Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Εγγύηση για την επανεκκίνηση της ομάδας, το νέο Δ.Σ. του ΑΟΚ Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΑΟΚ Γουμένισσας
Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Γουμένισσας η πρώτη συνάντηση των συμμετεχόντων στο νέο διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. 

Ο Σύλλογος πλαισιώνεται από αναγνωρισμένα άτομα της πόλης και παλιούς αθλητές, οι οποίοι αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την επανεκκίνηση του ιστορικού σωματείου. Αναμένονται και κάποιες λίγες ακόμα προσθήκες, ώστε να ολοκληρωθεί η στελέχωση.

Το επόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί στο Γυμναστήριο Γουμένισσας και έδρα του συλλόγου η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ διοίκησης και παικτών με τον νέο προπονητή.

Στη φωτογραφία από αριστερά, Πέτρος Κούπανης (νέος προπονητής της ομάδας), Στάθης Κετσετζίδης, Γιώργος Γέγας, Χρήστος Σαμαράς, Γιάννης Ζέγλης, Γιώργος Μουγιάντζης, Τάσος Βαλκάνης, Κώστας Γερακάρτσης, Βύρωνας Αγγέλου, Νέστορας Βαλκάνης (προπονητής στίβου), Βαγγέλης Καπετάνης, Σάκης Αγγελοστογιάννης

Στη συνέχεια προσήλθαν επίσης, ο Γιώργος Παμπουχίδης και ο Βασίλης Τάσιος. Απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους ο Βασίλης Καλέσης (προπονητής ακαδημιών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.