Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Τα νέα του Κιλκισιακού

Διπλό στο Βαφειοχώρι
Εκτός έδρας νίκη με 3-0 για τον Κιλκισιακό επί του Μέγα Αλέξανδρου Βαφειοχωρίου. Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη στο στόχο της και κατάφερε να σημειώσει τη δεύτερή της νίκη στη σειρά. Ο Τηλέμαχος Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ στο 40, με τον Σωκράτη Παπαδόπουλο να κάνει το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα. 

Η Βουλή τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των προσφύγων και μεταναστών που χάθηκαν

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη όσων προσφύγων και μεταναστών χάθηκαν κατά την προσπάθειά τους να φθάσουν στα νησιά μας, τήρησε η Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας συζητήσεων του Νομοσχεδίου για το παράλληλο πρόγραμμα της Κυβέρνησης.

Σκοτώθηκε 52χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (20-02-2016) το πρωί, στο 42ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, έγινε σύγκρουση μεταξύ ενός Ι.Χ.Φ. οχήματος που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός και ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος που οδηγούσε ένας 53χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μίας 52χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 23χρονου ημεδαπού που επέβαιναν ως συνοδηγοί στο Ι.Χ.Ε. όχημα. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν 35χρονο για τρεις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (19-02-2016) το πρωί στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Β’ Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι θέσεις της ΟΛΜΕ, σχετικά με τον "Εθνικό και κοινωνικό διάλογο για την Παιδεία"

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ)
Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει «Εθνικό και Κοινωνικό Διάλογο για την Παιδεία», χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει κάνει σαφές το ακριβές πλαίσιο και τη θεματολογία στην οποία θα διεξαχθεί.

Χατζησάββας: Εικονική πραγματικότητα οι παροχές της κυβέρνησης Σύριζα



Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
βουλευτή Χρυσής Αυγής ν. Κιλκίς

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Χρυσής Αυγής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία στου στην βουλή χαρακτήρισε εικονική πραγματικότητα το "παράλληλο πρόγραμμα του Σύριζα" το οποίο περιέχειισοδύναμα για υψηλόβαθμα στελέχη δημοσίων υπηρεσιών την στιγμή που χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι είναι στην ανεργία.

Ο ρόλος του χρήματος στο θέμα της Ειδομένης για τους μετανάστες

Γράφει ο Πάνος Μόλλιας
Ειδομένη 2016 …. η αναγόρευση της Ειδομένης σαν δεξαμενή ψυχών είναι τελικά σωστή. Σε όλη την επικράτεια γίνονται διαδηλώσεις για να μην γίνει εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων στον τόπο τους. Μέρη όπως Θεσσαλονίκη Σινδος (δυναμικές κινητοποιήσεις), Μυτιλήνη και Κω (μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις) Αθήνα όπου με επιστολές διαμαρτυρίας οι πέντε δήμαρχοι που θα φιλοξενούσαν τους μετανάστες αντέδρασαν. Στον νομό μας στο άκουσμα της λύσης Γαλλικού, οι κάτοικοι καθώς και οι πολιτικές αρχές αντέδρασαν και εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους. 

Κοπή βασιλόπιτας της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς



Κιλκίς: Εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον Γιάννη Μανιάτη

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00 στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με πρωτοβουλία της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κιλκίς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ομιλητή τον βουλευτή Αργολίδας Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην Υπουργό Γιάννη Μανιάτη, επικεφαλής της επιτροπής για την ανασυγκρότηση της Σοσιαλδημοκρατίας.