Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Συναντήθηκαν οι απόφοιτοι του '55 στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το πρωί της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2016, το προαύλιο του 2ου Γυμνασίου γέμισε γέλια και αγκαλιές. Οι απόφοιτοι του παλιού Γυμνασίου Κιλκίς του 1955 – και αιώνιοι έφηβοι όπως απέδειξαν – συναντήθηκαν στους χώρους του παλιού τους σχολείου και με μεγάλη χαρά και συγκίνηση θυμήθηκαν στιγμές από τη μαθητική τους ζωή. 


Αρχικά περιηγήθηκαν στους χώρους του Λαογραφικού Μουσείου όπου και στεγάζονταν παλιά το Γυμνάσιο (το οποίο οι ίδιοι αποκαλούσαν «μπουντρούμι») και στη συνέχεια πέρασαν στο κτίριο του 2ου Γυμνασίου, στις αίθουσες του οποίου ολοκλήρωσαν τις γυμνασιακές σπουδές τους. 

Εκεί κάθισαν ξανά στα θρανία ύστερα από 61 χρόνια και οι καθηγητές του σχολείου που ασχολούνται με την ανεύρεση και διάσωση υλικού που αφορά στην ιστορία του, τους παρουσίασαν όσα αρχεία (φωτογραφίες, έγγραφα, μαθητικοί κανονισμοί) έχουν καταφέρει να συλλέξουν από εκείνη την εποχή και το οποίο μπορεί να βρει κάποιος στο ιστολόγιο http://istoria2gymkilkis.blogspot.gr/

Ακολούθως τελέστηκε τρισάγιο για τους παλιούς συμμαθητές και καθηγητές που δε βρίσκονται πια στη ζωή. Μετά την αποχώρηση από το σχολείο η συντροφιά συνέχισε τη συνάντησή της σε χώρο εστίασης για να ξεδιπλώσει τις αναμνήσεις των όμορφων μαθητικών χρόνων.

Ως 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς θα θέλαμε από καρδιάς να τους ευχαριστήσουμε που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και μας έκαναν κοινωνούς αυτής της επανένωσης. Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά και να ξαναβρεθούμε όλοι μας πολλές φορές ακόμη.

Το σχολείο μας επιθυμεί και επιδιώκει την επαφή με τους παλιούς αποφοίτους του Γυμνασίου Κιλκίς και του Γυμνασίου Θηλέων καθώς είναι κομμάτι της ιστορίας του την οποία συνεχίζουν οι τωρινοί μας μαθητές. Ο Διευθυντής, κ. Αραμπατζής Ε. και οι καθηγητές είμαστε πάντοτε στη διάθεσή τους και θα χαρούμε, αν επιθυμούν να μας επισκεφτούν και να οργανώσουν μια συνάντηση στους χώρους μας, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να θελήσουν. 

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2341022682 (Ντίνου Κώστας και Κιουφεντζόγλου Θανάσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.