Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τατίδης για ΤΕΙ Κιλκίς: "Εύχομαι να κάνω λάθος"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Επανέρχομαι στο θέμα Τ.Ε.Ι., διότι στην τελευταία συνεδρίαση στο υπουργείο 16-2-2016 συμφωνήθηκε χρονοδιάγραμμα με πρώτο ορόσημο την 5η Μαρτίου οπότε και θα ενημερωθούμε από τον νομικό σύμβουλο για την πορεία του θέματος. 

Τι είπε η Νέα Δημοκρατία για τη διακοπή του κυπελλου ποδοσφαίρου

Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άννα Καραμανλή, για την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, να διακόψει τη διοργάνωση του κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οριστική διακοπή Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε ο Κοντονής

Λίγες ώρες μετά τα επεισοδιακά γεγονότα της Τετάρτης στην Τούμπα με ανακοίνωση του το Υφυπουργείου Αθλητισμού ενημερώνει πως το Κύπελλο Ελλάδος διακόπτεται για φέτος, χωρίς να αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για το πρωτάθλημα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» συγκεντρώνει φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τα παιδιά πρόσφυγες μετανάστες


«Το Χαμόγελο του Παιδιού», πιστό στη δέσμευσή του να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, κινητοποιεί πολίτες και φορείς, προκειμένου να συγκεντρωθούν φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τα χιλιάδες παιδιά πρόσφυγες μετανάστες, τα χιλιάδες παιδιά που μόνα ή με τους γονείς τους, βρίσκονται στην Ελλάδα.

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς μέλος ΟΓΕ: Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Εργαζόμενης Γυναίκας


Κιλκίς: Το κυνήγι θησαυρού 2016

Το δένδρο των χαμένων ευχών…
Το δέντρο των ευχών φυλλοροεί...
Όλες οι όμορφες ευχές του μετοίκησαν σε διάφορα σημεία της πόλης του Κιλκίς.

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι ν. Κιλκίς χορεύουν


Ο ετήσιος χορός των Παιόνων Γουμένισσας



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του,το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα έναρξης 21:00 στο ξενοδοχείο ''ΠΑΡΥΦΕΣ''. (2ο χιλ Γουμένισσας-Γρίβας)

Εκδρομή στα Μεγάλα Λιβάδια στο Πάϊκο διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Εκδρομή στα Μεγάλα Λιβάδια στο Πάϊκο διοργανώνει ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.Αναχώρηση 08:30 από το ανοιχτό γήπεδο Κιλκίς, (η συγκέντρωση θα γίνει για τους ποδηλάτες από της 08:00 για να φορτώσουμε τα ποδήλατα οι υπόλοιποι 08:15).

Συλλογή τροφίμων για τα προσφυγόπουλα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης της Π.Κ.Μ. και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. διοργανώνουν συλλογή τροφίμων για τα προσφυγόπουλα!
«Γιατί η αλληλεγγύη είναι πολιτισμός» !

Νέα Δημοκρατία: «Να μπει τέλος στην αβεβαιότητα για τους σχολικούς συμβούλους»

Ο Συντονιστής Μορφωτικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας, κ. Θεόδωρος Φορτσάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το Υπουργείο Παιδείας φέρει μεγάλη ευθύνη για τα προβλήματα και την αβεβαιότητα που περιβάλλει τη λειτουργία του θεσμού των σχολικών συμβούλων. 

Μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, υπηρετώντας με σεβασμό και ζήλο την ελληνική παράδοση εδώ και 23 χρόνια, διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των τμημάτων του Λ.Ε.Κ. και σας προσκαλεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς. 

Άθλιες οι συνθήκες για τους χιλιάδες πρόσφυγες της Ειδομένης

Κάτω από αντίξοες συνθήκες ζουν οι τουλάχιστον 12.000 πρόσφυγες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη. Η κατάσταση στον καταυλισμό είναι ασφυκτική, ενώ μεγάλες είναι οι ελλείψεις σε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

«Το προσφυγικό ξεπερνά τις δυνάμεις των Ελλήνων»

Πηγή: Deutsche Welle
Ο ευρωβουλευτής Γ. Βάιντενχολτσερ εκφράζει αμφιβολίες για το αν είναι πράγματι διαθέσιμα τα 700 εκ. της βοήθειας που υπόσχεται η ΕΕ. Παράλληλα ζητά καλύτερη ενημέρωση των προσφύγων από τις ελληνικές αρχές.

