Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικες ευχές προς το εκκλησιαστικό μας πλήρωμα

Υπογράφει ο Μητροπολίτης 
† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Ευρωπού, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Αδελφοί μου χριστιανοί, μοιράζομαι μαζί σας την αμοιβαία αισιοδοξία της άγιας πίστης μας. Σαν το αγνό χαμόγελο ενός μικρού παιδιού, που απέμεινε να ζωντανεύει τους παλμούς της απομειούμενης διεθνώς, αν μη και απολεσμένης ανθρωπιάς μας.

«Χριστός γεννάται σήμερον εν Βηθλεέμ τη πόλει»

Γράφει ο Δημήτρης Παυλακούδης*
Χριστούγεννα ΣΗΜΕΡΑ! Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο εδώ και αιώνες ήδη από την Παραμονή της μεγάλης γιορτής, παρέες παρέες τα παιδιά θα σου χτυπήσουν την πόρτα για «να σου τα πούνε», να τραγουδήσουν το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου. Να ψάλλουν τον ερχομό του Χριστού στη ζωή, να ΄φερουν ευχές,χαρά,ζεστασιά κι ελπίδα σε κάθε σπιτικό. 

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων στο Πολύκαστρο

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πολυκάστρου ανακοινώνει το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2015.

Ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων Κιλκίς, κατά τη διάρκεια των εορτών

Από τον Εμπορικό Σύλλογο ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώθηκε το Ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, κατά τη διάρκεια των εορτών.

Κιλκίς: Θέσεις εργασίας στην ΕΛΒΙΑΛ (24-12-2015)

Η ELVIAL ΑΕ στο Κιλκίς, λόγω της συνεχούς ανάπτυξής της στον κλάδο του αλουμινίου ζητά:
1. Για το τμήμα της Συντήρησης,
ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗ-ΒΟΗΘΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ, δείτε ΕΔΩ
2. Για το τμήμα Προγραμματισμού Παραγωγής, 
ΣΤΕΛΕΧΟΣ, δείτε ΕΔΩ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κιλκίς, στις 31 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00π.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Γέρο-Χρόνε φύγε ΤΩΡΑ!

Γράφει η Χαρούλα Καραμπίδου
Πότε μπήκες και για πότε φεύγεις, αν και πολύ με ταλαιπώρησες, ούτε που το κατάλαβα. Άντε λοιπόν Γέρο- Χρόνε το δισάκι σου στον ώμο ... και δρόμο. Γιατί και τα ψωμιά σου τα έφαγες και μαζί με αυτά και τα σωθικά μας. Και να είσαι σίγουρος πως θα είναι από εκείνους τους χωρισμούς που κανέναν πόνο δε θα αφήσουν να κοιμάται στην καρδιά.

Ευχές από το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης "Κίνητρο" σας εύχεται καλές γιορτές!

Αντισταθείτε τηρώντας τα έθιμα

Γράφει η Σοφία Μαρωνίδη
Αντίσταση και πάλη....
Χριστούγεννα ήρθαν πάλι.... 
Σύννεφα σκόνης κουραμπιέ, σκεπάζουν τις πόλεις, τα χωριά και τη μαυρίλα της εποχής.. Θάλασσες σιρόπια μπακλαβά και μελομακάρονου, πνίγουν τα στενάχωρα της ζωής.. 

Ο ΠΑΟΚ Κεντρικού χορεύει και σας προσκαλεί

Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς


''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Βαριόμοιρη μάνα!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Μαμά να ανέβω στο 5D της πλατείας; Μόνος σου; Είσαι μικρός...με τίποτα! Μόνο αν ανεβώ μαζί σου! Μα ρε μαμά...εσύ ζαλίζεσαι στο αμάξι...στα 10χλμ. Αυτό κουνάει σου λέω! Σιγά μωρέ... παιδική ταινία θα διαλέξουμε. 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς (Video)



"Η αλήθεια για τρέχοντα θέματα Παιδείας"

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το Υπουργείο Παιδείας λέει, ότι στηρίζει την Ειδική Αγωγή….. και κάλυψε μόνο το 30% των εγκρίσεων για παράλληλη στήριξη. Μέχρι πέρυσι η κάλυψη τους ξεπερνούσε το 70% των εγκρίσεων.