Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

"Αφήστε αμέσως ελεύθερους τους Έλληνες δημοσιογράφους"

Με κατεπείγουσα αποψινή του Επιστολή προς την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ σε θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Φεντερίκα Μογκερίνι, ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαριάς ζήτησε την άμεση παρέμβαση της ΕΕ προς τις αρχές των Σκοπίων για την απελευθέρωση των Ελλήνων δημοσιογράφων που ακολουθώντας την πορεία των προσφύγων από την Ειδομένη προς το μόρφωμα των Σκοπίων συνελήφθησαν από σκοπιανούς στρατιώτες και συνοριοφύλακες.

Ο Σούλης Καζαντζίδης για την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης 
Πολιτευτής Ν.Δ. ν. Κιλκίς
Η Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Μαρτίου λόγω της μνημειώδους ομιλίας του αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι (15 Μαρτίου 1962) όπου έθιξε για πρώτη φορά το θέμα καταναλωτής, δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Ένταση στα σύνορα με πΓΔΜ - Συνέλαβαν μετανάστες και φωτορεπόρτερ

Περισσότεροι από 50 φωτογράφοι και μέλη ΜΚΟ έχουν συλληφθεί από τις δυνάμεις ασφαλείας της πΓΔΜ, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και πολλοί Έλληνες, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece από τους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται εκεί.

Κοντά στους άπορους συμπολίτες μας, σήμερα Καθαρά Δευτέρα ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές φαγητών στις άπορες οικογένειες, στούς άπορους συμπολίτες καί γενικά σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας!

Επίσκεψη Μακεδονικού με επτά τμήματα στις εγκαταστάσεις του Alexandros Sprots Center Kilkis

Το Σάββατο 12 Μαρτίου ο Α.Σ.Μακεδονικός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς με επτά αγωνιστικά τμήματα babini, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαίδων. Αντιμετώπισαν με την σειρά τα τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς των babini, ΡΕΑΛ, ΜΑΡΣΕΙΓ, ΜΠΑΓΕΡΝ, BOCA, ATLETIKO και AJAX.

Εγκαίνια αναδρομικής έκθεσης έργων της Ζωής Τζήμητρα στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς (Video)



"Οικονομικό εμπάργκο κατά Σκοπίων και Αλβανίας έως ότου ανοίξουν τα σύνορά τους για τους πρόσφυγες"

Του Νότη Μαριά*
Καθώς κορυφώνεται η προσφυγική κρίση το βασικό συμπέρασμα που μπορεί να βγει είναι ότι ο Ελληνικός λαός πρέπει να στηριχθεί αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις προκειμένου να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προκλήσεις.

Σεμινάριο Ιστορίας για την αρβανίτικη ταυτότητα προ του 1821

Υπογράφει ο Βλάσης Αγτζίδης
Στις 16 Μαρτίου 2016 7.15 μ.μ. – 9 μ.μ. στο Σεμινάριο Σύγχρονης Ιστορίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του δήμου Κηφισιάς θα παρουσιαστεί το θέμα αυτό από τον Δημήτρη Κιουσόπουλο, ιστορικό, στην «Έπαυλη Δροσίνη»-Βιβλιοθήκη του Δήμου Κηφισιάς, Oδός Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού).

"Πόσο σ' αγαπώ" η νέα επιτυχία του Κιλκισιώτη τραγουδιστή Χρήστου Γαλανού

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικτυακή κυκλοφορία του νέου τραγουδιού με τίτλο ''ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ'' του Κιλκισιώτη τραγουδιστή Χρήστου Γαλανού. Μπορείτε ελεύθερα να το κοινοποιήσετε και να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.
Καλή ακρόαση!

Τί είναι η κολπική μαρμαρυγή;

Του Βασίλη Καρασαββίδη*
Η κολπική μαρμαρυγή είναι ένας μη φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός (αρρυθμία) και χαρακτηρίζεται από ταχύ και ακανόνιστο σφυγμό. Συχνά ξεκινά με σύντομες περιόδους αρρυθμίας, οι οποίες μπορεί να γίνουν πιο παρατεταμένες, και ενδεχομένως να γίνει μόνιμη με την πάροδο του χρόνου. Τα περισσότερα επεισόδια δεν έχουν συμπτώματα. Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει αίσθημα καρδιακών παλμών, λιποθυμία, δύσπνοια, ή πόνος στο στήθος. Η νόσος αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας, άνοιας, και εγκεφαλικού επεισοδίου.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (14 Μαρτίου 2016)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Πολύκαστρο: Πρώτη ενημερωτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής κατά των κέντρων φιλοξενίας

Δελτίο τύπου Χρυσής Αυγής Κιλκίς
Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το θέμα των κέντρων φιλοξενίας, έγινε το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Πολύκαστρο και σύντομα θα ακολουθήσει μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων.

Απαγορευτικό πτήσης αετών σήμερα..

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Πετάγματα
Γιαυτό, φόρεσα τα αδιάβροχα φτερά μου, έδεσα τον χαρταετό μου σε μια άκρη της φαντασίας μου, της έδωσα τον σπάγκο και πετάξαμε!
Όσο ψηλά πετούσαμε, τόσο εκείνη άφηνε σπάγκο και φτάναμε ψηλότερα!

Αποτελέσματα εκλογών Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς για Δ.Σ. και Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 372 
ΓΙΑ (Δ.Σ.) ΨΗΦΙΣΑΝ 310, ΑΚΥΡΑ 3-ΛΕΥΚΑ 1 
ΓΙΑ (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.) ΨΗΦΙΣΑΝ 248, ΑΚΥΡΑ 4- ΛΕΥΚΑ 1 

Καλή εμφάνιση των ποδηλατών του Αίαντα Κιλκίς στην Νυμφαία Κομοτηνής

Τελείωσε και ο δεύτερος αγώνας mtb Tuvunu που πραγματοποιήθηκε στην Νυμφαία Κομοτηνής βρίσκοντας και τους τρεις αθλητές του Αίαντα Κιλκίς σε καλές θέσεις τερματισμού.

Γιατροί Νοσκοκομείου Κιλκίς: "Δεν πάει άλλο, πιάσαμε πάτο"

Υπογράφει η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (Ε.Ν.Ι.Κ.)
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε και να σας ενημερώσουμε για τα παγιωμένα προβλήματα που ταλανίζουν το Γενικό Νοσοκομείου Κιλκίς και που το έχουν οδηγήσει στην τραγική υποβάθμιση του, με σκοπό την παρέμβασή σας. 

Σούλης και Λευτέρης τα είπαν, στο χορό της ΝΟΔΕ ΝΔ νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης παραβρέθηκε στην ετήσια πολιτική εκδήλωση της ΝΟ. Δ.Ε. ΝΔ Νομού Κιλκίς, όπου συναντήθηκε και είχε συνεργασία με τον επίσημο καλεσμένο της εκδήλωσης Αναπληρωτή Γραμματέα του κόμματος κ. Ελευθέριο Αυγενάκη - Βουλευτή Ν. Ηρακλείου.