Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Φιλικά παιχνίδια για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς στην Θεσσαλονίκη

Στην Ακαδημία των Κανονιέρηδων φιλοξενήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. 

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ αφού κατάφερε να ..προσπεράσει τα μπλόκα των αγροτών στη συνέχεια κατάφερε να προσπεράσει και τον εαυτό του σε ποιότητα, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές του να επιτυγχάνουν υψηλή απόδοση και να εφαρμόζουν σε αγωνιστική κατάσταση όσα διδάσκονται στις προπονήσεις τους. Στους Παίδες ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-Νίκη Πολυγύρου 3-0, στους Προπαίδες ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- Άρης Καβαλαρίου 4-1 και Τζούνιορ (ΡΕΑΛ)- Νίκη Πολυγύρου 1-1 & πάλι οι τζούνιορς(ΡΕΑΛ)- Αστέρας Αμπελοκήπων 1-1.

Το ερχόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένη η πραγματοποίηση και άλλων φιλικών συναντήσεων αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ντίνος Κούης.

Η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας καλπάζει ολοένα προς την άνοδο στην Α1 της ΕΠΣΚιλκίς διατηρώντας πάντα και μετά την προχθεσινή της νίκη με 1-0 του Γερακαριού, τους 9 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη ομάδα του Πεδινού. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης Βασιλειάδης μετά από ασίστ του Λύκα.

Η ομάδα τώρα ετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τις Μουριές και πιστεύει σε νίκη αφού θα παίξει με πολύ λιγότερες απουσίες από τα δύο προηγούμενα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.