Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα του Ποδοσφαίρου

Με επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα του Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) της Φυσικής Αγωγής Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Δημοτικών Σχολείων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 16 & 17 Μαΐου για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κιλκίς και στις 19 Μαΐου για τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Παιονίας. Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας που διέθεσαν τα Στάδια του Δ.Α.Κ Κιλκίς και αντίστοιχα του Δ.Α.Κ Αξιούπολης όπου πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια.

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου μοντέλου Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ για τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όπου βασική επιδίωξή , είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που παίρνουν μέρος, να αποκομίσουν μέσω του αθλητισμού τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας και του συναγωνισμού.

Οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι Συνοδοί εκπαιδευτικοί και οι μαθητές-μαθήτριες που συμμετείχαν πρωτοστάτησαν σε θέματα αθλητικού ήθους και «ευ αγωνίζεσθαι», υπηρετώντας έτσι το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» να προκύψουν οι αυριανοί σωστοί αθλητές ,προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φίλαθλοι.

Μετά τους αγώνες, ο Πρόεδρος και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Κιλκίς απένειμαν σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες μετάλλια και μπάλες σε κάθε συμμετέχον σχολείο. Τα μετάλλια και οι μπάλες ήταν ευγενική προσφορά της Ε.Π.Σ. Κιλκίς σε μια συμβολική κίνηση στήριξης του δημοφιλούς αθλήματος αλλά και έμπρακτης στήριξης των προσπαθειών της Ο.Ε.Σ.Α. Κιλκίς για την καλύτερη διοργάνωση των σχολικών αγώνων Ποδοσφαίρου στις ευαίσθητες ηλικιακά κατηγορίες των μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων.

Η Διεύθυνση Β/Θμιας Εκπαίδευσης και η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης, δια μέσω της Φυσικής Αγωγής, ευχαριστούν θερμά την Ε.Π.Σ. Κιλκίς και ιδιαίτερα τον Γ. Γραμματέα της για την πρωτοβουλία χορηγίας μεταλλίων και μπαλών στα Δημοτικά σχολεία.

Επίσης, ευχαριστούν τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας για τη συνεργασία τους, όπως ευχαριστούν και τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν, τους υπεύθυνους γηπέδων, τους διαιτητές, για την άψογη συνεργασία τους, που συνέβαλε τα μέγιστα στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.