Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλες επιτυχίες για τα «αστεράκια» του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου  ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με την συμμετοχή περισσότερων των τριακοσίων αθλητών και αθλητριών των μικρών ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη το Σάββατο 26.11..16 με εξαιρετική επιτυχία η ημερίδα κλειστού στίβου που διοργάνωσε η Ολυμπιακή Δομή 2004, στην κλειστή αίθουσα του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Μελάθρου Θεσσαλονίκης. 

Στην συνάντηση έλαβαν μέρος οι σύλλογοι Γ.Σ ΣΙΘΩΝΙΑ, ΟΠΘ, ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΠΘ., Α.Σ ΠΑΛΜΟΣ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Γ.Σ ΛΑΓΚΑΔΑΣ, Α.Σ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Η ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή, το πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού σε όλα τα αγωνίσματα και η υποδειγματική διοργάνωση σε συνδυασμό με τα παιδικά χαμόγελα από την ικανοποίηση της νίκης και της προσπάθειας πλημμύρισαν την κλειστή αίθουσα και γέμισαν αισιοδοξία όλους τους παρευρεθέντες. 

Ο Αίαντας Κιλκίς έλαβε μέρος στην διοργάνωση με τριάντα επτά μικρούς αθλητές και αθλήτριες των «ακαδημιών» του.

Αναλυτικότερα την 1η θέση κατέκτησαν στην Ιατρική μπάλα παγκορασίδων β η Πατσούρη Ηλιάνα με 12,52μ και η Γεωργιάδου Σοφία στην Ιατρική μπάλα παγκορασίδων μίνι με 11,30μ. 2ες θέσεις κατέκτησαν η Κούρλη Κωνσταντίνα στα 50μ παγκορασίδων μίνι με 7,60 και η Λουκάκη Κατερίνα στην Ιατρική μπάλα παγκορασίδων μίνι με 10,30μ και 3η θέση κατέκτησε ο Τασίδης Αντώνης στην Ιατρική μπάλα παμπαίδων μίνι με 8,35μ.

Θέσεις στην πρώτη δωδεκάδα των αγωνισμάτων τους κατέλαβαν η Νεοφυτίδου Αναστασία στην Ιατρική μπάλα μίνι παγκορασίδων 4η με 7,85μ, η Αμουτζιόγλου Ανδριάνα στην Ιατρική μπάλα μίνι παγκορασίδων 7η με 7,20μ , ο Δαγκλής Στέργιος στην Ιατρική μπάλα παμπαίδων β 7ος με 6,15μ, η Κετικίδου Κωνσταντίνα στην Ιατρική μπάλα παγκορασίδων β 11η με 7,94. Επίσης αγωνίστηκαν και καταχειροκροτήθκαν στα 50μ μίνι παμπαίδων ο Νικολαίδης Ηλίας και ο Μελετιάδης Γιαννης στα 60μ παμπαίδων β. 

Τέλος Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και τα μικρά “αστεράκια” του Αίαντα που αγωνίστηκαν στα συναγωνιστικά παιχνίδια με τα παιδιά των σωματείων που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Την αποστολή του Αίαντα συνόδευαν οι προπονητές Μηναρετζής Χάρης, Βουκίδου Αγγελική και Στάμου Μαρία.

Οι επιτυχίες για τον Αίαντα δεν σταμάτησαν εδώ και μια μέρα αργότερα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στους αγώνες ανωμάλου δρόμου "Σωτήρης Περτσιούνης" που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κεντρικής Μακεδονίας στην Μελίκη η αθλήτρια του συλλόγου μας Χαμουρούδη Χριστίνα στην 1η της αγωνιστική εμφάνιση κατέκτησε την 5η θέση στα 1000μ παγκορασίδων β ανάμεσα σε 38 συμμετοχές δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου να πρωταγωνιστεί σε πανελλήνιο επίπεδο. Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής Μηναρετζής Χάρης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και η πρόεδρος συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές τους και τους εύχονται υγεία και πάντα επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.