Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Παραστατίδης: Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016, η οριστική διευθέτηση του θέματος του ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Μετά από επικοινωνία του Θ. Παραστατίδη με την αρμόδια Υπουργό Παιδείας κ. Σία Αναγνωστοπούλου σχετικά με το ΤΕΙ Κιλκίς, αποφασίστηκε με πρωτοβουλία της Υπουργού, συνάντηση για την Τρίτη 16/2/2016 παρουσία και των Προέδρων των ΤΕΙ, προκειμένου να διευθετηθεί οριστικά το διοικητικό καθεστώς του ΤΕΙ Κιλκίς.

Σήμερα το ΤΕΙ Κιλκίς υπάγεται διοικητικά στο ΤΕΙ Σίνδου και θα πρέπει η διοικητική ευθύνη να μεταφερθεί στο ΤΕΙ Σερρών. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο εδώ και κάποια χρόνια δεν φρόντισε η προηγούμενη κυβέρνηση να τακτοποιήσει το ζήτημα αυτό, ώστε οι σπουδαστές και οι καθηγητές να μην ταλαιπωρούνται.

Σημειωτέον πως σήμερα το ΤΕΙ Κιλκίς στεγάζεται, υποτίθεται προσωρινά, εδώ και κάποια χρόνια σε κτίριο του ΟΑΕΔ με αποτέλεσμα οι διδάσκοντες και διδασκόμενοι να μην απολαμβάνουν τις ανέσεις που προσφέρει το νέο κτίριο.

Επιτέλους σε αυτό το τόπο θα πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του προτού προβούμε σε εύκολες κριτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.