Μόνο για γιαούρτωμα κάνει αυτό το γιαούρτι του LIDL

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την εταιρεία "LIDL HELLAS & ΣIA O.E." σχετικά με την ανάκληση γιαουρτιού λόγω παρουσίας ευρωτίασης (μούχλας). 

Αποστόλου: "Eμπαιγμός των αγροτών με τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας"

Σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση 11 προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για το αγροτικό ζήτημα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Πανελλαδική στάση εργασίας τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016


Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασαν οι εθελοντές,και φίλοι της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς θέλοντας να τιμήσει την προσφορά των εθελοντών, που με την βοήθεια, την αγάπη και το μεράκι τους, αφιερώνοντας από τον ελεύθερο τους χρόνο όλα αυτά τα χρόνια συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, διοργάνωσε μια ευχάριστη απογευματινή συνάντηση με προβολή φωτογραφιών από δράσεις, μπουφέ και ζωντανή μουσική.

Νότης Μαριάς: Οικονομικά αντίποινα κατά των σκοπιανών για να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη

Την επιβολή σκληρών οικονομικών αντιποίνων κατά των σκοπιανών προκειμένου να αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα στην Ειδομένη για να μπορέσουν οι χιλιάδες εγκλωβισμένοι πρόσφυγες να πάνε στη Γερμανία προτείνει εδώ και αρκετές ημέρες με συνεχείς του συνεντεύξεις στα ΜΜΕ ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Χέρσου

Υπογράφουν, ο πρόεδρος Δημήτρης Παυλακούδης και το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΦΑΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους πρόσφυγες που εδώ και μήνες καταφτάνουν στην πατρίδα μας θέλοντας να ξεφύγουν απ΄τον πόλεμο και το «σκοτάδι» διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή και την ελπίδα.Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας αλλά και απλοί συγχωριανοί στήριξαν με κάθε τρόπο τους πρόσφυγες που βρέθηκαν στην Ειδομένη. Πρόσφεραν και προσφέρουν από το υστέρημά τους ό,τι είχαν υποκαθιστώντας τους φορείς και τις οργανώσεις. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 07/2016) και ισχύει από σήμερα Πέμπτη 03 Μαρτίου 2016, μέχρι και το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 αναμένεται σταδιακή μεταβολή του καιρού από σήμερα το απόγευμα μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 46χρονο για ηρωίνη χαπάκια και χρέη προς το δημόσιο

Συνελήφθη χθες (02-03-2016) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων. 

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκαν οι μαθητικοί αγώνες «Πετοσφαίρισης» - «Καλαθοσφαίρισης» και «Ποδοσφαίρου»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες «Πετοσφαίρισης» - «Καλαθοσφαίρισης» και «Ποδοσφαίρου» που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α) για τους μαθητές –τριες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ.

"Απαράδεκτη και προκλητική η ενέργεια του Υπουργού Παιδείας"

Του Αρχιμ. Συμεών Αναστασιάδη
Εφημερίου Νοσοκομείου "Άγιος Παύλος" Θεσσαλονίκης
Μετά μεγάλης λύπης πληροφορηθήκαμε την ενέργεια του Υπουργείου Παιδείας να απαγορεύσει την είσοδο του Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου σε Δημόσιο Σχολείο της πόλεώς μας (Θεσσαλονίκη) για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης που είχε προετοιμάσει η μαθητική κοινότητα.
Τελευταία, όμως, στιγμή απαγορεύθηκε η είσοδος του Σεβασμιωτάτου από την Διεύθυνση του Σχολείου διότι όπως του είπαν ήταν εντολή του Υπουργείου Παιδείας.

Ο Κιλκισιώτης Κώστας Πουντζουκίδης στην σχολή προπονητών σωματικής διάπλασης

Στις 28/2/2016 πραγματοποιήθηκαν οι τελικές γραπτές εξετάσεις της τρίτης σχολής προπονητών Σωματικής Διάπλασης από την Ελληνική Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ.) αναγνωρισμένης από την γενική γραμματεία αθλητισμού.

Εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Το Επιμελητήριο Κιλκίς θα υλοποιήσει την εκπαιδευτική επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ERASMUS, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ.

Το Kinesis-Gym Kilkis στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Για ακόμη μια χρονιά το γυμναστήριο μας Kinesis- Gym συμμετέχει στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2006 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου  2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