Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

6μηνη προσφορά από το Kinesis–Gym Κιλκίς


Ξεκινάμε δυναμικά τη νέα χρονιά βάζοντας στόχους για σωματική και ψυχική βελτίωση.

Χειροπέδες στον αστυνομικό με το πλαστό απολυτήριο

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν 39χρονος Υπαρχιφύλακας και δύο ημεδαποί ιδιώτες (36χρονη αδελφή του αστυνομικού και 39χρονος φίλος του), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της νομοθεσίας περί όπλων.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα με θέμα "Οι Γενοκτονίες των Χριστιανικών Λαών της Ανατολής"

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων, στο πλαίσιο των δράσεων και δραστηριοτήτων της για τη διατήρηση της Συλλογικής Μνήμης, σας προσκαλεί στην επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Οι Γενοκτονίες των Χριστιανικών Λαών της Ανατολής (1875-1923) και η διαχείριση της μνήμης τους».

Χαρίζονται δύο πανέμορφα κουταβάκια


Πιερία: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Απαγορεύσεις για Πιερία
Για το Σάββατο (06-02-2016) από ώρα 12.00 και μέχρι νεωτέρας απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, που κινούνται σε αμφότερες τις κατευθύνσεις της δημοτικής οδού Ν. Δίκα προ της είσοδου για Π.Α.Θ.Ε., κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 

Το μικρό μυρμήγκι

Κάθε μέρα, ένα μικρό μυρμήγκι πήγαινε στη δουλειά του πολύ νωρίς και ξεκίναγε αμέσως να δουλεύει. Ήταν πολύ παραγωγικό και χαρούμενο.
Το αφεντικό, το λιοντάρι, παραξενεύτηκε που το μυρμήγκι δούλευε χωρίς εποπτεία, και σκέφτηκε: «Αν το μυρμήγκι είναι τόσο παραγωγικό χωρίς εποπτεία, δεν θα ήταν ακόμη πιο παραγωγικό αν είχε κάποιον να τον επιβλέπει»;

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού κόβουν την πίτα τους στην Αργυρούπολη Κιλκίς

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στην πίστα εκδηλώσεων του συλλόγου στην Αργυρούπολη, Κιλκίς.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Φεβρουαρίου του δήμου Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας ανακοινώνεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το Φεβρουάριο του 2016 στην πόλη του Κιλκίς με τη συνεργασία πολιτιστικών συλλόγων και φορέων.

Ο όμιλος αντισφαίρισης Κιλκίς κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του


Ο όμιλος αντισφαίρισης Κιλκίς κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 Φεβρουαρίου 2016 στο καφε Τρυποκάρυδος στις 11 π.μ. Καλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα, κόβει το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο Πρόεδρος κ. Τονικίδης Παύλος & το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς μαζί με τις ευχές τους για Καλή Χρονιά σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την παραδοσιακή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:30.

Αθήνα: Το 2017 θα είναι έτοιμο το αποτεφρωτήριο νεκρών – Ποια περιοχή προκρίνεται και ποιο θα είναι το κόστος

Στους 21 έφτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι ενδιαφερόμενοι να ενοικιάσουν ή να πουλήσουν στο Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη, ακίνητο εντός του λεκανοπεδίου Αττικής με έκταση από δύο έως τέσσερα στρέμματα για τη δημιουργία αποτεφρωτηρίου νεκρών. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων

Σήμερα, 06-02-2016 και από ώρα 11:00΄ και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, ισχύουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (Σάββατο, 6/2/2016, 8.30 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: