Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Έκδοση τίτλων κυριότητας δικαιούχων Συνοικισμού Γουμένισσας

Δελτίο τύπου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Κιλκίς
Τον Μάρτιο του 2015 κατατέθηκε στο Γραφείο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας αίτηση - ερώτημα που αφορούσε την έκδοση τίτλων κυριότητας στα εποικιστικά οικόπεδα του συνοικισμού Γουμένισσας της Π.Ε. Κιλκίς. Λόγω έλλειψης νομικού πλαισίου δεν είχε ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα η έκδοση τίτλων, βάσει της διανομής που διενεργήθηκε το 1981.

Πουλούσαν για ελαιόλαδο κάτι που έμοιαζε με ελαιόλαδο

Οι στοχευμένοι και συστηματικοί έλεγχοι αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας και Ημαθίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 3 ατόμων σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις, που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη πώληση λαδιού, χωρίς την απαιτούμενη άδεια και των απαραίτητων παραστατικών.

Κιλκίς: Συγκέντρωση και πορεία επιστημόνων, αυτοαπασχολούμενων, ελευθέρων επαγγελματιών

Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
Συγκέντρωση και πορεία προς το Δημαρχείο Κιλκίς, πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 21-1-2016 επιστήμονες (δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, φοροτεχνικοί, λογιστές κ.α), αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση «Τι συμβαίνει με το Ισλάμ – ιστορική προσέγγιση»

Δελτίο τύπου Ομίλου για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς
Το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η 5η εκδήλωση του Ομίλου για την ιστορία και τον πολιτισμό του Κιλκίς με θέμα: «Τι συμβαίνει με το Ισλάμ – ιστορική προσέγγιση»

Άνεργη Ολλανδέζα - Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει την ανατροπή-Ώριμη κυρία η νέα του σύντροφος



Της Μέμας Τεμεκενίδου

Ο Γιώργος Παπανδρέου κάνει την ανατροπή-Ώριμη κυρία η νέα του σύντροφος” Λοιπόν ναι!
Αυτός είναι τίτλος ημερήσιας "πολιτικής εφημερίδας" κι όχι η δική μου κραυγή από το σοκ του γεγονότος. Γιατί σοκ…. Δεν έπαθα. Κι ως φαίνεται δεν είμαι η μόνη. Γιατί δεν είδα πουθενά λιπόθυμους πολίτες, ή έστω ζαλισμένους από την ένταση της πρωτόγνωρης είδησης. Ούτε αυτοκτονίες προσβεβλημένων αρσενικών εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανατροπή των παραδόσεων.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 29χρονο Αλβανό για καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (21-01-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών, για ληστεία, πράξη που τελέστηκε στους Αφέτες Μαγνησίας στις 22-11-2010. 

Κιλκίς: Με χρήση βίας 2 κουκουλοφόροι λήστεψαν 64χρονη

Χθες (21-01-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, 2 άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισήλθαν παράνομα σε οικία και με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφού ακινητοποίησαν την 64χρονη ιδιοκτήτρια, αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται στα 1.500 ευρώ σύμφωνα με την παθούσα. 

"Αγαπητοί Περιπατητές Κιλκίς, σας ευχαριστούμε θερμά"

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς για την οικονομική ενίσχυση του σχολείου μας με σκοπό την αγορά σχολικού λεωφορείου.

Ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία του δήμου Κιλκίς για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, από το πιστοποιημένο προσωπικό της Μονάδας Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, οι προγραμματισμένες ενημερωτικές ομιλίες – παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κιλκίς για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα, τον τρόπο μετάδοσής τους, τις μεθόδους προφύλαξης και θεραπείας για την προαγωγή της Υγείας του πληθυσμού της πόλης.

Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς, οργανώνει Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς σε συνεργασία με διδάσκοντες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (Μ.Π.Σ) Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας οργανώνουν Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής στα πλαίσια των εκπαιδευτικών προγραμμάτων τους.

Έκτακτη ανοιχτή συνέλευση της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς, για την παραμονή του ν. Κιλκίς στις παραμεθόριες περιοχές

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς σε συνέχεια των κινητοποιήσεων με αφορμή την παραμονή του Ν. Κιλκίς στην κατηγορία των παραμεθόριων περιοχών και των ευεργετικών διατάξεων αυτής  Μεταθέσεις, Μετατάξεις, Μοριοδότηση για διορισμό, Άδεια, όπως επίσης και του αντίστοιχου Μηνιαίου Επιδόματος των 100 Ευρώ, σας καλεί σε Έκτακτη ανοιχτή συνέλευση την Παρασκευή 22-01-2016 και ώρα 19:00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. 

Οι Ατρόμητοι έκοψαν την βασιλόπιτά τους στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς

Αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ οι «ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ», γονείς και φίλοι, έδωσαν το παρόν τους στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιττας τους, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, όπου και διεξάγονται οι προπονήσεις.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Πακέτο χρέος και αξιολόγηση- Επαφές Τσίπρα στο Νταβός με Λιου, Λαγκάρντ, Σόϊμπλε·Αγροτικά μπλόκα- Κυβερνητική πρόσκληση σε διάλογο·Προσφυγικό- Νεκροί στο Αιγαίο, αμηχανία στην Ευρώπη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·»Είναι η ζωή μας ανόητε» - Έτσι θα απαντούσε η Δημοκρατία στον αδίστακτο Σόιμπλε, που είπε με θράσος στον Έλληνα πρωθυπουργό (στο Νταβός) – «Είναι η εφαρμογή του Μνημονίου βλάκα»·122.700 νοικοκυριά θα χάσουν τα σπίτια τους·Με το κόλπο του… Σημίτη-Τι συνέβη στη Λάρισα (από κάποιο αόρατο χέρι) και τουλάχιστον 80 τρακτέρ έμειναν χωρίς μπαταρία