκπαίδευσης 38ης Περιφέρειας, το Σχολικό Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης 3ης Περιφέρειας, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς “βηματίΖΩ”, εκδήλωση με τίτλο:
«Συνεργασία φορέων για μια συμπεριληπτική κοινωνία» η οποία απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του Δήμου Παιονίας.