Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Τατίδης: Η αλήθεια για το κτιριακό του ΤΕΙ Κιλκίς

Υπογράφει ο
Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Μάλλον κάποιοι έχουν καταλάβει ότι το θέμα των ΤΕΙ Κιλκίς βρίσκεται σε καλό δρόμο με δικές μου ενέργειες και θέλουν να επωφεληθούν του αποτελέσματος.
Για τους λόγους αυτούς θα σας ανακοινώσω την παρακάτω επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας και αν έχει κάτι καλύτερο κάποιος ας το ανακοινώσει και να αφήσει αυτά τα θεωρητικά περί θετικών αποτελεσμάτων σε σύντομο χρόνο από του καθενός το μετερίζι.

Στις 26 Ιανουαρίου 2016 - 6:23 μ.μ.
Γρ. Αν. Υπουργού Αναγνωστοπούλου Σ. 

Αγαπητέ κ.Τατίδη
Σας ευχαριστούμε πολύ για την αναλυτική επιστολή σας (αρ.πρωτ.γραφείου Αν.Υπουργού 200/25-1-2016) σχετικά με το πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς. Εργαζόμαστε ώστε να υπάρξει η ταχύτερη κατά το δυνατόν επίλυση του κτηριακού ζητήματος.

Με εκτίμηση
Από το Ιδιαίτερο Γραφείο της Αν. Υπ. Παιδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.