Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Με το δεξί και στο 2016 μπήκε ο Α.Μ.Σ. "Πόντιοι Κιλκίς"

Η χρονιά για την ομάδα των Ποντίων ξεκίνησε με το δεξί συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις συμπλήρωσε πέντε (5) νίκες σε πέντε (5) αγώνες και παραμένει πρώτη και αήττητη με (10) βαθμούς στον 5ο όμιλο του βόρειου ομίλου. 

Εγκύκλιος Υπ. Εργασίας για τη γρίπη - Τί υποχρεώνει εργοδότες και εργαζομένους

Εγκύκλιο με οδηγίες προς εργοδότες και εργαζομένους σχετικά με τους τρόπους πρόληψης από την εποχική γρίπη εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας, με αφορμή ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ στην οποία αναφέρεται πως στη χώρα μας αφενός υπάρχει έξαρση κατά την τρεχουσα περίοδο καθώς και ότι από τη διαχρονική παρακολούθηση της γρίπης, φαίνεται πως η δραστηριότητά της κορυφώνεται κατά τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο.

Βούτσης: "Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά βεβαίως, ούτε κωφεύει, ούτε σιωπά"

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλας Βούτσης, καταδικάζοντας την χτεσινοβραδινή εμπρηστική επίθεση στην οικία του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Νότης Μαριάς: Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης 400.000 προσφύγων και παράνομων μεταναστών

Την ανάγκη αποχώρησης από τη Συνθήκη Σένγκεν επανέλαβε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς σε συνέντευξή του την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Κρήτη101,5 FM».

Λόφος Αγίου Γεωργίου: Το στολίδι του Κιλκίς!!! (Εικόνες ντροπής) - Video



Πιερία: Σκοτώθηκε 91χρονος (!!!) σε τροχαίο

Χθες (29-1-2016) το πρωί στο Αιγίνιο Πιερίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 91χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Τραυματίας διακομίστηκε σε Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και κατέληξε. 

Ο σύλλογος "Άξιον Εστί" Αξιούπολης κόβει την βασιλόπιτά του

Υπογράφει το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Αξιούπολης "Άξιον Εστί"
Σας προσκαλούμε στην κοπή της βασιλόπιτας μας το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο "Μέλαθρον"-Αξιούπολη. Πάρτε μαζί σας, χαμόγελα και αισιοδοξία και εμείς αναλαμβάνουμε το φαγητό σας, τον χορό σας, και το τραγούδι σας... την διασκέδαση σας τέλος πάντων βρε αδελφέ.

Προσλήψεις 1.314 υπαλλήλων σε μουσεία – Τα προσόντα που απαιτούνται (αναλυτικά)

Θέσεις εποχικών υπαλλήλων ανοίγουν άμεσα από το υπουργείο Πολιτισμού. Η εφαρμογή του θερινού ωραρίου λειτουργίας των μουσείων σε συνδυασμό με τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, ανάγκασε το αρμόδιο υπουργείο να αποστείλει κατεπείγον αίτημα.