Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Οι επιλογές Μητσοτάκη για κοινοβουλευτική ομάδα και κόμμα

Με αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προτείνονται ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι πέντε αναπληρωτές του και ορίζονται οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι και ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.

Εξελίξεις στη διαδικασία των μεταθέσεων

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
- Δεν έχει γίνει ακόμα καμιά συνεδρίαση των ΚΥΣΔΕ- ΚΥΣΠΕ για το θέμα.
- Σύμφωνα με το ΠΔ 50/96 στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου αποστέλλονται από τις Διευθύνσεις ΠΕ τα οργανικά κενά, προκειμένου μέχρι τις 31 του Μάρτη να γίνουν οι μεταθέσεις.

ΠΑΜΕ: Mε ψέματα, προκλήσεις και καταστολή προχωρά η κυβέρνηση στη διάλυση του ασφαλιστικού!

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ
Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής! Χωρίς να κρατά ούτε τα προσχήματα ο υπουργός εργασίας προχώρησε σε μια πρωτοφανή και προκλητική δήλωση.

Ο Άθλος Κιλκίς σε προπονητική ημερίδα Ταε Κβο Ντο στα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία

Την Κυριακή10 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε προπονητική ημερίδα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στην περιοχή Λουτρά Παζάρ της Αριδαίας από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς.

Σχετικά με την επιλογή διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς

Του Γιάννη Λιναρδάκη*

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: Επιλογή της ελπίδας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ανακοίνωση Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Από την Κυριακή το βράδυ όπου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του πολιτικού μας φορέα, της Νέας Δημοκρατίας παρατηρώ την ελπίδα και την αισιοδοξία στα μηνύματα όλων των μελών και των φίλων του κόμματος.

Βραβείο στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό του ΕΚΕΔΙΣΥ

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
«Σχολείο», μια λέξη που μονοπωλεί στο μυαλό όλων των νυν και μελλοντικών μαθητών, μια λέξη που ξυπνά γλυκές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία όλων των αποφοίτων. Με σκοπό να φέρει αυτές τις αναμνήσεις ξανά στην επιφάνεια, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του υπουργείου Παιδείας, διοργάνωσαν τον 2ο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα «Η ιστορία του σχολείου μου». 

Ημαθία: Σκοτώθηκε 64χρονος σε τροχαίο

Χθες (12-01-2016) το απόγευμα στην Ε.Ο. Βέροιας – Έδεσσας στην Ημαθία Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε περίφραξη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Κιλκίς: Βρήκαν τις δύο γυναίκες που λήστεψαν περίπτερο

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κλοπή χρηματικού ποσού και εμπορευμάτων από περίπτερο σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών (γυναίκες) ηλικίας 39 και 57 ετών, καθώς και του άγνωστου συνεργού τους. 

Δημοσίευση των Συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης

Του Γιάννη Λιναρδάκη* 
Έκκληση προς το υπουργείο Παιδείας και όλους τους εμπλεκόμενους να διασφαλίσουν θεσμικά τη διεξαγωγή της συνέντευξης των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης με παροχή αντικειμενικών κριτηρίων, που θα ανακοινωθούν και θα είναι γνωστά σε όλους και με δημοσίευση των απομαγνητοφωνημένων συνεντεύξεων, έτσι ώστε να καταστεί η διαδικασία απολύτως διαφανής.

Απεργούν μέχρι και αύριο 14 Ιανουαρίου 2016, οι δικηγόροι του Κιλκίς

Η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, που συνήλθε εκτάκτως την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, αναφορικά με το προσχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, αποφάσισε:

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Σημάδια ανάκαμψης (Οικονομικής πορείας)·Από Λιου- Ντάισελμπλουμ- - Το ελληνικό χρέος στο τραπέζι·Ασφαλιστικό- Ευνοϊκότερα σενάρια για αυτοαπασχολούμενους
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Εκβιασμός με 1.100 θέσεις εργασίας- Η Eldorado Gold απειλεί να «παγώσει» την επένδυση στης Σκουριές και το έργο στην Ολυμπιάδα·Με 180.000.000 ευερώ χρέη η Ν Δ. και 215 υπαλλήλους- Το σημείωμα- φωτιά που έδωσε στον Κυριάκο ο αποχωρών γενικός διεθυντής Κ. Τσιμάρας·Φρίκη από τζιχαντιστές μπροστά στην Αγία Σοφία-Δέκα νεκροί και δώδεκα τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη