Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αγώνας-γιορτή για το Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Φιλικός αγώνας-γιορτή για το Κιλκίς ήταν αυτός που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ μας έκανε τη τιμή και αποδέχθηκε τη πρόσκλησή μας για φιλικό παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στη κερκίδα του Σταδίου, με την ομάδα μας παρά την ήττα με 4-1 να έχει πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θεωρείται η καλύτερη ομάδα της χώρας σε αυτή την ηλικία.

Άλλωστε μη ξεχνάμε πως ο Κιλκισιακός Β΄ αποτελείται από παιδιά γεννηθέντα το 2000, με στόχο κάποια από αυτά στο προσεχές μέλλον να φορέσουν τη φανέλα της ανδρικής μας ομάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Πελίδη μπήκαν πολύ δυνατά και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασαν δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ με τους Νίκο Ιορδανίδη και Στέλιο Φιλιππίδη.

Ο Δικέφαλος μετά το εικοσάλεπτο άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργεί φάσεις μπροστά από την εστία του Χατσικίδη, με τον 16χρονο πορτιέρο μας να πραγματοποιεί δύο τρεις καλές αποκρούσεις.

Στο 40' θα μπορούσε να έρθει το 1-0 με τον Ιορδανίδη να έχει δυνατό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, και λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.
Με τη ψυχολογία υπέρ του και παίζοντας ακόμη καλύτερα στην επανάληψη η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε σε δύο γρήγορα τέρματα.

Στο 62' ωραία ενέργεια του 13χρονου Σταύρου Μπάπκα από τα αριστερά, που πέρασε δύο αντιπάλους "έσπασε" τη μπάλα στον Τάσο Μαζμανίδη που σκόραρε σε κενό τέρμα.

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 4-1. Από ένα οριζόντιο δοκάρι οι δύο ομάδες και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους 150 περίπου θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο να "χορταίνουν" θέαμα. Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Κιλκισιακού ετοίμασε ένα μικρό μπουφέ για την αποστολή του ΠΑΟΚ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Τσακαλοφίδης, Ντοριάν, Κουρτεσίδης, Κωτάκης, Κουραλίδης, Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Ζαμανόπουλος, Π. Κοσμερίδης, Ιορδανίδης, ενώ έπαιξαν και οι Κουτουκιάς, Θ. Κοσμερίδης, Μαζμανίδης, Ιωαννίδης, Μπάπκας, Τσακιρίδης, Σέχου, Αλεξίου, Πίσιος, Σεφερίδης, Τσιφτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.