Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου και των Εμπορικών και Επαγγελματικών Φορέων του ν. Κιλκίς.

Σε μία λιτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου και των Εμπορικών και Επαγγελματικών Φορέων του ν. Κιλκίς. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ενώ το φλουρί έπεσε στους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου.

Μετά την ευλογία και την κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους βουλευτές κ. Θ. Παραστατίδη, Γ. Γεωργαντά και Χρ. Χατζησάββα, τον Δήμαρχο Παιονίας Χρ. Γκουντενούδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π. Θωμαΐδη και τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς Δ. Τσαντάκη.

Οι χαιρετισμοί κινήθηκαν στο πνεύμα της ενωτικής δράσης όλων των δυνάμεων του τόπου. Αυτή η ενωτική προσπάθεια είναι η αιτία επιτευγμάτων σ' ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η ομιλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδη, η οποία συνοδεύτηκε από παράλληλη προβολή οπτικοακουστικού υλικού με τις κυριότερες δράσεις του Επιμελητηρίου.

Ο κ. Τονικίδης επέμεινε στην αποτελεσματικότητα των οργανωμένων και συντονισμένων δράσεων, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την επιτυχία του θεσμού πλέον, “ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ” που έχει καθιερωθεί και αναγνωρισθεί πανελληνίως. Ενός θεσμού που έχει την μεγάλη επιτυχία χάρη στην αρμονική συνεργασία του Επιμελητηρίου με τους δήμους του νομού και την περιφέρεια.

Στην ομιλία του ο κ. Τονικίδης αναφέρθηκε και στην προσπάθεια εξωστρέφειας που επιδόθηκε το Επιμελητήριο τόσο μέσω των ουσιαστικών αδελφοποιήσεων (με Επιμελητήρια Λευκωσίας και Σμύρνης) όσο και με τις διαρκείς επιχειρηματικές αποστολές στο εξωτερικό, Αποστολές και επαφές που έχουν φέρει ακόμη και επενδύσεις, στόν τόπο μας.

Αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχή προσπάθεια του Επιμελητηρίου στην κατάργηση του φόρου 2% - 5% στον τζίρο των επιχειρήσεων αναψυχής και εστίασης, όπως και στην προσπάθεια να μπει τάξη στο θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην δημιουργία και λειτουργία ήδη του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου Αγροδιατροφικών προϊόντων, το οποίο ήδη παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα.

Μετά την ομιλία ακολούθησε μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου με προϊόντα προσφορά από τη Συντεχνία Αρτοποιών Ν. Κιλκίς και την Φάρμα Κουκάκη ΑΕ και Ροδόνας Α.Ε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.