Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: Απολυταρχικές αποφάσεις, δια χειρός «αριστερής» διακυβέρνησης

Υπογράφει η  Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Με απόφαση της κυβέρνησης, η οποία λήφθηκε χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με κανέναν φορέα της πόλης μας, κάτι που δείχνει την απαξίωση της πρώτης προς τους κατοίκους και την ηγεσία του τόπου μας, προχωρούν ήδη οι διαδικασίες για τη δημιουργία τεσσάρων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στο νομό Κιλκίς.

"Καλά και σήμερα" - Το χρονικό του καρκίνου στο δικό μου στήθος (Video)



Κοινωνία Πολιτών νομού Κιλκίς: Πρόσκληση σε συνάντηση- συζήτηση για το προσφυγικό

Η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις, καλεί εκτάκτως όλους του φορείς, συλλογικότητες και πολίτες σε ανοιχτή συζήτηση σχετική με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα και την άμεση σύνδεση αυτού με το νομό μας.

Εθνικός Νέου Αγιονερίου: Δύο πέναλτυ ένα για κάθε ομάδα έκριναν το παιχνίδι με την Καβάλα

Δελτίο Τύπου Εθνικού Νέου Αγιονερίου
Δυο πέναλτυ ένα για κάθε ομάδα ήταν αρκετά για να κρίνουν το Κυριακάτικο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της γ΄ εθνικής κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς μεταξύ του Εθνικού Ν. Αγιονερίου και του Α. Ο. Καβάλας και το ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα 1 – 1 να είναι δίκαιο.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Αποκριάτικος χαμός!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Ήρθε και πάλι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος. Μια φορά… δε λέει να μας ξεχάσει! Αναπουσίαστος κάθε χρόνο. Να φύγετε κύριε… να πάτε αλλού. Κάθε Σαββατοκύριακο μας, είναι κλεισμένο με χορούς. Δε προλαβαίνω να πλένω και να σιδερώνω στολές. Έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. Τα παιδιά ανυπομονούν …μαμά φέτος θα ντυθώ Καΐλο Ρεν. 

Κιλκίς: Συνελήφθη 55χρονος για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (27-02-2016) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας Κιλκίς ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του 1 καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για ηθική αυτουργία σε ψευδή αναφορά γεγονότων.

Κατερίνη: Σκοτώθηκαν δύο άτομα σε τροχαίο

Σήμερα (28-02-2016) το πρωί, στο 10ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης – Δίου Πιερίας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 41χρονος ημεδαπός και ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που οδηγούσε μία 43χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου οδηγού του πρώτου οχήματος και της 77χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος και το σοβαρό τραυματισμό της 43χρονης οδηγού και της 51χρονης συνεπιβάτιδας του δευτέρου οχήματος. 

«Η Νέα Δημοκρατία ζητάει την άμεση σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, την ακόλουθη δήλωση:  «Το προσφυγικό – μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου.
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο άμεσης αντιμετώπισης της κατάστασης.

Ο αποκριάτικος παιδικός χορός των ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας

Δελτίο τύπου του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ''
Γι άλλη μια χρονιά στέφτηκε με επιτυχία ο παιδικός αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 16:30 στο Πολιτιστικό κέντρο
της πόλης μας.

Βιβλιοπαρουσίαση: "Καλά και σήμερα" - Το χρονικό του καρκίνου στο δικό μου στήθος (Video)

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» και οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» παρουσίασαν του νέο βιβλίο της Σοφίας Νικολαΐδου. «ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ» - ΤO ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΘΟΣ.