Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2005 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2005. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Ο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας σας προσκαλεί

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Τρύφων" σας προσκαλεί την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 09:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο "Παρυφές" για να αφήσουμε πίσω μας το 2015 και να υποδεχθούμε μαζί το 2016 με ένα εορταστικό τραπέζι.....

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «ΒΙΟτοπος – Η Φύση στην Αυλή μας»

Το πρόγραμμα «ΒΙΟτοπος – Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, ολοκληρώθηκε.

“Στον παιδίατρο”- ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ στην 4Ε!

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 20:00 κοντά σας η εκπομπή “Στον παιδίατρο” της 4Ε με ένα ειδικό επεισόδιο "ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ". Σε εορταστική διάθεση όπως καταλαβαίνετε.

16χρονος ήθελε να αυτοκτονήσει

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απετράπη περίπτωση πρόθεσης αυτοκτονίας, η οποία εκδηλώθηκε μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 37/2015) και ισχύει από αύριο Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, μέχρι και την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016 αναμένεται σημαντική μεταβολή του καιρού, από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο και από τα βόρεια με κύρια χαρακτηριστικά τις τοπικές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους ενισχυμένους βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους.

Cafe Bar NIRVANA - Χρόνια Πολλά



Διαδικασία χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2016

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμ. 6208/142241 (ΦΕΚ 2833/Β/23-12-2015) θεσπίζονται τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2016.
Ειδικότερα για να είναι επιλέξιμες οι αιτήσεις θα πρέπει:

Τσάκωσαν 35χρονο Αλβανό στο Κιλκίς για καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (28-12-2015) το απόγευμα στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νάξου, σύμφωνα με τη οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 10 ετών για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Φωταγώγησαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Πολύκαστρο, Ευρωπό και Γουμένισσα

Το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας σε Γουμένισσα, Ευρωπό και Πολύκαστρο ενώ στις 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στην Αξιούπολη.

Δολοφονήθηκε 85χρονος στα Κάτω Πορόϊα Σερρών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 85χρονου ημεδαπού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός χθες (28-12-2015) το μεσημέρι σε μονοκατοικία στα Κάτω Πορόϊα Σερρών.

ΠΑΜΕ: Δωρεάν μαθήματα κοροϊδίας και εξαπάτησης από τον Αλ. Τσίπρα

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ
Στο Υπουργικό Συμβούλιο της προηγούμενης Τετάρτης, ο Αλ. Τσίπρας ανάμεσα σε άλλα αναφερόμενος στις κύριες συντάξεις είπε ότι «δεν έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε σε 12η μείωση των κύριων συντάξεων» εννοώντας ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις έχουν κάνει ήδη 11 μειώσεις.

Προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων των διοικητών και των αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία

Αναρτήθηκε χθες στη «Διαύγεια» η προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων των διοικητών και των αναπληρωτών διοικητών στα νοσοκομεία της χώρας. Καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων ορίζεται η 19η Ιανουαρίου και ώρα 15:00.