Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Άκρως επιτυχημένος ο χορός του Άρη Παντελεήμονα

Άκρως επιτυχημένος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Χριστουγεννιάτικος χορός που διοργάνωσε το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στο Πολιτιστικό κέντρο του χωριού. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της διοίκησης του συλλόγου υπήρξε συγκινητική αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη για τον ποδοσφαιρικό σύλλογο του χωριού καθώς είναι άρρηκτα δεμένος με τα βιώματα και τις αναμνήσεις από το παρελθόν το παρόν αλλά και το μέλλον. 

Αυτοί είναι οι "τσαντάκηδες" που την έστηναν έξω από τράπεζες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 29, 31, 49 και 50 ετών, για τους οποίους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν αρπαγές τσαντών.

Οι "Αργοναύτες" Κιλκίς στον Τονικίδη

Tον Πρόεδρο, τα μέλη της Διοίκησης και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κιλκίς, επισκέφθηκε σήμερα ο ποντιακός σύλλογος Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», για τα καθιερωμένα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα. Στο τέλος αντάλλαξαν ευχές για ένα δημιουργικό και τυχερό 2016.

ΟΠΕΚΕΠΕ: 200 εκατ. ζεστά ευρώ αύριο, στους αγρότες των ορεινών περιοχών

Αύριο ο ΟΠΕΚΕΠΕ πληρώνει στους αγρότες των ορεινών περιοχών της χώρας άλλα 100 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης του 2015 και άλλα 100 εκατ. ευρώ για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και το Πρόγραμμα Αλιείας. Δηλαδή συνολικά 200 εκατ. ευρώ.

Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα;

Της Μέμας Τεμεκενίδου
Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; Φυσικά και κοροϊδευόμαστε ασύστολα!
Κι ας μου πει το γελαστό παιδί ο κ. Τσίπρας, κι ο ¨αναμορφωτής¨ του ασφαλιστικού κ. Κατρούγκαλος, τι ενδιαφέρει τον παππού και τη γιαγιά που δούλεψαν χρόνια στο γιαπί στο εργοστάσιο ,ή στη λάντσα, αν για τα 600 ευρουλάκια της σύνταξης που θα γίνουν 420 ή 360 θα ευθύνεται η κύρια ή η επικουρική τους σύνταξη; Μήπως έχει καμιά σημασία;

Αποτελεσματα φορολογικών και ασφαλιστικών ελέγχων κατά την εορταστική περίοδο

Η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, το διάστημα της εορταστικής περιόδου, εντατικοποίησαν τους ελέγχους σε επιχειρήσεις, κέντρα διασκέδασης και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας και την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.

Φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλη τη Χώρα ενίσχυσε η Ελληνική Αστυνομία



H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

«Ανοίγουν» τέσσερα νέα προγράμματα με επιδοτούμενη απασχόληση για 41.000 ανέργους – Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν

Από τον προσεχή Ιανουάριο θα ξεκινήσουν να προκηρύσσονται τα πρώτα προγράμματα του υπουργείου Εργασίας (μέσω του ΟΑΕΔ) που αφορούν 12μηνη επιδοτούμενη απασχόληση για τους δικαιούχους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους «Εργασία», μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχουν προκηρυχθεί τέσσερα νέα προγράμματα για 41.000 ανέργους όλων των κατηγοριών (νέοι, γυναίκες, μακροχρόνια άνεργοι κ.ά.).

"Αρχίζουν πάλι οι εργασίες κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης"

Υπογράφει ο Νίκος Ταρίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Αρχίζουν και πάλι ύστερα από πολύμηνη διακοπή τα έργα στο μετρό της Θεσσαλονίκης, αφού όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του νέου έτους θα ξεκινήσουν οι εργασίες στη βασική γραμμή Ν. Σ. Σταθμός – Ν. Ελβετία.

Ευχές από το Ράντσο Κιλκίς


Ο αποκλεισμός του κεφαλαίου της Γενοκτονίας είναι αποκεφαλισμός της Ιστορίας μας

Του Νίκου Λυγερού
Η απάντηση του Υπουργού Παιδείας στην ερώτηση βουλευτή για την εξεταστέα ύλη στις πανελλαδικές όσον αφορά στον αποκλεισμό του κεφαλαίου Γενοκτονίας, δεν είναι μόνο απαράδεκτη, αλλά αποτελεί πράξη βαρβαρότητας, αφού αποκεφαλίζει την Ιστορία μας. 

Πάνω από 1000 μαθητές πέρασαν από το "Παιχνιδοχωριό" του Ράντσου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ραντσου Κιλκίς
Πάνω από 1000 μαθητές πέρασαν από το "Παιχνιδοχωριό" του Ράντσου αφήνοντας το δικό τους στίγμα. Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Κιλκίς, στόλισαν τα δεντράκια του χώρου ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο το φυσικό του τοπίο.