Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τατίδης: "Ιδού το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς, ιδού και το πήδημα"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Αυτές τις ημέρες πραγματικά με προβλημάτισαν όλες αυτές οι αναφορές στον τοπικό τύπο του Κιλκίς για την έκβαση του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς. Αφού μπήκα στο γήπεδο της προσπάθειας επίλυσης του θέματος Τ.Ε.Ι Κιλκίς, πολλοί μου είπαν "άντε να δούμε τι θα κάνεις και εσύ", όταν ρωτούσα για πληροφορίες, μου τις έδιναν διστακτικά, δύσπιστα, μου έλεγαν ξέρεις πόσες φορές τα έδωσα. 

Προσφορά του Εσπερινού Γυμνασίου στο Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς (Video)

Προσφορά του Εσπερινού Γυμνασίου στο Κοινωνικό Φαρμακείο Κιλκίς. Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, 8 μ.μ.

Αιμοδοσία στο Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδήμου

Τό Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 ἀπό τίς 9.30 π.μ. ἕως τίς 12.00 μ.μ. θά πραγματοποιηθεῖ στό Ἱερό Κοινόβιο Ὁσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας ἡ 54η αἱμοδοσία

"Ευχαριστούμε θερμά την Αυγοδιατροφική Κιλκίς"

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
H Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Αυγοδιατροφική Κιλκίς για τη δωρεά αυγών προς τις άπορες οικογένειες του Συλλόγου. 

«Καθυστερήσεις καταβολής δεδουλευμένων εργαζομένων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ & ΑμεΑ.»

Δελτίο τύπου Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Παιδιών-Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. -Κ.Δ.Α.Π.& ΑμεΑ) ενημερώνει όλους τους αρμοδίους φορείς για την πολύμηνη καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων στους εργαζόμενους των Δομών των ΟΤΑ, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ & ΑμεΑ. 

Υπουργική απόφαση για την διαχείριση του αμπελουργικού δυναμικού

Υπουργική Απόφαση για την διαχείριση του αμπελουργικού δυναμικού υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης, με την οπαία θεσπίζονται τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα για την εφαρμογή των Κανονισμών (ΕΚ) αριθμ. 1308/2013 και (Ε.Ε.) αριθμ. 2015/561.
Πιο αναλυτικά με την Υπουργική Απόφαση καθορίζονται τα εξής:

Ο πολιτιστικός σύλλογος Φανού δημιουργεί νέο χορευτικό τμήμα ενηλίκων

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ τη συγκρότηση νέου χορευτικού τμήματος ενηλίκων, το οποίο θα λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.

ALEXANDROS SPORTS CENTER: Νέοι ποδοσφαιριστές και κολυμβητές του Κιλκίς

Στο Αθλητικό Κέντρο ALEXANDROS SPORTS CENTER δημιουργούν τους νέους ποδοσφαιριστές και κολυμβητές του Κιλκίς με αγάπη, διασκέδαση και εκτίμηση στην προτίμηση τους...!!!

Κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς και φιλικοί αγώνες το Σάββατο

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 θα κοπεί η καθιερωμένη βασιλόπιτα της Ακαδημίας του Συλλόγου, στις 11.30 το πρωί στις εγκαταστάσεις μας. Θα προηγηθούν αλλά και θα ακολουθήσουν φιλικοί αγώνες με τις Ακαδημίες του ΑΤΕΡΜΟΝΑ για όλα τα τμήματα του Αλέξανδρου. Το πρόγραμμα έχει όπως παρακάτω:

Επιχορήγηση Περιφερειών προς κάλυψη δαπανών δακοκτονίας

Υπογράφηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη, σύμφωνα με το άρθρο 6Γ(γ)γγ του Π.Δ. 107/2015 (Α’ 174) για την άμεση έναρξη των διαδικασιών του προγράμματος συλλογικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς το ελαιοκομικό έτος 2016, εισήγηση κατανομής πιστώσεων για κάλυψη δαπανών (προσωπικού, εργολάβων ψεκασμού και παγιδοθεσίας, κ.τ.λ.) σύμφωνα με το συνημμένο πίνακα και βάσει του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

Το πρώτο εύκαμπτο smartphone!

Χωρίς να του λείπει κανένα από τα χαρακτηριστικά ενός συμβατικού smartphone το πρώτο εύκαμπτο κινητό είναι γεγονός και παρουσιάστηκε από Καναδούς ερευνητές σε παγκόσμιο φόρουμ για την αλληλεπίδραση ανθρώπων-υπολογιστών.

Ο χώρος, η πόλη και η τέχνη

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Καλλιτεχνικού Καφενείου του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) ο Όμηρος Ταχμαζίδης θα παρουσιάσει την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 το θέμα: “Ο χώρος, η πόλη και η τέχνη”.

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί μετά από τροχαίο ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 08:20 στην Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.

Νέα Πλάγια Χαλκιδικής: Σκοτώθηκε 85χρονος σε τροχαίο

Χθες (17-02-2016) το μεσημέρι στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής, το Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε ένας 85χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 

Απάντηση στη «λάσπη» του κ. Υπουργού Παιδείας για τα κενά!

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Το Υπουργείο Παιδείας να βγάλει στο φως όλα τα στοιχεία για τη λειτουργία των σχολείων στη φετινή χρονιά. Αν έχει να εμφανίσει «παρατυπίες» εκ μέρους εκπαιδευτικών να το κάνει. 

Χαιρετισμός του νέου Διευθυντή Π.Ε. Κιλκίς, Άρη Παπαδόπουλου

Υπογράφει ο νέος διευθυντής Π.Ε. Κιλκίς Άρης Παπαδόπουλος
"Με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων μου θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλα τους/τις Διευθυντές/ντριες, Υποδιευθυντές/ντριες, Προϊσταμένους και Προϊσταμένες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην υποψηφιότητά μου. 


Προκήρυξη τεσσάρων προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ 2014-2020

Οι τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», που ανακοινώθηκαν, αφορούν την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, την αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξή τους στις νέες αγορές και την ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους.

Κιλκίς 2.046 μ.Χ. - H Ελβετία της Ελλάδας! (Β΄Μέρος)

Αποστολή στο Κιλκίς: Καραηλχάν Μαύρος
Δραματική έκκληση χιλιάδων Ελλήνων. Θέλουμε να έρθουμε να ζήσουμε κι εμείς στο Κιλκίς! 
Όπως προαναφέραμε (Δείτε το  Α΄Μέρος ΕΔΩ), σήμερα χειμώνα του 2.046 μ.Χ, ο μοναδικός νομός -στην ήδη διαλυμένη Ελλάδα- που έχει ποιότητα ζωής σαν την Ελβετία, είναι το Κιλκίς!

2η χορωδιακή συνάντηση Ετρωπού