Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος, το διήμερο 5 – 6 Ιανουαρίου

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρίσκεται το διήμερο 5 – 6 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας και των επαφών του με την κοινωνία.

Μπορώ να κάνω yoga; Θα τα καταφέρω;

Επιμέλεια κειμένου: Εύη Καζαντζίδου
Η γιόγκα δυναμώνει το σώμα, ηρεμεί το νου και είναι κατάλληλη για όλους, ακόμη και για εκείνους που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ.

Τι περιμένει τους δημοσίους υπαλλήλους το 2016

Δεν θα ήταν υπερβολικός κάποιος εάν χαρακτήριζε το 2016 «έτος – σταθμό» για τη Δημόσια Διοίκηση. Τόσο σε διοικητικό ή πολιτικό επίπεδο, όσο και σε μεταρρυθμιστικό, οικονομικό, εργασιακό, ακόμη και συνδικαλιστικό. Οι αλλαγές που πρόκειται να επηρεάσουν στελέχη και κρατικούς λειτουργούς όλων των βαθμίδων, αναμένεται να χαράξουν μια «διαχωριστική γραμμή» σε σχέση με το παρελθόν.

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Ανδρεάδη

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης
Πως μπορεί να κατανοήσει ο άνθρωπος το θάνατο; 
Πως μπορεί να καταλάβει το τέλος;
Πως μπορεί να ερμηνεύσει το γεγονός πως ότι αγάπησε δεν θα το ξαναδεί;

"Όχι, στο αγροτικό μνημόνιο"

Υπογράφει ο Νότης Μαριάς
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητής Θεσμών Ε.Ε. στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Η τρόικα «έβαλε στο μάτι» και τους Έλληνες Αγρότες - Κατακρεουργεί επιδοτήσεις, δρομολογεί κατασχέσεις αγροτικών εισοδημάτων και διαλύει συστηματικά τον Πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας.

Αύριο στις 13.30 η δήλωση Τζιτζικώστα για τις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, αύριο Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, στις 13.30’, θα πραγματοποιήσει δήλωση εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία, στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη χρονιά τα Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα. Τον θεσμό που αγαπήσατε και αγκαλιάσατε από τη πρώτη στιγμή σε όλο τον νομό. Φέτος εκτός από τη συλλογή ρούχων, παιχνιδιών σχολικών ειδών και τροφίμων στολίσαμε και το δέντρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. με τις δικές σας ευχές.

Κακοκαιρία: Η κατάσταση στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας (Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016, Ώρα 2 μ.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Εύζωνοι Κιλκίς: Έπιασαν Σέρβο που κουβαλούσε παράνομα Σέρβο

Συνελήφθη χθες (03-01-2016) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 32χρονος υπήκοος Σερβίας, διότι κατελήφθη να έχει επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, έναν 49χρονο ομοεθνή του, με σκοπό την προώθηση του στο εξωτερικό της Χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής.

Πότε αποποινικοποιείται η μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο

Νέα εγκύκλιος κοινοποιεί τις διατάξεις του άρθρου 8 του ν. 4337/2015 περί ποινικής δίωξης λόγω μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο (άρ. 25 ν.1882/1990), παρέχοντας σχετικές οδηγίες.

Θέση εργασίας στο Yoga Pilates House Κιλκίς (4-1-2016)

Από το Yoga Pilates House Κιλκίς, ζητείται άντρας ή γυναίκα με απολυτήριο λυκείου και κάρτα ανεργίας για τη θέση της ρεσεψιόν. Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση yogapilateshouse@hotmail.com

Κακοκαιρία: Η κατάσταση στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας ( Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016, Ώρα 8 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: