Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Κιλκίς: Γενική συνέλευση και βασιλόπιτα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Τακτική Γενική της Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Κιλκίς.

Cold Case: Δολοφόνησε 23χρονο το 1998 και τον συνέλαβαν σήμερα

Ειδικά συσταθείσα ομάδα διερεύνησης ανεξιχνίαστων εγκλημάτων του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εξιχνίασε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου, η οποία έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 1998.

Live: Ο Γιάνης Βαρουφάκης παρουσιάζει το νέο του κίνημα στο Βερολίνο



Συνελήφθη άμεσα ο 22χρονος μητροκτόνος του Αγρινίου

Συνελήφθη χθες (8-02-2016) το βράδυ, στη Παραβόλα Αγρινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία.

Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς: Διανομή ανθρωπιστικού υλικού στην Ειδομένη

Το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7 Φεβρουαρίου 2016, κλιμάκιο επαγγελματιών και εθελοντών των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης και Κιλκίς διένειμαν ανθρωπιστικό υλικό (συνολικά 3.000 τεμάχια με ξηρά τροφή, βρεφικά είδη, είδη ατομικής υγιεινής και σακίδια) σε πρόσφυγες και μετανάστες που διέρχονται από το συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, στη βόρειο Ελλάδα. 

Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Τρύφωνα απ' τους Στενημαχίτες του Κιλκίς

Με μία όμορφη και λαμπρή εκδήλωση ολοκληρώθηκε ο διήμερος εορτασμός του Αγίου Τρύφωνα, προστάτη των αμπελουργών, το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016, στο Κιλκίς, του Αγίου που οι Στενημαχίτες πρόσφυγες ευλαβούνται ιδιαίτερα και του αποδίδουν τις πρέπουσες τιμές.

Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου στο Sisters Kilkis


Προσλήψεις τηλεφωνητών στο Δημόσιο – Ποιοι έχουν προβάδισμα (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο εξέδωσε το ΥΠΕΣ κάνοντας γνωστό ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. α΄της παρ.5, του άρθρου 2 και της περ. α΄της παρ.6, του άρθρου 3, του ν. 2643/1998 (ΦΕΚ 220/Α΄) όπως ισχύει, οι φορείς του δημοσίου τομέα όπως προσδιορίζονται στην παρ.8 του άρθρου 2 του ίδιου νόμου καθώς και οι δημόσιες υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και οι ΟΤΑ κάθε βαθμίδας, υποχρεούνται να διορίζουν ή να προσλαμβάνουν στο 80% των κενών θέσεων τηλεφωνητών οικιακών τηλεφωνικών κέντρων, τυφλούς πτυχιούχους των σχολών εκπαίδευσης τυφλών τηλεφωνητών.

Τατίδης: Η αλήθεια για το κτιριακό του ΤΕΙ Κιλκίς

Υπογράφει ο
Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Μάλλον κάποιοι έχουν καταλάβει ότι το θέμα των ΤΕΙ Κιλκίς βρίσκεται σε καλό δρόμο με δικές μου ενέργειες και θέλουν να επωφεληθούν του αποτελέσματος.
Για τους λόγους αυτούς θα σας ανακοινώσω την παρακάτω επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας και αν έχει κάτι καλύτερο κάποιος ας το ανακοινώσει και να αφήσει αυτά τα θεωρητικά περί θετικών αποτελεσμάτων σε σύντομο χρόνο από του καθενός το μετερίζι.

1ο φιλικό Hobby Trophy Κιλκίς

Ο ΧΩ.Μ.Α. - Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς, διοργανώνει το 1ο φιλικό Hobby Trophy Κιλκίς! 2 ημέρες, Σάββατο και Κυριακή, 2 & 3 Απριλίου 2016, 100 περίπου χιλιόμετρα με roadbook αλλά και κορδελιασμένες ειδικές, προσανατολισμένα στα hobby οχήματα, για να ζήσουν τα χαρακτηριστικά ενός καθαρού Trophy, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2016

Ενημέρωση απο τους αστυνομικούς της γειτονιάς Κιλκίς
Η «Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2016» εορτάζεται παγκοσμίως την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, με το σύνθημα «Ανάλαβε δράση, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!».

Η βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου και των Εμπορικών και Επαγγελματικών Φορέων του ν. Κιλκίς.

Σε μία λιτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου και των Εμπορικών και Επαγγελματικών Φορέων του ν. Κιλκίς. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, ενώ το φλουρί έπεσε στους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου.

Πώς να αντιμετωπίσω τις κρίσεις ενός παιδιού που βρίσκεται στο φάσμα του Αυτισμού;

Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Σύμφωνα με έρευνα της Α' Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η συχνότητα των Διαταραχών του Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) τα τελευταία χρόνια έχει ως εξής: το 1966 η συχνότητα ήταν 4,5/10000, το 1992 19/10000, το 2002 1/150, το 2006 1/110, 2012 1/88 και η τελευταία επίσημη έρευνα που έγινε το 2013 1/55.

Αίας Κιλκίς Βόλεϊ: Το ίδιο σκηνικό

Με νίκη και πάλι επέστρεψαν στις αποσκευές τους (την 8η κατά σειρά) οι μικρές θαυματουργές Παγκορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ. Παίζοντας συναρπαστικό βόλεϊ σε έναν αγώνα αμφίρροπο με πολλές ανατροπές, κατάφεραν να κρατήσουν το σερί των νικών και μέσα στο Αιγίνιο, το Σάββατο που μας πέρασε (6 Φεβρουαρίου 2016) παίρνοντας δύσκολη νίκη 1-3 σετ.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΓΗ ·Επικίνδυνα παιχνίδια με το προσφυγικό (Άγκυρα)·Επίσκεψη Αλ. Τσίπρα στο Ιράν- Σημαντικές οικονομικές συμφωνίες·Ευ. Τσακαλώτος: - Η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει τον Φεβρουάριο
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πρόστιμα «φωτιά» με 1.400.000 ραβασάκια-Καμπάνα 250 ευρώ και οκτώ μέρες περιθώριο να συμμορφωθούν οι οδηγοί ανασφάλιστων (και 150 ευρώ για όσους δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ τα αυτοκίνητά τους)·Κοινές περιπολίες (!) στο Αιγαίο μέσω του ΝΑΤΟ το δώρο της Μέρκελ στην Τουρκία·Ο Κυριάκος με τις γιαγιάδες της Μυτιλήνης