Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

"Βόλεϊ Αίας Κιλκίς: Ραντεβού στις κερκίδες για να γράψουμε ιστορία"

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα αθλητικά σωματεία του νομού με περισσότερους από 400 αθλητές & αθλήτριες σε 5 διαφορετικά αθλήματα (Βόλεϊ, Στίβος, Τζούντο, Ποδηλασία, Ενόργανη Γυμναστική) με αθλητική αναγνώριση στις αντίστοιχες Ομοσπονδίες και πιστοποιημένους προπονητές.


Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται σε ποικίλες αθλητικές δράσεις αλλά και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις άρτιες εγκαταστάσεις του.

Το τμήμα Πετοσφαίρισης του Αίαντα τα τελευταία χρόνια διαγράφει μια διόλου ευκαταφρόνητη πορεία στα πρωταθλήματα της Μακεδονίας, σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες (Παγκορασίδες, Κορασίδες, Γυναίκες) με αποκορύφωμα την περσινή πορεία των Παγκορασίδων που αναδείχθηκαν δευτεραθλήτριες ενώ ταυτόχρονα αριθμεί στις τάξεις του 4 τμήματα υποδομών, 2 προαγωνιστικές ομάδες και προετοιμάζει την είσοδο και Ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα.

Με την καθοριστική ενίσχυση του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ ως Μέγα Χορηγού, η γυναικεία ομάδα του Αίαντα συγκέντρωσε 6 διαμάντια που έγραψαν ιστορία στις σελίδες του Ελληνικού Βόλεϊ και ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία στο Βόλεϊ της πόλης μας.

Ο πήχης για την ομάδα του Αίαντα έχει ανεβεί πολύ ψηλά -και πως αλλιώς να γίνει όταν έχει στις τάξεις του αθλήτριες όπως Βλάχου, Κυριακίδου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου και Παρασκευαΐδου- και περιμένουμε με αγωνία να ζήσουμε πρωτόγνωρες συγκινήσεις για το Βόλεϊ στο Κιλκίς και ταυτόχρονα ελπίζουμε να αποτελέσει πόλο έλξης προς τον αθλητισμό για τα νέα παιδιά.

Ήδη η ομάδα του Αίαντα προκρίθηκε με άνεση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Μακεδονίας, με αντίστοιχη άνεση πέτυχε μία πρωτόγνωρη πρόκριση για τα Κιλκισιώτικα δεδομένα στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ -μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία- και πλέον περιμένει με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος και τις κληρώσεις στα 2 κύπελλα.

Ο στόχος της ομάδας; Τίποτα λιγότερο από το νταμπλ!

Ραντεβού στις κερκίδες για να γράψουμε ιστορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.