Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα με νίκη για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πρεμιέρα με νίκη για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο με 3-0 της Α.Ε. Πεδινού. Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε και τα τρία τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ μπήκε δυνατά, αλλά δε μπόρεσε να φτάσει σε κάποια καλή φάση. Από το 15' και μετά το Πεδινό ισορρόπησε και έκλεισε καλά τους χόρους. Τα σουτ του Μπελίτσα και του Πολύζου δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Πεδινού, με την ομάδα μας να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Βαχανελίδη στο 40'.

Στο 44' ο Νίκος Ζάικος αντέδρασε εξαιρετικά στο σουτ του Μάναλη.
Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός μπήκε με σκοπό το γρήγορο γκολ και αφού πρώτα είχε διπλό οριζόντιο δοκάρι στο 49' με τους Λογγινίδη και Δρόσο, άνοιξε το σκορ στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολύζου ύστερα από ανατροπή του Βαχανελίδη.

Στο 78' ο Δρόσος έστρωσε στον Μπελίτσα και αυτός με δυνατό σουτ μέσα από τη περιοχή έκανε το 2-0, και στο 84' ο Δρόσος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε για το τελικό 3-0.

Το Σάββατο ο Κιλκισιακός αντιμετωπίζει και πάλι στο Στάδιο τον Αλέξανδρο Κιλκίς για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές σας καλούν να δώσετε βροντερό παρών, όπως και σήμερα, στο γήπεδο για να φτάσει η ομάδα μας στη δεύτερη νίκη!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ζάικος, Τσαμτζίδης (71' Νικολαΐδης), Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Πολύζος, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Ρωμανίδης (75' Ευθυμιάδης), Βαχανελίδης (61' Κουραλίδης), Δρόσος.

Α.Ε. ΠΕΔΙΝΟΥ: Στρατηγούσης, Μαλάτος (82' Νέλι), Παπάκης, Κάργας, Νικολαΐδης (69' Τορνικίδης), Καζαντζίδης, Κουρτίδης, Μάναλης (76' Κυπαρίσσης), Ελέζογλου, Αγαθαγγελίδης, Ρωσσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.